Gay gruppresa: Sicilien Tour

Gay Group Trip:

Sicily Tour

OutOfOffice logotyp

Om den här resan

Upplev fantastiska Sicilien på denna gaygruppresa i Italien. När du bor i Catania, en av landets vackraste barockstäder, kommer du att besöka Italiens mest ikoniska platser inklusive den största vulkanen i Europa, Etna.

Avgångsdatum

Ring våra reseexperter:

+44 2071571570
Gay gruppresa: Sicilien Tour

Gruppresefördelning

Sicilien Tour Gay gruppresa
Dag 1: Ankomst
Din gaygruppresa genom Italien börjar när du anländer till Sicilien. Ta dig till det centralt belägna hotellet i Catania, där du kommer att mötas av dina värdar och få ett välkomstpaket. Gå med dina värdar, Sergio och Kendall, såväl som dina homosexuella resenärer, för en gratis välkomstmiddag i kväll. Efter middagen går vi på barhoppning, och din första drink är på oss.
Sicilien Tour Gay gruppresa
Dag 2: Catania
Njut av en god frukost innan du deltar i en guidad rundtur i Catania. Din engelska guidade tur tar dig från Piazza Frederick of Swabia till Ursi0-slottet till de romerska baden till Piazza del Duomo och slutligen vidare till Fontana dell'Elefante. Under din utforskning av Catania kommer vi att stanna vid stadens extraordinära fiskmarknad, La Pescheria. Tillbringa eftertiden på din fritid med att koppla av, shoppa eller utforska. Ikväll äter du självständigt, eller följ med oss ​​på en valfri typisk middag i det trendiga området i staden.
Sicilien Tour Gay gruppresa
Dag 3: Mount Etna
Dagens destination är den högsta aktiva vulkanen i Europa, Etna. Under vår måttliga vandring kommer vi att nå en höjd av 0 meter över havet. Njut av de fantastiska vyerna som omger dig, inklusive Valle del Bove-depressionen. Efter en snabb lunch återvänder vi till hotellet för lite driftstopp innan middagen; ikväll njuter vi av gratis pizzamiddag på stan.
Sicilien Tour Gay gruppresa
Dag 4: Taormina
Njut av frukost på hotellet innan vår gay Sicilien-tur fortsätter med en resa till regionens vackraste stad, Taormina. Återigen kommer en reseguide att eskortera dig runt stadens bästa sevärdheter, inklusive den berömda grekiska teatern. Till lunch äter vi självständigt, varefter vi återförenas för en båttur i Taorminabukten. Förbered dig för ett uppfriskande dopp i havet, eftersom vi kommer att uppleva Naxos Bay, Cave of Love, Sirens Bay, Isola Bella, Blue Grotto, Mazzaro Bay och St. Nicholas Bay. I kväll återvänder vi till Catania där du har tid att utforska staden ytterligare.
Sicilien Tour Gay gruppresa
Dag 5: Catania till Syrakusa
Idag ska vi lämna Catania för att upptäcka den fantastiska staden Syrakusa; här kommer vi att guidas genom staden av vår engelska reseledare. Efter att ha utforskat staden har du lite ledig tid att koppla av på stranden eller promenera på de antika gatorna i Syrakusa. Gå med i gruppen igen för en gratis middag med traditionella rätter ikväll.
Sicilien Tour Gay gruppresa
Dag 6: 0to
Börja dagen med en god frukost innan vi beger oss till 0to, en pittoresk stad känd för sin arkitektur och trendiga barer. Njut av en aperitif på det livliga torget innan du tillbringar eftertiden på din fritid. Återvänd till Syracuse för en oberoende middag som du väljer.
Sicilien Tour Gay gruppresa
Dag 7: Syracuse
Njut idag av att göra vad du vill, eftersom det finns 0 gruppaktiviteter inplanerade. Alternativt kan du gå med på en valfri vinprovningstur i Avola, känd för sitt Nero D'Avola rödvin.
Sicilien Tour Gay gruppresa
Dag 8: Avgång
Tyvärr är det idag slutet på vår gayturné genom Sicilien. Efter en rejäl hotellfrukost säg adjö till dina värdar och andra gayresenärer.
Ring våra reseexperter
+44 2071571570
Vidare information

Du kommer att segla med stil på Lord of the Glens, ett fantastiskt skotskt kryssningsfartyg. Det är en elegant sjöfartsyacht som kan segla genom Caledonian Canal men också segla på Atlanten. Detta kommer att bli en HBT-resa med högst 54 gäster. Räkna med en skotsk frukost varje morgon och kvällsunderhållning.

Vad händer nu?

För att komma igång, vänligen skicka in en förfrågan så kommer en av våra expertteam att återkomma till dig inom de närmaste 24 timmarna för att diskutera dina krav. Alla priser på vår hemsida inkluderar inte flyg, men vi kan självklart ordna dem åt dig.

Vad våra kunder säger
 • Anthony S.

  Rekommendationsstjärnor

  Stjärnservice. Stellar produkter. Stjärnmänniskor och det blir så mycket bättre när man lyfter luren och ringer.

 • John

  Rekommendationsstjärnor

  Super kundcentrerad service. Från första kontakten har jag haft varm, effektiv, vänlig och flexibel service.

 • Tiberiu

  Rekommendationsstjärnor

  Jag är säker på att ge Out Of Office en 5-stjärnig recension! De är utan tvekan en av ledarna i detta utrymme.

Gör en Förfrågan