Gruppresa för homosexuella: Toscana Explorer

Gay Group Trip:

Tuscany Explorer

OutOfOffice logotyp

Om den här resan

Upptäck Italien med en grupp på 30 homosexuella resenärer. Bo på ett 600 år gammalt slott i Toscana, som ligger på en sluttning med utsikt över vingårdar och en historisk by. Sola dig vid den privata poolen, utforska slottet och ta dagsutflykter till Siena, Florens och Pisa.

Du kommer att tillbringa din första natt i Rom och utforska gayområdet - du kan förlänga din Romresa för att upptäcka mer av den eviga staden. Det är en två timmars tågresa följande morgon från Rom till Toscana. Boendealternativen på slottet inkluderar stugor vid poolen och utarbetade sviter med privata tak. Du kommer att ha två reseledare genomgående för att guida dig genom Rom och Toscana.

Avgångsdatum

Fredag ​​15 juni 2024

Fredag ​​7 september 2024

Ring våra reseexperter:

+44 2071571570
Gruppresa för homosexuella: Toscana Explorer

Gruppresefördelning

Romruinerna
Dag 1: Rom
Du kommer att landa i en av de vackraste och mest historiska städerna i världen. Det finns möjlighet att anlända lite tidigare, vilket gör att du kan utforska Rom ordentligt – vi rekommenderar definitivt detta.

Dag ett träffas vi kl 4. Du kommer först att få träffa dina medresenärer och de två reseguiderna. Du kommer att få chansen att prova vinerna i Rom när du får reda på mer om äventyren vi har planerat för dig. Låt oss veta om du vill ordna en förlängning åt dig i Rom.
Toskanska slottet
Dag 2 & 3: toskanska slottet
På dag två får du frukost som du får för dagen. Strax efter tar vi ett tåg till hjärtat av Toscana. Vi börjar med en rundtur i slottet, där du får utforska de verkligt spektakulära grunderna.

Efteråt kommer vi att utforska byn med 2000 invånare. Det finns också möjlighet att utforska de närliggande vingårdarna och städerna. Tillbaka på slottet är det dags att verkligen fördjupa dig i den toskanska kulturen genom att ta en Chianti och njuta av din första natt i ett toskanskt slott.
Pisa
Dag 4: Pisa och Toscana
Idag besöker vi Pisa där det är ett måste att ta en selfie vid det lutande tornet. En lokal reseguide visar oss runt Pisa och vi tar en djupdykning i 3000 års historia.

Det lutande tornet gör Pisa berömt, men det finns en rik historia som är redo att utforskas. Det är en fantastisk konststad, full av charmiga gränder, torg och marknader. efter att ha upplevt Pisas charm, åker vi till Lucca, en underbar medeltida stad. Den distinkta italienska arkitekturen i Toscana är ett måste!
Siena Italien
Dag 5: Siena
På dag fem utforskar vi Siena, som ligger 30 minuters bilresa bort. Staden är känd för den brutala Palio-hästkapplöpningen, som har pågått sedan 11-talet.

Siena var en rik och oberoende stadsstat tills den besegrades och föll ned i fattigdom. Lyckligtvis var de ursprungliga medeltida byggnaderna kvar som du kommer att omges av när du äter. Det är en måste-se destination som ger dig en magisk glimt av den gamla Italien.
tuscany
Dag 6: toskanska slottet
Du har möjlighet att tillbringa dagen med att koppla av vid slottets pool och njuta av solen. Eller alternativt, gå gärna med oss ​​när vi utforskar de lokala omgivande byarna. Här kommer vi att gräva djupare in i det toskanska köket och Fettunta (toskanskt bröd) kan väcka din aptit.
florens
Dag 6: Florens
Bara 80 minuter från det toskanska slottet ligger den magiska staden Florens. Känd för sin fantastiska renässanskonst och arkitektur, är det verkligen ett monument för italiensk kultur.

Florens är födelseplatsen för Gelato och det moderna italienska språket i sig. Den lokala guiden tar oss med på en rundtur i denna berömda stad. Här kommer du att upptäcka några av de fantastiska konstverken och ta dig till sevärdheterna.

På kvällen äter vi middag och utforskar nattlivet i Florens. Vi åker sedan tillbaka till slottet för vår sista natt i Toscana.
Dag 7:
Det är dags att ta den romerska vägen och säga adjö till vårt slott från 14-talet. Vi kan ordna en förlängning åt dig om du vill besöka Venedig, Milano eller Amalfikusten.
Ring våra reseexperter
+44 2071571570
Vidare information

Du kommer att segla med stil på Lord of the Glens, ett fantastiskt skotskt kryssningsfartyg. Det är en elegant sjöfartsyacht som kan segla genom Caledonian Canal men också segla på Atlanten. Detta kommer att bli en HBT-resa med högst 54 gäster. Räkna med en skotsk frukost varje morgon och kvällsunderhållning.

Vad händer nu?

För att komma igång, vänligen skicka in en förfrågan så kommer en av våra expertteam att återkomma till dig inom de närmaste 24 timmarna för att diskutera dina krav. Alla priser på vår hemsida inkluderar inte flyg, men vi kan självklart ordna dem åt dig.

Vad våra kunder säger
 • Anthony S.

  Rekommendationsstjärnor

  Stjärnservice. Stellar produkter. Stjärnmänniskor och det blir så mycket bättre när man lyfter luren och ringer.

 • John

  Rekommendationsstjärnor

  Super kundcentrerad service. Från första kontakten har jag haft varm, effektiv, vänlig och flexibel service.

 • Tiberiu

  Rekommendationsstjärnor

  Jag är säker på att ge Out Of Office en 5-stjärnig recension! De är utan tvekan en av ledarna i detta utrymme.

Gör en Förfrågan

Boka en Travel Gay Godkänt hotell