Gaygruppresa: Segling Aten, Hydra och Spetses

Gay Group Trip:

Sailing Athens, Hydra And Spetses

OutOfOffice logotyp

Om den här resan

Med början i Aten kommer denna gay-seglingsresa att ta dig till en öhoppning runt några av de vackraste delarna av Grekland. Från gaybarerna i Plaka till den rika historien i Spetses stad och små fiskebyar i Kiparissi, detta kommer att bli det ultimata grekiska äventyret.

Avgångsdatum

Ring våra reseexperter:

+44 2071571570
Gaygruppresa: Segling Aten, Hydra och Spetses
Gaygruppresa: Segling Aten, Hydra och Spetses
Gaygruppresa: Segling Aten, Hydra och Spetses
Gaygruppresa: Segling Aten, Hydra och Spetses
Gaygruppresa: Segling Aten, Hydra och Spetses

Gruppresefördelning

Aten
Dag 1: Aten
En av våra representanter kommer att träffa dig på flygplatsen och överföra dig till fartyget. När du kliver ombord träffar du dina sjömän och får chansen att slå sig ner. Vi utforskar sedan de ikoniska gatorna i Aten och upptäcker den lokala gayscenen på kvällen.
Förlama
Dag 2: Poros
Den andra dagen seglar vi till den natursköna bukten Poros. Den vita byn och tavernor är huvudsakligen grekiska. Den här ön är hem för några fantastiska historiska sevärdheter, inklusive klocktornet, klostret Zoodochos och Love Bay.
hydra
Dag 3: Hydra
På ön Hydra kan du utforska dess berömda utsikt över en kulle - om du gillar att gå. Du kan också besöka Historiska Arkivmuseet, eller bara ta en promenad längs stranden.
Grekland
Dag 4: Leonido
På den fjärde dagen seglar vi till Leonido, hem till en underbar klapperstensstrand och en pittoresk fiskeby. Vi besöker Elonas-klostret och äter middag på ön.
Monemvasia
Dag 5: Monemvasia
Vi seglar till staden Monemvasia utanför Peloponnesos östkust. Denna stad har många viktiga historiska sevärdheter, inklusive Monemvasia-fästningen, Agia Sofia-kyrkan och det arkeologiska samlingsmuseet. Vi tar en vandring längs stigarna som leder till ruinerna av den befästa övre staden med hisnande utsikt över Medelhavet.
Gay segel
Dag 6: Kiparissi
Kiparissi är en liten och charmig fiskeby som sällan besöks av turister. Byn är omgiven av berg och du hittar kristallklart vatten vid bukten.
spetses
Dag 7: Spetses
På vår sista hela dag i Grekland seglar vi till Spetses. Detta är födelseplatsen för Bouboulina, den orädda kvinnliga befälhavaren som kämpade i det grekiska frihetskriget. Kanoner som användes under kriget kan fortfarande ses på strandpromenaden; en påminnelse om Greklands turbulenta förflutna.

Den här ön är full av chica kaféer, barer och butiker. Det är ett bra ställe att ta en cocktail på en terrass när du tittar ut över Peloponnesos.
Dag 8: Avgång
Efter frukost kommer du att hämtas från fartyget och köras till flygplatsen efter att ha sagt adjö till dina andra sjömän. Det är dags att säga farväl, Grekland; tills nästa gång.
Ring våra reseexperter
+44 2071571570
Vad händer nu?

För att komma igång, vänligen skicka in en förfrågan så kommer en av våra expertteam att återkomma till dig inom de närmaste 24 timmarna för att diskutera dina krav. Alla priser på vår hemsida inkluderar inte flyg, men vi kan självklart ordna dem åt dig.

Vad våra kunder säger
 • Anthony S.

  Rekommendationsstjärnor

  Stjärnservice. Stellar produkter. Stjärnmänniskor och det blir så mycket bättre när man lyfter luren och ringer.

 • John

  Rekommendationsstjärnor

  Super kundcentrerad service. Från första kontakten har jag haft varm, effektiv, vänlig och flexibel service.

 • Tiberiu

  Rekommendationsstjärnor

  Jag är säker på att ge Out Of Office en 5-stjärnig recension! De är utan tvekan en av ledarna i detta utrymme.

Gör en Förfrågan