Gaygruppresa: Nya Zeelands äventyr

Gay Group Trip:

New Zealand Adventure

OutOfOffice logotyp

Om den här resan

Ge dig ut på en gaygruppresa och upptäck världens äventyrshuvudstad, Nya Zeeland. Vandra längs glaciärer, flotta längs Nile River Cave System och upptäck Milford Sound-fjordarna. Om du älskar att vara utomhus och har en smak för äventyr, då är denna resa ett utmärkt val.

Avgångsdatum

Ring våra reseexperter:

+44 2071571570
Gaygruppresa: Nya Zeelands äventyr

Gruppresefördelning

Nya Zeeland
Dag 1: Nelson
Vårt äventyr börjar i Nelson på Nya Zeelands sydspets. Du får chansen att träffa dina medresenärer över en välkomstmåltid.
Motueka Valley
Dag 2: Motueka Valley
Idag visar vår guide oss runt i en av Nya Zeelands bästa vinregioner, Motueka Valley. Vi ger oss ut på vårt första äventyr: en cykel 20 mil nedför. När vi anländer till Tasman Bay kommer vi att belönas med ett glas vin.
Abel Tasman National Park
Dag 3: Kajak eller vandring längs Opaliscent Abel Tasman Bay
Idag ska vi vandra längs Abel Tasman National Parks stränder och paddla kajak längs tempererade vatten, passera Adele Island och Split-Apple Rock. Vi kommer att bo på ett värdshus vid Torrent Bay.
NZ
Dag 4: Öhoppning i kajak
Idag ger vi oss ut på ytterligare ett kajakpaddlingsäventyr och besöker Tonga Arches. Vi lär oss om maorikulturen, beger oss till Onetahuti Beach och vandra till Awaroa Inlet. Vi ska bo här ikväll.
Totaranui
Dag 5: Awaroa mynning till Totaranui
På morgonen vandrar vi till Totaranui och passerar gröna grottor på vägen. Vi utforskar området och tar sedan en båt tillbaka till vår lodge.

Senare kommer vi tillbaka till Nelson.
Nya Zeeland
Dag 6: Vilda västkusten
Idag åker vi till vilda västkusten. Vi promenerar längs Buller Rivers kust och åker på svartvattenforsränning genom kalkstensunderlandet: Nile River Cave System.

Vi övernattar på ett värdshus med utsikt över Tasmanhavet.
Hokitika
Dag 7: Regnskogar och glaciärer
Från vår bas i Punakaiki beger vi oss till Hokitika, där vi kommer att se hantverkare snida jade. Detta område är fullt av frodiga Nikau Palms; vi kommer också att se floder av is. Det kan komma mycket nederbörd i det här området.

Vårt boende för natten kommer att ligga i skuggan av en glaciär.
NZ
Dag 8: Vandring på glaciärer
Idag åker vi till glaciäränden. Vår guide kommer att visa oss isfloderna och lära oss om maoriernas förhållande till glaciärerna. Om du vill kan du uppgradera till en heli-vandring - du kommer faktiskt att helikoptera över glaciärerna!
Wanaka
Dag 9: Wanaka
Efter frukost upptäcker vi urträsk, vattenfall och skogar på väg till Wanaka, bergsbyn vi ska bo i de kommande tre nätterna.
Rob Roy-glaciären
Dag 10: Rob Roy Glacier
Idag ska vi besöka Matukituki River Valley, omgiven av toppar och glaciärer. Vi vandrar till den hängande glaciären där du ser ett vattenfall smälta ur isen.
Milford Sound
Dag 11: Wonders of Wanaka eller ett flyg till Milford Sound
Du kan välja mellan ett flyg över fjordarna eller canyoning över Milford Sound. Beslut beslut!
Milford Sound
Dag 12: Ett långt gummiband
Idag åker vi till Arrowtown och går ner i Crown Range Saddle. Sedan går vi för den stora: bungyjump. Det varar i 30 sekunder men adrenalinet varar mycket längre.

Då är det dags att bege sig till Queenstown.
Queenstown
Dag 13: Whitewater!
Dag på fritiden. Om du är ett fan av forsränning kan du trotsa Shotover Rivers sex forsar. På kvällen äter vi en avskedsmiddag.
Queenstown
Dag 14: Avgång
Idag blir du transfer till flygplatsen för ditt returflyg.
Ring våra reseexperter
+44 2071571570
Vidare information

Du kommer att segla med stil på Lord of the Glens, ett fantastiskt skotskt kryssningsfartyg. Det är en elegant sjöfartsyacht som kan segla genom Caledonian Canal men också segla på Atlanten. Detta kommer att bli en HBT-resa med högst 54 gäster. Räkna med en skotsk frukost varje morgon och kvällsunderhållning.

Vad händer nu?

För att komma igång, vänligen skicka in en förfrågan så kommer en av våra expertteam att återkomma till dig inom de närmaste 24 timmarna för att diskutera dina krav. Alla priser på vår hemsida inkluderar inte flyg, men vi kan självklart ordna dem åt dig.

Vad våra kunder säger
 • Anthony S.

  Rekommendationsstjärnor

  Stjärnservice. Stellar produkter. Stjärnmänniskor och det blir så mycket bättre när man lyfter luren och ringer.

 • John

  Rekommendationsstjärnor

  Super kundcentrerad service. Från första kontakten har jag haft varm, effektiv, vänlig och flexibel service.

 • Tiberiu

  Rekommendationsstjärnor

  Jag är säker på att ge Out Of Office en 5-stjärnig recension! De är utan tvekan en av ledarna i detta utrymme.

Gör en Förfrågan