Gay gruppresa: Naken segling Tahiti

Gay Group Trip:

Nude Sailing Tahiti

OutOfOffice logotyp

Om den här resan

Upplev en vecka av lyx när du kryssar genom Tahiti på denna gay nakensegelresa. Se fram emot att se sköldpaddor, delfiner och till och med vulkaniska lämningar när vi seglar genom Bora-Boras vatten. Du kommer att ha chansen att simma med hajar, dyka, vandra och på jeepsafari, på denna gaygruppresa till Franska Polynesien.

Avgångsdatum

Ring våra reseexperter:

+44 2071571570
Gay gruppresa: Naken segling Tahiti

Gruppresefördelning

tahiti-2924318_1920
Dag 1: Ankomst
När ditt gay-seglingsäventyr börjar, förbered dig på att gå ombord på fartyget från 5.30. Njut av en välkomstdrink och briefing från din homosexuella besättning ombord innan du packar upp dina ägodelar och slår dig ner. Innan middagen har du chansen till ett snabbt dopp eller dusch.
bora-bora-2410700_1920
Dag 2: Apu Bay
När vi går till södra änden av Tahaa får du en smak av Tahitis fantastiska landskap. På grund av sina magnifika omgivningar, inklusive bergen Raiatea och Tahaa, har Apu Bay blivit ett populärt turistmål. Njut av en måltid på Taravana Yacht Club, samt cocktails, när du tillbringar din första dag i lyx.
bora-bora-62863_1920
Dag 3: Povai Bay
Dagens destination är Povai Bay, där du kan tillbringa dagen med att kliva på revet, dyka eller utforska butikerna och konstgallerierna. Räkna med att se några fantastiska landskap såväl som de återstående resterna av vulkanen0 som bildade Bora-Bora.
bora-bora-680115_1920
Dag 4: Vaitape Village
Njut av en lugn morgon ombord när vi kryssar genom Bora-Boras vatten. Idag ska vi besöka den berömda Bora-Bora Yacht Club som ligger 0:e delen av Vaitape Village. Utforska Vaitape Villages butiker och restauranger genom att hyra en bil i stan.
tahiti-2823891_1920
Dag 5: Tahaa
Hem till många vaniljplantager inbäddade i dalarna, är dagens destination Tahaa. Upplev öns kultur genom att delta i en plantagetur, eller besök havssköldpaddsreservatet. Tillbringa lite tid med att koppla av om du vill eftersom Tahaa är hem för några vackra sandstränder. Middag ikväll blir på Hibiscus Restaurant.
tahiti-1102698_1920
Dag 6: Ralatea
Vår nakenseglande gayresa fortsätter till ön Ralatea, där vi kommer att delta i en spännande flodexkursion. Utforska floden Aopomau med jolle och njut av den omgivande skönheten, inklusive djungler och ännu fler plantager. Bli involverad i ännu mer sightseeing, antingen till häst eller med en vandring uppför berget.
öde-ö-2323629_1920
Dag 7: Opoa Bay
Fira slutet av vår resa med ett besök i Opoa Bay. Observera öns rika historia, inklusive den arkeologiska platsen Taputapuatea Marae, när vi går i land.
tahiti-2923943_1920
Dag 8: Avgång
Säg hejdå till din homosexuella besättning och medresenärer när vår homosexuella naken segling tar sitt officiella slut.
Ring våra reseexperter
+44 2071571570
Vad händer nu?

För att komma igång, vänligen skicka in en förfrågan så kommer en av våra expertteam att återkomma till dig inom de närmaste 24 timmarna för att diskutera dina krav. Alla priser på vår hemsida inkluderar inte flyg, men vi kan självklart ordna dem åt dig.

Vad våra kunder säger
 • Anthony S.

  Rekommendationsstjärnor

  Stjärnservice. Stellar produkter. Stjärnmänniskor och det blir så mycket bättre när man lyfter luren och ringer.

 • John

  Rekommendationsstjärnor

  Super kundcentrerad service. Från första kontakten har jag haft varm, effektiv, vänlig och flexibel service.

 • Tiberiu

  Rekommendationsstjärnor

  Jag är säker på att ge Out Of Office en 5-stjärnig recension! De är utan tvekan en av ledarna i detta utrymme.

Gör en Förfrågan