Gaygruppresa: Provensalsk cykeltur

Gay Group Trip:

Provencal Cycling Tour

OutOfOffice logotyp

Om den här resan

En gaygruppresa för de som gillar en utmaning: ta en vacker cykeltur med andra homosexuella män genom Provence, Frankrike genom slingrande landsvägar, förbi vallmofält, vingårdar, gamla bondgårdar, slott, pittoreska små byar och mycket mer. Lär dig om historien för varje plats och upptäck det bästa landskapet i denna helt fantastiska del av Frankrike.

Avgångsdatum

Ring våra reseexperter:

+44 2071571570
Gaygruppresa: Provensalsk cykeltur
Gaygruppresa: Provensalsk cykeltur
Gaygruppresa: Provensalsk cykeltur
Gaygruppresa: Provensalsk cykeltur
Gaygruppresa: Provensalsk cykeltur

Gruppresefördelning

Frankrike
Dag 1 - Ankomst
Idag kommer du till Avig0n - startpunkten för din resa! Avig0n har en rik historia kopplad till religion eftersom detta var det tidigare sätet för västerländsk kristendom på 14-talet. Om du anländer tidigt kan du gå med i gruppen på en vandringstur och ta in en av de viktigaste gotiska byggnaderna i Europa; "Palais des Papes" som hyste flera påvar för hundratals år sedan när stora delar av Europa var i kaos. Du kommer också att få besöka Pont d'Avig0n - en berömd bro byggd på 12-talet, varav bara hälften står kvar idag. På kvällen njuter du av en mottagning, drinkar och orientering följt av middag på en favoritrestaurang.
Frankrike
Dag 2 - Avivg0n, Arles och Pont Gard
Idag börjar du ditt cykeläventyr genom Frankrike och cyklar från Avig0n till Arles. Du kommer att börja se varför det är så speciellt att cykla genom Provencal när du går genom slingrande landsvägar förbi vingårdar och fruktträdgårdar. Du går mot Pont du Gard - en 2000 år gammal antik romersk akvedukt som är den högsta och bäst bevarade romerska akvedukten i världen. Du tar dig in i Tarascon, där du hittar vackra slottsmurar längs floden Rhône, innan du tar dig till den livliga staden Arles. Hotellet du ska bo på har delar av sin grund som går tillbaka till 13-talet! Du kommer att njuta av vinprovning vid ankomsten innan du äter middag på kvällen.
Frankrike
Dag 3 - Arles
Arles är en utmärkt plats för att lära dig om de antika romarna eftersom du hittar bevis på dem nästan överallt, trots att staden är ett livligt konstcentrum. Det finns olika alternativ för saker att göra idag beroende på vad du föredrar att göra. Njut av en rundvandring där din guide tar dig för att utforska de smala gatorna och tar dig till den romerska arenan, de romerska baden och den romerska teatern, som alla erbjuder en inblick i det förflutna.

Efteråt har du möjlighet att njuta av lite mer cykling genom Camargue (ett vackert naturreservat) som är känt för sina cowboys som rider på vita hästar. Kväll och middag på egen fritid.
Frankrike
Dag 4 - Arles och St. Remy-De-Provence
På vägen till St. Remy-de-Provence kommer du att cykla över 20 mil med massor av historia att ta in på vägen. På resan kommer du att upptäcka resterna av en unik dubbel akvedukt som försåg både staden Arles med deras vatten men också drev en mjölkvarn. Du kommer också att besöka Les Baux som är en av de mest besökta historiska platserna i hela Frankrike. En höga fästning omgiven av klippor, denna historiska plats byggdes av militära befälhavare som gjorde anspråk på ättlingar från en av de tre vise männen och har en enorm historia av blodsutgjutelse och intressanta historier att berätta.

