Gaygruppresa: Sri Lanka och Maldiverna

Gay Group Trip:

Sri Lanka And Maldives

OutOfOffice logotyp

Om den här resan

Sri Lanka är ett fascinerande land. Föreställ dig det som en tårformad ö utanför Indiens kust. Det är en djupt andlig plats. Vi följer Ceylon Tea Trail in i de dimmiga bergen och besöker landsbygdssamhällen vars traditioner förblir oförändrade i århundraden. Vi kommer till och med att se världens äldsta mänskliga planterade träd - det sägs vara trädet där Buddha fick upplysning. En höjdpunkt på resan kommer att vara elefantreservatet. Här hittar du elefantungar som njuter av det höga livet: de tillbringar sin tid med att få mat och bada i floden.

När du väl har upptäckt Sri Lankas rika kulturarv kan du följa med på en valfri resa till Maldiverna. Skärgården av öar som utgör Maldiverna har det blåaste vattnet och den mjukaste sanden i världen. Det är en topplyxdestination och det perfekta stället att uppleva total avkoppling.

Avgångsdatum

Ring våra reseexperter:

+44 2071571570
Gaygruppresa: Sri Lanka och Maldiverna

Gruppresefördelning

dambulla-2516142-1.jpg
Dag 1: Välkommen till Sri Lanka
Vår representant kommer att träffa dig på Bandaranaike International Airport och överföra dig till vårt hotell i Negombo. Vi äter en välkomstmiddag på kvällen och diskuterar de äventyr vi har planerat.
sri-lanka-2784553-1920-1.jpg
Dag 2: Pinnawala Elephant Orphanage
Pinnawala Elephant Orphanage är en 25 hektar stor egendom. Vi kommer att se övergivna elefantungar tas om hand
anuradhapura-1363496-1.jpg
Dag 3: Anuradhapura med cykel (valfritt)
strosa runt och njuta av livet. De ägnar sin tid åt att äta och leka. På väg till Anuradhapura besöker vi en kokosnötsplantage. De flesta lankeser arbetar inom kokosnöthandeln.
elefant-4037433-1280-2.jpg
Dag 4: Hiriwadunna Village / Minneriya
Anuradhapura var Sri Lankas första huvudstad. Det är en gammal stad som var säte för 113 kungar under en tidsperiod på 1300 år. Sri Maha Bodhis heliga fikonträd sägs vara där Buddha fick upplysning. Planterades 288 f.Kr
indian-saree-3213357-1280-2.jpg
Dag 5: Sigiriya
det är det äldsta kända trädet som planterats av en människa. "Ohm" verkligen.
landscape-177004-1280-2.jpg
Dag 6: Peradeniyas botaniska trädgårdar
Idag ska vi besöka landsbygdssamhällen och äta en traditionell lunch med en bondfamilj. Vi besöker den natursköna byn Hiriwadunna. Det är skuggat av buskskogar och röd jord. Trollsländor gör sitt jobb i träden. Sigiriya rock fästning presiderar över indigo reservoaren. Vår dag går mot sitt slut vid Minneriyas 8800 hektar stora elefantreservat.
98-hektar-5-1.jpg
Dag 7: Och slappna av
Idag tar vi en resa till det avlägsna förflutna. Vi besöker kung Kasyapas stencitadell från 5-talet och även Sigiriya
sri-lanka-897819-1920-1.jpg
Dag 8: Forsränning (valfritt)
en UNESCO:s världsarvslista. De berömda lejontassarna leder till de kungliga trädgårdarna som är dekorerade med fresker. Det är känt som "Gudarnas stad". Ikväll ska vi bo i staden Kandy vid sjön. Här hittar du en bevarad tand från Buddha. Utforska marknaderna på kvällen och kolla in en traditionell föreställning.
sri-lanka-tea-plantation-1.jpg
Dag 9: Galle City Tour
Utforska den lummiga Peradeniya botaniska trädgården och kör sedan genom telanden och de dimmiga bergen. Här ska vi tillbringa ett par nätter på Ceylon Tea Trail-plantagerna. Vi kommer att bo i ett kolonialt plantagehus.
statyer-2314216-1920-1.jpg
Dag 10: Colombo
Idag är du fri att utforska Ceylons dimmiga berg i din egen takt. Njut av några spabehandlingar
Ring våra reseexperter
+44 2071571570
Vidare information

Du kommer att segla med stil på Lord of the Glens, ett fantastiskt skotskt kryssningsfartyg. Det är en elegant sjöfartsyacht som kan segla genom Caledonian Canal men också segla på Atlanten. Detta kommer att bli en HBT-resa med högst 54 gäster. Räkna med en skotsk frukost varje morgon och kvällsunderhållning.

Vad händer nu?

För att komma igång, vänligen skicka in en förfrågan så kommer en av våra expertteam att återkomma till dig inom de närmaste 24 timmarna för att diskutera dina krav. Alla priser på vår hemsida inkluderar inte flyg, men vi kan självklart ordna dem åt dig.

Vad våra kunder säger
 • Anthony S.

  Rekommendationsstjärnor

  Stjärnservice. Stellar produkter. Stjärnmänniskor och det blir så mycket bättre när man lyfter luren och ringer.

 • John

  Rekommendationsstjärnor

  Super kundcentrerad service. Från första kontakten har jag haft varm, effektiv, vänlig och flexibel service.

 • Tiberiu

  Rekommendationsstjärnor

  Jag är säker på att ge Out Of Office en 5-stjärnig recension! De är utan tvekan en av ledarna i detta utrymme.

Gör en Förfrågan