Gaygruppresa: Tanzanian Safari

Gay Group Trip:

Tanzanian Safari

OutOfOffice logotyp

Om den här resan

Förvänta dig den ultimata gaysafariupplevelsen med denna gruppresa till Tanzania, hem till den ombyggda Serengeti National Park. Bo i lyxigt boende, träffa det lokala massajfolket och njut av game drives som visar upp det vackraste lokala djurlivet.

Avgångsdatum

Ring våra reseexperter:

+44 2071571570
Gaygruppresa: Tanzanian Safari
Gaygruppresa: Tanzanian Safari
Gaygruppresa: Tanzanian Safari
Gaygruppresa: Tanzanian Safari
Gaygruppresa: Tanzanian Safari

Gruppresefördelning

kilimanjaro-720845_1920
Dag 1: Ankomst
Vid ankomst till Kilimanjaros flygplats möts du av en reserepresentant och överförs till Lake Duluti Lodge, i utkanten av Arusha.
elefant-650631_1920
Dag 2: Tarangire National Park
Efter att ha njutit av frukost på lodgen, kommer du att föras till Tarangire National Park, där du börjar en dag med spelkörning i privata 4 x 4 fordon. Nationalparkens grusvägar tar dig genom flockar av gnuer, gaseller, zebra, bufflar, lejon, giraffer, elefanter och svarta rhi0s.
maasai-stam-83563_1920
Dag 3: Engaruka Maasai Village
Se fram emot att träffa en lokal massajstam i byn Engaruka; Lär dig om lokal kultur och livsstil när du besöker en skola, ett lokalt hem och en pittoresk grönsaksträdgård. Efter en dag av blötläggning i lokala traditioner kommer du tillbaka till Acacia Farm Lodge.
flodhäst-2750329_1920
Dag 4: Ngorongoro krater
Efter att ha lämnat lodgen på morgonen, tar du dig till det som anses vara världens åttonde underverk, Ngorongoro-kratern. Förutom att observera det fantastiska naturfenomenet kommer du att kunna se de tusentals djur som lever bland detta otroliga ekosystem. På kvällen njuter du av cocktails på det lyxiga Lake Masek Tented Camp där du kommer att stanna de kommande 0 nätterna.
safari-1845202_1920
Dag 5: Ngorongoro Conservation Area
Fortsätt att utforska Ngorongoro-området, med game drives på morgonen och efteråt. Förvänta dig ännu mer djurlivsskådning innan du njuter av en avkopplande kväll på lägret och gör det bästa av den öppna baren.
en-antilop-flock-1232674_1920
Dag 6: Ngorongoro Conservation Area
Njut av en annan dag på Ngorongoro Conservation Area, där du kommer att kunna observera ännu mer vilda djur. Med lite tur kommer du till och med att få se gnuerna föda och börja sin migration som en enorm flock.
bomullstopp-tamarin-2545347_1920
Dag 7: Serengeti National Park
Efter att ha lämnat ditt tältläger tar du dig till den ombyggda Serengeti National Park, den mest populära parken i Tanzania. Dessa slätter är kända för sin årliga migration av 0 200,000 zebror och 300,000 XNUMX gaseller. Förutom däggdjur hittar du massor av exotiska reptiler och fåglar i området.
ballong-1373161_1920
Dag 8: Serengeti National Park
Återigen kommer du att tillbringa dagen i vackra Serengeti och kan se fram emot att se ännu mer distinkt vilda djur. Du kommer också att ha möjlighet att få ett fågelperspektiv av landskapet med en valfri tur i luftballong.
tanzania-1684893_1920
Dag 9: Lake Duluti Lodge
Efter att ha sagt farväl till den vackra Serengeti, kommer du att överföras till den lokala landningsbanan för att resa till Arusha. Se fram emot lite vila och avkoppling i Lake Duluti Lodge. På kvällen kan du fira slutet på din gaygruppresa med en avskedsmiddag.
väg-2042748_1920
Dag 10: Avgång
Beroende på tidpunkten för ditt flyg kan du njuta av lunch på en lokal restaurang på din sista dag i Tanzania. När du har sagt ditt välbefinnande till det vackra landskapet, kommer du att överföras till flygplatsen i tid för ditt flyg.
Ring våra reseexperter
+44 2071571570
Vad händer nu?

För att komma igång, vänligen skicka in en förfrågan så kommer en av våra expertteam att återkomma till dig inom de närmaste 24 timmarna för att diskutera dina krav. Alla priser på vår hemsida inkluderar inte flyg, men vi kan självklart ordna dem åt dig.

Vad våra kunder säger
 • Anthony S.

  Rekommendationsstjärnor

  Stjärnservice. Stellar produkter. Stjärnmänniskor och det blir så mycket bättre när man lyfter luren och ringer.

 • John

  Rekommendationsstjärnor

  Super kundcentrerad service. Från första kontakten har jag haft varm, effektiv, vänlig och flexibel service.

 • Tiberiu

  Rekommendationsstjärnor

  Jag är säker på att ge Out Of Office en 5-stjärnig recension! De är utan tvekan en av ledarna i detta utrymme.

Gör en Förfrågan