Gay gruppresa: Segling Tahiti

Gay Group Trip:

Sailing Tahiti

OutOfOffice logotyp

Om den här resan

Segla genom de förtrollande öarna Tahiti på denna gaygruppsegelresa. Upplev spektakulära landskap, magiskt marint liv, vulkaniska toppar och mer när du vågar över Franska Polynesien med andra HBT -resenärer.

Avgångsdatum

Ring våra reseexperter:

+44 2071571570
Gay gruppresa: Segling Tahiti
Gay gruppresa: Segling Tahiti
Gay gruppresa: Segling Tahiti
Gay gruppresa: Segling Tahiti
Gay gruppresa: Segling Tahiti

Gruppresefördelning

tahiti-2923943_1920
Dag 1: Ankomst
Ditt gay-seglingsäventyr börjar idag, när du går ombord på fartyget från 5.30. Väl ombord kommer du att presenteras för din gaybesättning, njuta av en välkomstdrink och få en snabb genomgång. Efter att ha packat upp dina tillhörigheter har du chansen att ta ett dopp innan du går ut och äter middag.
tahiti-2924318_1920
Dag 2: Apu Bay
Få en smak av Tahitis fantastiska landskap när vi beger oss till södra änden av Tahaa. Apu Bay är ett populärt resmål på grund av dess magnifika omgivningar, inklusive bergen Raiatea och Tahaa. Tillbringa din första dag med att koppla av med en måltid på Taravana Yacht Club och cocktails.
bora-bora-62863_1920
Dag 3: Povai Bay
Tillbringa idag s0rkling på revet, dykning eller utforska butikerna och konstgallerierna när vi förtöjer vid Povai Bay. Räkna med att se några fantastiska landskap såväl som de återstående resterna av vulkanen0 som bildade Bora-Bora.
bora-bora-2410700_1920
Dag 4: Vaitape Village
Koppla av ombord när vi kryssar genom Bora-Boras fridfulla vatten. Vi kommer att besöka den berömda Bora-Bora Yacht Club som ligger 0:e delen av Vaitape Village. Dra nytta av biluthyrning om du vill utforska Vaitape Villages butiker och restauranger.
bora-bora-680115_1920
Dag 5: Tahaa
Utforska bergsön Tahaa idag, hem till vaniljplantager i dalarna. Upplev öns kultur genom att delta i en plantagetur, eller besök havssköldpaddsreservatet. Tahaa är också hem för vita sandstränder som är idealiska för att koppla av i solen eller bada i havet. Ikväll äter vi på Hibiscus Restaurant.
tahiti-2823891_1920
Dag 6: Ralatea
Idag fortsätter vi vår resa till ön Ralatea, där en flodresa står på programmet. Utforska floden Aopomau med jolle och njut av den omgivande skönheten, inklusive djungler och ännu fler plantager. Du kommer också att kunna njuta av mer sightseeing antingen på hästryggen eller med en vandring uppför berget.
tahiti-1102698_1920
Dag 7: Opoa Bay
Den sista hela dagen av din gay-seglingsresa kommer vi att besöka Opoa Bay. Gå iland för att observera öns rika historia, inklusive den arkeologiska platsen Taputapuatea Marae.
öde-ö-2323629_1920
Dag 8: Avgång
Idag återvänder vi till småbåtshamnen för att ta farväl från Tahiti. Säg adjö till ditt homosexuella besättning och medpassagerare innan du går ombord på fartyget.
Ring våra reseexperter
+44 2071571570
Vad händer nu?

För att komma igång, vänligen skicka in en förfrågan så kommer en av våra expertteam att återkomma till dig inom de närmaste 24 timmarna för att diskutera dina krav. Alla priser på vår hemsida inkluderar inte flyg, men vi kan självklart ordna dem åt dig.

Vad våra kunder säger
 • Anthony S.

  Rekommendationsstjärnor

  Stjärnservice. Stellar produkter. Stjärnmänniskor och det blir så mycket bättre när man lyfter luren och ringer.

 • John

  Rekommendationsstjärnor

  Super kundcentrerad service. Från första kontakten har jag haft varm, effektiv, vänlig och flexibel service.

 • Tiberiu

  Rekommendationsstjärnor

  Jag är säker på att ge Out Of Office en 5-stjärnig recension! De är utan tvekan en av ledarna i detta utrymme.

Gör en Förfrågan