Gay gruppresa: Segling Saint Barth och Saint Martin

Gay Group Trip:

Sailing Saint Barth and Saint Martin

OutOfOffice logotyp

Om den här resan

Segla genom Saint Barth och Saint Martin på detta gay-seglande karibiska äventyr. Följ med homosexuella resenärer på en lyxkatamaran när du s0rkel, simmar och kopplar av ombord.

Avgångsdatum

Ring våra reseexperter:

+44 2071571570
Gay gruppresa: Segling Saint Barth och Saint Martin
Gay gruppresa: Segling Saint Barth och Saint Martin
Gay gruppresa: Segling Saint Barth och Saint Martin
Gay gruppresa: Segling Saint Barth och Saint Martin
Gay gruppresa: Segling Saint Barth och Saint Martin

Gruppresefördelning

jungfruöarna-755947_1920
Dag 1: Saint Martin
Vårt seglingsäventyr för gay börjar med att gå ombord på skeppet i Saint Martin. Du kan gå ombord på båten från kl. 5.30.
lagun-911963_1920
Dag 2: Ile Fourchue
Idag börjar vår segling till Saint Barth. På vägen stannar vi för lunch vid Ile Fourchue innan vi når Gustavia stad. Här äter vi middag och slår oss ner för natten.
palmer-59_1920
Dag 3: Gustavia
Gustavia är huvudorten på Saint Barth; njut av lunch i centrum medan ni tittar på. Senare seglar vi till Anse du Colombier där du kommer att kunna dyka på jakt efter havssköldpaddor och rockor. Ikväll ska vi grilla.
beach-1236581_1920 (1)
Dag 4: Grand Case
Idag seglar vi mot Grand Case, där vi kan hamna i en vacker vik. Det finns många barer, restauranger och stränder så du har mycket att göra efteråt. Håll utkik efter den lokala marknaden och den karibiska karnevalen som hålls på tisdagskvällar.
cala-anguila-1998315_1920 (1)
Dag 5: Anguilla
Innan vi når dagens destination, Anguilla, lägger vi ankar vid Road Bay. Njut av det klara vattnet och den vita sandstranden innan vi träffas för middag på en lokal restaurang, The Pumphouse.
palau-stranden-175138_1920
Dag 6: Prickly Pear Cays
Börja dagen med ett dyk i buktens varma, klara vatten innan vi fortsätter vår segling. Efter att ha seglat mot Prickly Pear Cays förbered dig på att dyka mellan reven. Senare pausar vi på Sandy Island och njuter av lunch tillsammans. Ikväll stannar vi i Crocus Bay och äter på den berömda restaurangen D'Avida.
Karibien-1934661_1920
Dag 7: Anse Marcel Bay
Njut av ytterligare en avkopplande dag ombord på fartyget när vi fortsätter vår segling mot Anse Marcel-bukten. Under denna segling kommer det att finnas möjlighet att fånga lite tonfisk, då båten kommer att dra ett fiskespö. Ikväll ska vi bo i Anse Marcel bay.
Karibien-1015941_1280
Dag 8: Marigot
Idag återvänder vi till Marigot. Farväl till dina medpassagerare och förbered dig på att gå av.
Ring våra reseexperter
+44 2071571570
Vidare information

Du kommer att segla med stil på Lord of the Glens, ett fantastiskt skotskt kryssningsfartyg. Det är en elegant sjöfartsyacht som kan segla genom Caledonian Canal men också segla på Atlanten. Detta kommer att bli en HBT-resa med högst 54 gäster. Räkna med en skotsk frukost varje morgon och kvällsunderhållning.

Vad händer nu?

För att komma igång, vänligen skicka in en förfrågan så kommer en av våra expertteam att återkomma till dig inom de närmaste 24 timmarna för att diskutera dina krav. Alla priser på vår hemsida inkluderar inte flyg, men vi kan självklart ordna dem åt dig.

Vad våra kunder säger
 • Anthony S.

  Rekommendationsstjärnor

  Stjärnservice. Stellar produkter. Stjärnmänniskor och det blir så mycket bättre när man lyfter luren och ringer.

 • John

  Rekommendationsstjärnor

  Super kundcentrerad service. Från första kontakten har jag haft varm, effektiv, vänlig och flexibel service.

 • Tiberiu

  Rekommendationsstjärnor

  Jag är säker på att ge Out Of Office en 5-stjärnig recension! De är utan tvekan en av ledarna i detta utrymme.

Gör en Förfrågan