Gay gruppresa: Sydafrika äventyr

Gay Group Trip:

South Africa Adventure

OutOfOffice logotyp

Om den här resan

Upplev skönheten i homosexuella Sydafrika på denna 11-dagars gruppresa. Observera det vackra inhemska djurlivet på en safaritur, vinprova i vingårdar och dyk med stora vita hajar, tillsammans med andra HBT-resenärer.

Avgångsdatum

Fredag ​​19 oktober 2024

Torsdag 1 november 2024

Söndag 27 januari 2025

9 februari 2025 lördag

Söndag 23 december 2024

Ring våra reseexperter:

+44 2071571570
Gay gruppresa: Sydafrika äventyr
Gay gruppresa: Sydafrika äventyr
Gay gruppresa: Sydafrika äventyr
Gay gruppresa: Sydafrika äventyr
Gay gruppresa: Sydafrika äventyr

Gruppresefördelning

bild (3)
Dag 1, 2, 3 och 4: Kapstaden
Din resa börjar i Kapstaden, där vi kommer att tillbringa de kommande 4 nätterna. Du kommer att välkomnas till denna kosmopolitiska stad med en trerätters middag i en lokal familjs hem. Resten av din tid här kan du spendera på din fritid; koppla av på den närliggande gaystranden, vandra uppför Taffelberget för spektakulära vyer eller simma med vithajar - valet är ditt.
delaire-graff-1547986_1920
Dag 5 och 6: The Winelands
I närheten av den livliga staden Kapstaden ligger The Winelands. Observera de omgivande vingårdarna, steniga bergen och den avlägsna stadssilhuetten. Vår tid här inkluderar också en hel dag med besökande vingårdar när vi hoppar på och av vingårdståget.
leopard-2798940_1920
Dag 7, 8 och 9: Kruger Park
Förbered dig på att se några otroliga vilda djur, eftersom vi idag ska på safari i Krugerparken. Här kan du förvänta dig att se lejon, noshörningar, giraffer, zebror, geparder, elefanter, flodhästar och leoparder. En erfaren ranger guidar dig genom parken i ett safarifordon med öppen topp.
Lyxig Botswana Safari Gay gruppresa
Dag 10 och 11: Johannesburg
Idag kör vi till Sydafrikas största stad, Johanessburg. Ikväll firar vi slutet på er gaygruppresa innan vi återvänder hem.
Victoria faller
Valfritt: 3 dagar i Victoriafallen
Du kan gå med i en 3-nätters valfri förlängning i Victoria Falls, världens största vattenfall. Vi kommer att bo i en boutiquelodge i Zimbabwe.

Det kommer att finnas en valfri 2-timmars kryssning nerför Zambezifloden vid ankomst. Under två hela dagar kommer du att upptäcka ett av världens stora naturliga underverk. Det åskande ljudet av vattnet kan höras i flera kilometer. Vi äter lunch vid Batoka Gorge med utsikt över vattenfallet. Du kan också välja ziplining och andra adrenalinpumpande aktiviteter.

Den sista dagen kommer vi att prova lite klassisk zimbabwisk mat ackompanjerat av levande musik. Afrikas ljud och smaker kommer att göra ett passande slut på en episk resa.
Ring våra reseexperter
+44 2071571570
Vad händer nu?

För att komma igång, vänligen skicka in en förfrågan så kommer en av våra expertteam att återkomma till dig inom de närmaste 24 timmarna för att diskutera dina krav. Alla priser på vår hemsida inkluderar inte flyg, men vi kan självklart ordna dem åt dig.

Vad våra kunder säger
 • Anthony S.

  Rekommendationsstjärnor

  Stjärnservice. Stellar produkter. Stjärnmänniskor och det blir så mycket bättre när man lyfter luren och ringer.

 • John

  Rekommendationsstjärnor

  Super kundcentrerad service. Från första kontakten har jag haft varm, effektiv, vänlig och flexibel service.

 • Tiberiu

  Rekommendationsstjärnor

  Jag är säker på att ge Out Of Office en 5-stjärnig recension! De är utan tvekan en av ledarna i detta utrymme.

Gör en Förfrågan