Gay Group Trip: The Mystical & Modern Japan

Gay Group Trip:

The Mystical & Modern Japan

OutOfOffice logotyp

Om den här resan


Ge dig ut på en pulserande 11-dagars gaygruppresa genom Japan, skräddarsydd för HBTQ+-gemenskapen.

Börja på Tokyos livliga gator och varva sedan av i Hakones naturliga prakt. Upplev kultåget till Kyoto, fördjupa dig i kulturskatter, teceremonier och antika tempel. Segla till den fridfulla ön Miyajima och utforska Hiroshimas gripande historia.

Avsluta i Osaka, en blandning av historisk storhet och livlig kultur, inklusive det ikoniska Osaka-slottet. Denna resa lovar en rik gobeläng av Japans moderna liv och tidlösa traditioner.

Avgångsdatum

23 oktober 2024 tisdag

Ring våra reseexperter:

+44 2071571570
Gay Group Trip: The Mystical & Modern Japan
Gay Group Trip: The Mystical & Modern Japan
Gay Group Trip: The Mystical & Modern Japan
Gay Group Trip: The Mystical & Modern Japan

Gruppresefördelning

Dag 1 och 2: Tokyo
Dag 1 och 2: Tokyo
Sätt igång ditt japanska äventyr i Tokyo, en stad som förenar högteknologiska underverk med lugna grönområden. Bo på Mesm Tokyo, ett hotell i det livliga Takeshiba-distriktet designat för att inspirera och glädja. Utforska Meiji-helgedomen och njut av panoramautsikt över staden från Roppongi Hills Observation Deck. Vandra genom Asakusa, hem till det historiska Sensoji-templet och Nakamise shoppinggata, innan du njuter av en utsökt middag på ditt hotell. Denna upplevelse blandar Tokyos moderna tjusning med dess rika kulturarv.
Dag 3: Hakone
Dag 3: Hakone
Därefter beger du dig till Hakone, känd för sin natursköna skönhet och fridfulla varma källor. Njut av en piratbåtkryssning på Lake Ashi och fånga fantastiska vyer över berget Fuji. Besök Owakudanis unika geotermiska område, där du kan prova ägg kokta i vulkaniskt vatten, som sägs förlänga ditt liv. Avsluta dagen med att koppla av i ett traditionellt japanskt ryokan, njut av de varma källorna och njut av en överdådig middag. Hakone är en oas av lugn och naturligt underverk.
Dag 4, 5, 6 och 7: Kyoto
Dag 4, 5, 6 och 7: Kyoto
Din resa fortsätter med en spännande resa med kultåg till Kyoto, en stad genomsyrad av historia. Fördjupa dig i Kyotos rika kultur genom traditionella tebutiker, helgedomar, tempel och kimonodressing. Utforska den livliga Nishiki-marknaden, förundras över Sanjusangendo-templet, delta i en teceremoni och besök det berömda Nijo-slottet och den gyllene paviljongen. Den fridfulla Arashiyama Bamboo Grove och det vördade Tenryuji-templet väntar på dig. Efter Kyoto, bevittna den ikoniska Fushimi Inari-helgedomens röda torii-portar innan du besöker det storslagna Todaiji-templet i Nara.
Dag 8: Hiroshima
Dag 8: Hiroshima
Därefter tar ditt äventyr dig till Hiroshima, en stad som symboliserar hopp och fred efter dess återhämtning från krigsförödelse. Här kommer du att bevittna stadens enastående anda när du besöker viktiga platser som Peace Memorial Park. Hiroshimas förvandling är ett bevis på motståndskraft och erbjuder gripande museer och minnesmärken som berättar en kraftfull historia om dess förflutna och nutid.
Dag 9: Miyajima och Osaka
Dag 9: Miyajima och Osaka
Ditt äventyr inkluderar en lugn färjeresa till Miyajima Island, en plats där Japans naturliga skönhet verkligen lyser. Här kommer du att se den ikoniska flytande Torii-porten i Itsukushima-helgedomen, en oförglömlig syn och en av Japans tre mest berömda vyer. Den här porten är erkänd som en UNESCO: s världsarvslista och står majestätiskt på ön och erbjuder en perfekt blandning av natur och andlig betydelse.
Dag 10 och 11: Osaka
Dag 10 och 11: Osaka
Fördjupa dig i Osakas rika historia och dynamiska kultur. Börja med ett besök på det ikoniska Osaka-slottet, gräv ner i Japans föreningshistoria och dess fantastiska arkitektur. Njut av en härlig lunch på ett lokalt matställe och vandra sedan genom Dotonbori, en fristad för matentusiaster. Avsluta dagen med en festlig avskedsmiddag, skåla för smakerna av Osaka och de oförglömliga ögonblicken på din resa. Denna upplevelse är en perfekt blandning av historisk utforskning och kulinarisk njutning i Japans livliga stad.
Ring våra reseexperter
+44 2071571570
Vidare information

Du kommer att segla med stil på Lord of the Glens, ett fantastiskt skotskt kryssningsfartyg. Det är en elegant sjöfartsyacht som kan segla genom Caledonian Canal men också segla på Atlanten. Detta kommer att bli en HBT-resa med högst 54 gäster. Räkna med en skotsk frukost varje morgon och kvällsunderhållning.

Vad händer nu?

För att komma igång, vänligen skicka in en förfrågan så kommer en av våra expertteam att återkomma till dig inom de närmaste 24 timmarna för att diskutera dina krav. Alla priser på vår hemsida inkluderar inte flyg, men vi kan självklart ordna dem åt dig.

Vad våra kunder säger
 • Anthony S.

  Rekommendationsstjärnor

  Stjärnservice. Stellar produkter. Stjärnmänniskor och det blir så mycket bättre när man lyfter luren och ringer.

 • John

  Rekommendationsstjärnor

  Super kundcentrerad service. Från första kontakten har jag haft varm, effektiv, vänlig och flexibel service.

 • Tiberiu

  Rekommendationsstjärnor

  Jag är säker på att ge Out Of Office en 5-stjärnig recension! De är utan tvekan en av ledarna i detta utrymme.

Gör en Förfrågan