Gay gruppresa: Prag och Donau River Cruise

Gay Group Trip:

Prague And Danube River Cruise

OutOfOffice logotyp

Om den här resan

Ditt homosexuella äventyr börjar med en guidad sightseeing i Prag. Prags historiska centrum är fortfarande en vacker blandning av kullerstensvägar, sagoslott och gotiska katedraler.

Från Prag går du ombord på Amadeus Queen, där en besättning på fyrtio kommer att ta hand om alla dina behov. Du kommer sedan att segla iväg nerför Donau och ta in några av de vackraste platserna i Östeuropa. 

Avgångsdatum

Måndag 27 augusti 2024

3 september 2025 tisdag

Ring våra reseexperter:

+44 2071571570
Gay gruppresa: Prag och Donau River Cruise
Gay gruppresa: Prag och Donau River Cruise
Gay gruppresa: Prag och Donau River Cruise
Gay gruppresa: Prag och Donau River Cruise

Gruppresefördelning

Tjeckien, Prag
Dag 1: Prag
Du kommer att välkomnas på flygplatsen av en av våra representanter och transporteras till ditt hotell. Resten av dagen är du fri att utforska Prag på din egen tid. Prag är en av de mest romantiska städerna du kommer att besöka, och verkar ofta som något ur en film. 

Du kan besöka ikoniska Národní Galerie v Praze och trendiga gayvänliga kaféer som Celebrity Cafe. 

Prag har också ett fantastiskt nattliv och väldigt billig öl, men bli inte för full då vi har en hektisk dag framför oss. 
Prag
Dag 2: Sightseeing i Prag
Den andra dagen har vi arrangerat en sightseeingtur i historiska Prag, inklusive Tiokyrkan, den spektakulära astromiska klockan och Karlsbron. Du kommer också att ha möjlighet att vandra genom Vaclavplatsen och se det berömda medeltida slottet i stadens centrum. 
Prag
Dag 3: Prag till Passau, Tyskland
På den tredje dagen njuter du av en frukost på ditt hotell innan du körs genom den pastorala landsbygden till Passau. När du anländer till den punkt där de två floderna Inn och IIz möter Donau, går du ombord på fartyget för en gala-välkomstmiddag. 
Linz
Dag 4: Passau till Linz, Österrike.
På den fjärde dagen kommer fartyget att kryssa över Donau genom natursköna dalar och förbi charmiga städer vid floden. Efter att ha njutit av din frukost kan du åka på en heldagstur till Salzburg och dess mest populära "Sound of Music"-sevärdheter, inklusive Bröllopskyrkan, Mirabell Gardens, Great Salzburg Festival Hall och mycket mer. 

För dem som föredrar att stanna ombord, kommer du att kryssa längre ner från Passau till Linz. Här kommer du att kunna ta en promenad genom historiska gatorna i Österrikes tredje största stad.
Melk Abbey
Dag 5: Melk
På den femte dagen fortsätter kryssningen genom den smala Strudengau och når Wachaudalen, där Melk ligger.

Efter frukost har du möjlighet att utforska Melk, hem till en magnifik benediktinerkloster och ett av Europas största barockkloster. Du kommer att väntas tillbaka vid fartyget för lunch och en kryssning vidare genom den romantiska Wachaudalen. På kvällen anländer fartyget till Wien, "Musikstaden" och Österrikes magnifika huvudstad.  
wien
Dag 6: Wien
På den sjätte dagen kommer du att kunna utforska den österrikiska huvudstaden fritt eller ta del av den guidade stadsrundturen, som inkluderar det världsberömda Wiens operahus, Ringstrasse, Stefansdomen och mer. 

Du kanske också vill utforska Wiens berömda kafékultur och äta en bit Sachertorte.
wien
Dag 7: Wien
Idag får du uppleva staden Wien lite mer! Våra representanter finns tillgängliga på plats för att ge dig de bästa rekommendationerna, till exempel en åktur i 19-talets Riesenrad med utsikt över hela Wien, eller den äldsta djurparken i världen, Tiergarten. På kvällen kan du uppleva en Strauss- och Mozartkonsert i Kursalon. 
bratislava
Dag 8: Bratislava, Budapest
På den åttonde dagen kommer fartyget att anlända till Bratislava, Slovakiens huvudstad, och en av de mest kända städerna vid floden Donau. Du kommer sedan att njuta av en rundtur i staden, inklusive Archiebiscopal Palace, Nationalteatern och Bratislava-slottet från 13-talet med oklanderlig utsikt som sträcker sig hela vägen till gränsen till Österrike.

Andra attraktioner inkluderar stadsportarna, barockpalatsen av 0blemen och de eleganta bostäderna som har överlevt från Donaumonarkins dagar. Turen kommer också att innehålla en promenad genom gågatan, förbi St. Martins katedral, rådhuset och Michael's Gate. Du kommer sedan tillbaka till fartyget och anländer till Budapest senare på kvällen. 
budapest
Dag 9: Budapest, Ungern
En sightseeingtur börjar vid det historiska Buda-slottet, där du kan njuta av en fantastisk utsikt över tvillingstäderna Buda och Pest. Din rundtur inkluderar även Fiskarbastionen, Kungliga palatset, Stefanskyrkan och Hjältarnas torg och mycket mer. Efter middagen kommer fartyget att kryssa förbi stadens flodstrand för en exceptionell kvällsupplevelse.  
Dag 10: Avgång
Den tionde dagen kommer att vara den sista dagen på din resa. Du kommer att hämtas på hotellet och köras till flygplatsen, redo att ta ditt flyg hem. Men om du skulle vilja stanna en eller två extra dagar i Budapest förlänger vi mer än gärna din vistelse. 
Ring våra reseexperter
+44 2071571570
Vad händer nu?

För att komma igång, vänligen skicka in en förfrågan så kommer en av våra expertteam att återkomma till dig inom de närmaste 24 timmarna för att diskutera dina krav. Alla priser på vår hemsida inkluderar inte flyg, men vi kan självklart ordna dem åt dig.

Vad våra kunder säger
 • Anthony S.

  Rekommendationsstjärnor

  Stjärnservice. Stellar produkter. Stjärnmänniskor och det blir så mycket bättre när man lyfter luren och ringer.

 • John

  Rekommendationsstjärnor

  Super kundcentrerad service. Från första kontakten har jag haft varm, effektiv, vänlig och flexibel service.

 • Tiberiu

  Rekommendationsstjärnor

  Jag är säker på att ge Out Of Office en 5-stjärnig recension! De är utan tvekan en av ledarna i detta utrymme.

Gör en Förfrågan