Gaygruppresa: Segling från Korfu till Lefkas

Gay Group Trip:

Sailing From Corfu To Lefkas

OutOfOffice logotyp

Om den här resan

På denna gay gruppresa kommer du att upptäcka  Korfu, Paleokastritsa, Paxos, Preveza, Fiskardo, Nidri och Lefkas alla med båt och seglar de blå vågorna i ett exklusivt gay-segel.

De joniska öarna i Grekland är en fascinerande samling av vikar, hamnar, stränder, små städer och byar som är fantastiska att utforska och upptäcka. Varje ö har sin egen unika historia att berätta samt ett distinkt naturskönt landskap. 

 

Avgångsdatum

Ring våra reseexperter:

+44 2071571570
Gaygruppresa: Segling från Korfu till Lefkas
Gaygruppresa: Segling från Korfu till Lefkas
Gaygruppresa: Segling från Korfu till Lefkas
Gaygruppresa: Segling från Korfu till Lefkas
Gaygruppresa: Segling från Korfu till Lefkas

Gruppresefördelning

Gay Corfu City Guide
Dag 1: Korfu
Du kommer att välkomnas på flygplatsen av en av våra representanter och köras till Harmony V. Besättningen välkomnar dig ombord och visar dig till ditt rum. Du kommer att ha möjlighet att träffa alla dina medseglare innan du njuter av en underbar middag i en historisk stad. 
Grekland
Dag 2: Paleokastritsa
Den andra dagen kommer du att segla genom de grekiska öarna som ligger på Korfus östkust. Vid ankomsten till Paleokastritsa tar du en promenad upp till den gamla fästningen för att se den fantastiska utsikten över bukten innan du återvänder till fartyget. 
Paxos Grekland
Dag 3: Paxos
Fartyget kommer att segla till ön Paxos, där du kommer att kunna vandra runt på gatorna i den fantastiska öns huvudstad Gaios. Här hittar du vacker venetiansk arkitektur, de blå grottorna i Paxos och kullerstensstränder. 
Salta pojkar
Dag 4: Preveza
Den fjärde dagen seglar du vidare på de klarblå vågorna och tar in Medelhavets solsken innan du kastar ankar vid Preveza. Denna lilla stad är känd för sin vackra vita strand, och här kan du njuta av en grillfest med dina medseglare.  
fiskardo
Dag 5: Fiskardo
Idag seglar vi från Preveza till den vackra staden Fiskardo, som ligger på ön Kefalonia. Fiskardo kallas ofta för Greklands St. Tropez: många kändisar har avbildats när de njuter av de natursköna stränderna. Här äter du middag på en lokal taverna.  
Nidri - Grekland
Dag 6: Nidri
Nästa stopp på din resa blir byn Nidri, som ligger bland kullarna på ön Lefkas. Byn är helt fantastisk och du kan gå igenom den på bara 20 minuter. Du stannar på Nidri över natten och njuter av en lunch på en av de privata öarna. 
Lefkas Grekland
Dag 7: Lefkas
Vi seglar vidare runt de grekiska öarna och ankrar på ön Lefkas. I den antika staden Lefkas har du möjlighet att strosa runt och utforska all dess skönhet och historia. 
Dag 8: Avgång
Du kommer att hämtas från Harmony V och köras till flygplatsen, redo att ta ditt flyg hem.
Ring våra reseexperter
+44 2071571570
Vad händer nu?

För att komma igång, vänligen skicka in en förfrågan så kommer en av våra expertteam att återkomma till dig inom de närmaste 24 timmarna för att diskutera dina krav. Alla priser på vår hemsida inkluderar inte flyg, men vi kan självklart ordna dem åt dig.

Vad våra kunder säger
 • Anthony S.

  Rekommendationsstjärnor

  Stjärnservice. Stellar produkter. Stjärnmänniskor och det blir så mycket bättre när man lyfter luren och ringer.

 • John

  Rekommendationsstjärnor

  Super kundcentrerad service. Från första kontakten har jag haft varm, effektiv, vänlig och flexibel service.

 • Tiberiu

  Rekommendationsstjärnor

  Jag är säker på att ge Out Of Office en 5-stjärnig recension! De är utan tvekan en av ledarna i detta utrymme.

Gör en Förfrågan