Gay gruppresa: Yoga Retreat i Puglia

Gay Group Trip:

Yoga Retreat in Puglia

OutOfOffice logotyp

Om den här resan

Koppla av och varva ner i fantastiska Puglia med denna gay yoga retreat Italien. Tillbringa veckan tillsammans med andra homosexuella resenärer på ett boutiquehotell, med aktiviteter inklusive: yogapass, resor till stranden och stadsturer.

Avgångsdatum

Ring våra reseexperter:

+44 2071571570
Gay gruppresa: Yoga Retreat i Puglia

Gruppresefördelning

Yoga reträtt i Puglia Gay gruppresa
Dag 1: Ankomst
Vid ankomsten till Puglia tar du dig till hotellet, där du kommer att hälsas välkommen och visas till ditt rum. Slå dig ner och packa upp dina tillhörigheter innan du går med i gruppen för en välkomstdrink.
Yoga reträtt i Puglia Gay gruppresa
Dag 2 till 7: Dagligt program
Varje dag börjar med en yogamöte tidigt på morgonen, antingen på taket eller ute bland olivlundarna; yoga sessioner kommer att rymma olika nivåer av skicklighet. Efter sessionen går du till den gamla restaurangen på gården för att njuta av en hjärtfrukost.

Dagen kommer att tillbringas på din fritid, men våra förslag inkluderar: cykling / vandring längs kusten, massagebehandlingar, matlagningskurser, besök på lokala olivlundar och guidade turer till städerna Salento.

Kvällarna kommer att bestå av ytterligare ett yogapass, samt en solnedgångshälsning. Då är du fri att njuta av middag på plats eller i den närliggande staden. Hotellet är utrustat med en bar och ett socialt utrymme, vilket ger dig gott om möjligheter att lära känna dina medyogisar.

Meditation och Tai chi-lektioner kommer också att finnas tillgängliga.
Yoga reträtt i Puglia Gay gruppresa
Dag 8: Avgång
Idag markerar slutet på din gay yoga reträtt i vackra Puglia. Farväl med dina värdar, yogalärare och andra homosexuella yogier innan du återvänder hem.
Ring våra reseexperter
+44 2071571570
Vad händer nu?

För att komma igång, vänligen skicka in en förfrågan så kommer en av våra expertteam att återkomma till dig inom de närmaste 24 timmarna för att diskutera dina krav. Alla priser på vår hemsida inkluderar inte flyg, men vi kan självklart ordna dem åt dig.

Vad våra kunder säger
 • Anthony S.

  Rekommendationsstjärnor

  Stjärnservice. Stellar produkter. Stjärnmänniskor och det blir så mycket bättre när man lyfter luren och ringer.

 • John

  Rekommendationsstjärnor

  Super kundcentrerad service. Från första kontakten har jag haft varm, effektiv, vänlig och flexibel service.

 • Tiberiu

  Rekommendationsstjärnor

  Jag är säker på att ge Out Of Office en 5-stjärnig recension! De är utan tvekan en av ledarna i detta utrymme.

Gör en Förfrågan