Gaygruppresa: Segla Aten, Syros och Mykonos

Gay Group Trip:

Sailing Athens, Syros and Mykonos

OutOfOffice logotyp

Om den här resan

Kryssa genom de grekiska haven med andra homosexuella seglarresenärer på denna gruppresa till Grekland. Med början i Aten och slutar i Mykonos får du en smak av grekisk kultur, historia och nattliv när du seglar genom det klarblå vattnet.

Avgångsdatum

Ring våra reseexperter:

+44 2071571570
Gaygruppresa: Segla Aten, Syros och Mykonos
Gaygruppresa: Segla Aten, Syros och Mykonos
Gaygruppresa: Segla Aten, Syros och Mykonos
Gaygruppresa: Segla Aten, Syros och Mykonos
Gaygruppresa: Segla Aten, Syros och Mykonos

Gruppresefördelning

athen-2110043_1920
Dag 1: Aten
Ombordstigningen börjar kl. 5, varefter du visas ombord på yachten och presenteras för dina medgäster. Ikväll äter vi antingen på stranden eller i gamla stan i Plaka. Efter middagen har du möjlighet att följa med oss ​​och uppleva det lokala gay-nattlivet.
Grekland-856943_1920
Dag 2: Sounion
Dagen kommer till största delen att ägnas åt segling när du kopplar av ombord. Senare lägger vi ankar vid Temple of Sounion. Upplev den hisnande solnedgången från templet på toppen av klippan.
Grekland-2766305_1920
Dag 3: Kythnos
Njut av en fräsch frukost ombord på yachten medan vi fortsätter till Kythnos. Väster om Kythnos ligger en vik som är idealisk för bad. Vi har också möjlighet att vandra till toppen av ön, där staden Chora ligger. På östra sidan av ön finns en antik grekisk mineralkälla.
Grekland-1539167_1920
Dag 4: Serifos
Vår nästa plats, Serifos, är rik på historia; besök 15-talsklostret, venetianska Kastro. Denna lilla ö består av kala kullar, gröna dalar och sandstränder. I närheten ligger Livadaki, hem till en ännu trevligare sandstrand, perfekt för snorkling eller vattensporter.
santorini-2020245_1920
Dag 5: Syros
En av de största öarna i Kykladerna är Syros, vår nästa destination. Landskapet är känt för sin bördighet och omfattar ängar, vita stränder och klippiga berg. Observera de pittoreska vingårdarna och olivträden som slingrar sig nerför bergen mot det klarblå havet. Kolla in stränderna, som är kända för sin popularitet bland nudister.
grekisk-1030755_1920
Dag 6: Ermoupoli
Dagens mål är Syros huvudstad, Ermoupoli. Denna stad är känd för sin typiska grekiska arkitektur och kyrkor på en kulle. Räkna med att se massor av marmor som täcker gatorna eftersom den kommer från bergen.
kyrka-1186041_1920 (1)
Dag 7: Mykonos
Idag når vi vårt slutmål Mykonos. Här kan du se fram emot att utforska den livliga gaybyn, samt fler vikar och stränder. Fira slutet av din resa med middag och fest i Mykonos stad.
greek-315868_1280 (1)
Dag 8: Avgång
Här tar vår resa sitt slut. Förbered dig på att säga hejdå till dina homosexuella resenärer och gå av båten.
Ring våra reseexperter
+44 2071571570
Vad händer nu?

För att komma igång, vänligen skicka in en förfrågan så kommer en av våra expertteam att återkomma till dig inom de närmaste 24 timmarna för att diskutera dina krav. Alla priser på vår hemsida inkluderar inte flyg, men vi kan självklart ordna dem åt dig.

Vad våra kunder säger
 • Anthony S.

  Rekommendationsstjärnor

  Stjärnservice. Stellar produkter. Stjärnmänniskor och det blir så mycket bättre när man lyfter luren och ringer.

 • John

  Rekommendationsstjärnor

  Super kundcentrerad service. Från första kontakten har jag haft varm, effektiv, vänlig och flexibel service.

 • Tiberiu

  Rekommendationsstjärnor

  Jag är säker på att ge Out Of Office en 5-stjärnig recension! De är utan tvekan en av ledarna i detta utrymme.

Gör en Förfrågan