Gaygruppresa: Skottlands majestät

Gay Group Trip:

Scotland's Majesty

OutOfOffice logotyp

Om den här resan

Ge dig ut på en 13-dagars lyxig HBT Skottland-turné, en resa som vävs genom hjärtat av Skottlands majestätiska landskap och rika historia, från Inverness till den livliga huvudstaden Edinburgh. Denna exklusiva turné är speciellt designad för LGBTQI+-gemenskapen.

Ditt äventyr börjar i Inverness, känd som högländernas huvudstad. Utforska regionens slott och slagfält, gräv ner i Skottlands tumultartade förflutna och njut av den lokala maten på höglandet.

Resan fortsätter till de fridfulla sjöarna Loch Ness och Loch Lomond. Upplev skönheten i Glenfinnan Viaduct och ge dig ut på en jakt för att upptäcka det svårfångade Loch Ness-monstret.

Turen tar dig sedan österut till Stirling för att bevittna de berömda Kelpies, följt av ett besök i St Andrews i Kingdom of Fife. Utforska St Andrews antika universitetsstad, City of Dundee med dess V&A museum och det historiska Glamis Castle.

Den sista delen av din resa tar dig till Edinburgh, Skottlands charmiga huvudstad, under stadens mest spännande tid - Edinburgh Festival Fringe och Edinburgh International Festival. Njut av en kulturell fest med föreställningar och utställningar för alla smaker. Och om du vill ta dig längre, ligger Glasgow, Skottlands livliga stad, bara 45 minuters tågresa bort.

Avgångsdatum

Måndag 12 augusti 2025

Ring våra reseexperter:

+44 2071571570
Gaygruppresa: Skottlands majestät
Gaygruppresa: Skottlands majestät
Gaygruppresa: Skottlands majestät
Gaygruppresa: Skottlands majestät
Gaygruppresa: Skottlands majestät
Gaygruppresa: Skottlands majestät
Gaygruppresa: Skottlands majestät
Gaygruppresa: Skottlands majestät

Gruppresefördelning

Dag 1-3 Inverness
Dag 1-3 Inverness
Välkommen till Inverness, där du slår dig ner på det 5-stjärniga Ness Walk Hotel. När du har slagit dig ner kan du utforska staden på din fritid. Gå till hotellet för en välkomstmottagning kl. 5.30 för att träffa dina medresenärer. Det ingår ingen middag denna kväll, så du är fri att utforska de många restaurangerna i Inverness. Börja dag två i Inverness med en lugn frukost. Njut sedan av en rundtur i Dunrobin Castle, ett av Skottlands äldsta bebodda hus, och det gripande slagfältet Culloden. Turen innebär måttlig promenad och varar cirka åtta timmar.
Dag 3-6 Loch Lomond
Dag 3-6 Loch Lomond
Dag 3 börjar med en resa från Inverness till Loch Lomond, genom Loch Ness och Fort William. Efter lunch kan du slå dig ner på det 5-stjärniga Cameron House Hotel för en lugn kväll. Nästa dag kommer du att njuta av att utforska Loch Lomond på en spännande terrängkörningsupplevelse, följt av en avkopplande lunch på en kulle medan du njuter av den omgivande utsikten. På dag 5 kan du skräddarsy din upplevelse med valfria aktiviteter som ett Rib Boat-äventyr, en resa med sjöflygplan eller ett besök på Inveraray Castle. Alternativt kan du koppla av på Cameron House Spa eller utforska den lokala byn Luss. Dagen avslutas med en gruppmiddag.
Dag 6-9 St Andrews
Dag 6-9 St Andrews
Dag 6 börjar med ett besök på Stirling Castle och de berömda Kelpies, följt av en utsökt lunch. Sedan checkar du in på det 5-stjärniga Rusacks Hotel i St Andrews. Njut av ledig tid för att utforska St Andrews, en historisk kuststad som är hem för ett gammalt universitet. Därefter beger du dig till närliggande Dundee för att utforska V&A Museum of Design. Du beger dig sedan till Glamis Castle för afternoon tea, följt av en currykväll i St Andrews. Dag 8 är för personlig utforskning i St Andrews, innan din bussresa till Edinburgh där du kommer att utforska stadens gaybarer.
Dag 9-13 Edinburgh
Dag 9-13 Edinburgh
Bege dig till Edinburgh där du bor på det underbara 5-stjärniga hotellet Kimpton Charlotte Square. Utforska Edinburghs gamla stadsdel på din första hela dag, en plats rik på medeltida arkitektur och historia. Njut av en unik LGBTQI+ socialhistorisk rundtur med historiska personer som guider, följt av ledig tid att utforska vidare. Nästa dag besöker du Glasgow för en stadsrundtur och afternoon tea, eller utforska det gåtfulla Rosslyn Chapel. Dag 11 kommer du att njuta av en lugn morgon i Edinburgh, innan du beger dig till en elegant statlig middag ombord på Royal Yacht Britannia. På dag 12 kan du njuta av Edinburgh på din fritid, följt av den pulserande Royal Edinburgh Military Tattoo, som visar upp militära och kulturella festligheter. Din resa avslutas på dag 13, där du fortsätter att antingen resa vidare eller hemresan.
Ring våra reseexperter
+44 2071571570
Vidare information

Du kommer att segla med stil på Lord of the Glens, ett fantastiskt skotskt kryssningsfartyg. Det är en elegant sjöfartsyacht som kan segla genom Caledonian Canal men också segla på Atlanten. Detta kommer att bli en HBT-resa med högst 54 gäster. Räkna med en skotsk frukost varje morgon och kvällsunderhållning.

Vad händer nu?

För att komma igång, vänligen skicka in en förfrågan så kommer en av våra expertteam att återkomma till dig inom de närmaste 24 timmarna för att diskutera dina krav. Alla priser på vår hemsida inkluderar inte flyg, men vi kan självklart ordna dem åt dig.

Vad våra kunder säger
 • Anthony S.

  Rekommendationsstjärnor

  Stjärnservice. Stellar produkter. Stjärnmänniskor och det blir så mycket bättre när man lyfter luren och ringer.

 • John

  Rekommendationsstjärnor

  Super kundcentrerad service. Från första kontakten har jag haft varm, effektiv, vänlig och flexibel service.

 • Tiberiu

  Rekommendationsstjärnor

  Jag är säker på att ge Out Of Office en 5-stjärnig recension! De är utan tvekan en av ledarna i detta utrymme.

Gör en Förfrågan