De som vill cykla lite extra kan välja att ta en cykel längs med de små Alperna, lokalt kallade "Alpillerna". Du cyklar genom skogar och olivlundar mot staden Eygalieres innan du tar dig till St. Remy-de-Provence. När du väl har anlänt kan du njuta av en rundvandring och lära dig om Van Goghs sista år i asyl här innan du njuter av en rejäl middag på en annan lokal favoritrestaurang.
Frankrike
Dag 5 - St. Remy-De-Provence och L'isle Sure La Sorgue
Du kommer att cykla längs de pittoreska vägarna mot vingårdarna i Terre Blanche där du kommer att kunna se på egen hand hur vin produceras i de mindre, mer traditionella vingårdarna samt att du kan prova några av de allra bästa vinerna som tillverkas här. Du kommer att avnjuta en picknicklunch på marken av kapellet St. Sixte där du kan sitta bland de vackra markerna omgivna av olivträd och den panoramiska utsikten över Alpilles-topparna. Du kan till och med ta en cykel upp till 0tre Dame de Beauregard för den som vill se utsikten ännu bättre.

Du kommer att cykla genom fler landsvägar förbi gamla bondgårdar och fruktträdgårdar innan du når Sorguefloden där du kan koppla av och svalka dig i det kristallklara vattnet. Du fortsätter sedan till L'Isle sur la Sorgue där du bor mitt i floden Sorgue på en liten ö som rymmer en by. Denna pittoreska lilla by är full av kanaler, vilket gör den till en vacker plats att utforska.
Frankrike
Dag 6 - L'isle Sur La Sorgue
Idag kan du välja om du vill cykla mer eller utforska stadens många gamla byggnader och antikaffärer. För dem som vill cykla idag kan du välja att cykla genom Luberon - en bergskedja som kännetecknas av en rad vackra byar på en kulle som du kommer att besöka. Den första byn, Fontaine-de-Vaucluse, är en perfekt stad där du hittar massor av vackra ställen att koppla av om du vill bo här. Du kan välja att besöka museet här eller till och med ta en kajakpaddlingslektion på Sorgue.

För dem som vill cykla vidare finns det en hel dag att cykla 6 byar som redan är kartlagda, var och en med sin egen distinkta personlighet och traditionella känsla. Platser du kommer att besöka inkluderar Gordes, Rousillon, Bonnieux, Lacoste och Oppede-le-Vieux.
Frankrike
Dag 7 L'isle Sure La Sorgue och Avig0n
Idag cyklar du tillbaka med gruppen till Avig0n. Idag är en mycket mer avslappnad dag eftersom resan inte är lika lång vilket ger dig lite ledig tid på morgonen för att utforska byn och få lite sightseeing i sista minuten. Du kommer att cykla förbi fantastiska röda vallmofält innan du anländer till Avig0n . De som missade sightseeingturen den första natten kommer att ha möjlighet att besöka de sevärdheter de missat innan de njuter av en avskedsmiddag på en av de bästa restaurangerna.
Frankrike
Dag 8 - Avresa
Din resa tar slut idag och efter att ha sagt adjö till dina medcyklister kommer du att transporteras till flygplatsen redo att hinna med ditt avgående flyg hem.
Ring våra reseexperter
+44 2071571570
Vidare information

Du kommer att segla med stil på Lord of the Glens, ett fantastiskt skotskt kryssningsfartyg. Det är en elegant sjöfartsyacht som kan segla genom Caledonian Canal men också segla på Atlanten. Detta kommer att bli en HBT-resa med högst 54 gäster. Räkna med en skotsk frukost varje morgon och kvällsunderhållning.

Vad händer nu?

För att komma igång, vänligen skicka in en förfrågan så kommer en av våra expertteam att återkomma till dig inom de närmaste 24 timmarna för att diskutera dina krav. Alla priser på vår hemsida inkluderar inte flyg, men vi kan självklart ordna dem åt dig.

Vad våra kunder säger
 • Anthony S.

  Rekommendationsstjärnor

  Stjärnservice. Stellar produkter. Stjärnmänniskor och det blir så mycket bättre när man lyfter luren och ringer.

 • John

  Rekommendationsstjärnor

  Super kundcentrerad service. Från första kontakten har jag haft varm, effektiv, vänlig och flexibel service.

 • Tiberiu

  Rekommendationsstjärnor

  Jag är säker på att ge Out Of Office en 5-stjärnig recension! De är utan tvekan en av ledarna i detta utrymme.

Gör en Förfrågan