Gay gruppresa: Mayas underverk i Mexiko

Gay Group Trip:

Mayan Wonders of Mexico

OutOfOffice logotyp

Om den här resan

Förbered dig på att upptäcka häpnad när du utforskar forntida mayacivilisationer i Mexiko. Denna gaygruppresa tar dig till Yucatanhalvön i Mexiko, där du kommer att upptäcka ruiner, tempel och gamla städer. Fördjupa dig i kultur, historia och färg när du följer med oss ​​på denna autentiska resa till gay-Mexiko.

Avgångsdatum

Ring våra reseexperter:

+44 2071571570
Gay gruppresa: Mayas underverk i Mexiko
Gay gruppresa: Mayas underverk i Mexiko
Gay gruppresa: Mayas underverk i Mexiko
Gay gruppresa: Mayas underverk i Mexiko

Gruppresefördelning

mexico-2671171_1920
Dag 1: Riviera Maya
Du börjar din homosexuella gruppresa med att anlända till Cancun där du möts av en reserepresentant och förflyttas via buss till Riveria Maya. Njut av att koppla av innan middagen om du skulle komma tidigt. Ikväll äter vi en intim gruppmiddag där du kan få lära känna dina medresenärer och varva ner.
mexico-319678_1920
Dag 2: Tulum och Coba
Fyll på med en rejäl frukost i morse när vi ger oss ut på en resa till Tulum. Idag börjar vår satsning på Mayas historia, eftersom Tulum var en av de sista Maya-städerna kvar. Med utsikt över Karibiska havet kunde denna plats inte vara mer idyllisk. Besök de antika ruinerna och templen innan du njuter av lunch. Vi kommer sedan att besöka ännu en berömd Maya-plats, Cobá, historiskt känd för sitt stora antal invånare. Äventyret fortsätter i kväll då vi kommer att se Tulums nyaste (och rasigaste) attraktion, Rauxa Cabaret.
tulum-2498781_1920
Dag 3: Valladolid till Merida
Idag inkluderar en rundtur i Valladolid, känd som Mexikos "magiska stad" på grund av dess naturliga skönhet och historiska betydelse. Du har också chansen att se lite autentisk mexikansk folkkonst innan du går vidare till Ek Balam. Därefter åker vi till Grand Ce0te, ett av världens naturliga underverk. En underjordisk kalkstensgrotta med kristallklart vatten, Grand Ce0te är den perfekta platsen att sova på. Äntligen ska vi avsluta vår dag i delstatens huvudstad Merida. Fullt av restauranger, vi kommer att ha gott om val när det gäller var vi ska gå för vår kvällsmåltid.
djur-1835649_1920
Dag 4 och 5: Merida
Tillbringa dagen med att observera den färgstarka arkitekturen i Merida innan du utforskar staden vidare med en efterföljande rundtur. Vi kommer att besöka Meridas egna Champs Elysees, "Paseo de Montejo", och du kommer till och med få åka på en traditionell häst och vagn. Njut av kvällen på din egen fritid eftersom du kommer att äta självständigt ikväll. På din sista dag i Merida, använd din tid till att utforska den vackra staden ytterligare, eller följ med oss ​​på en valfri utflykt. Vi tar en dagsutflykt till Celestun Biosphere Reserve på Yucatans nordvästra kust. Här hittar du flockar av flamingos som betar i grunda bassänger. Ikväll tar vi farväl av 0 när vi tar in det nya året med en traditionell middag som grupp.
mexico-1318624_1920
Dag 6: Uxmal
Räkna med en tidig start eftersom vi ska utforska de hisnande ruinerna av Uxmal idag. Inbäddat i dalen hittar du den legendariska "trollkarlens pyramiden" här, såväl som en enorm innergård. Vi kommer också att ta reda på mer om Mexikos livliga historia när vi besöker ett chokladmuseum, som kommer att innehålla prover. Vår privata guide leder dig sedan till Lol Tun-grottorna innan du spenderar kvällen som du vill.
cenote-280253_1920
Dag 7: Hacienda Sotuta de Peon
Njut av frukost i morse för snart är vi i farten igen. Den här gången ska vi besöka Hacienda Sotuta de Peon, där det blir en rundtur i det luftiga spanska hem- och arbetsmuseet. Senare kan du ta en vagntur till den privata ce0te där du kan njuta av det klara vattnet i lugn och ro. Ikväll ska du bo i en färgstark stuga och dela ännu en läcker gruppmåltid.
fågel-1218069_1920
Dag 8: Chichen Itza
Idag passerar du Tecoh och Euan när vi tar oss till den imponerande platsen Chichen Itza. Njut av skönheten i komplexet som är täckt av tempel och andra intrikata strukturer. Håll utkik efter lokala försäljare där du kan köpa handmålad keramik, textilier och till och med instrument. Efter att ha utforskat Chichen Itza kör vi mot Chiquila, innan vi reser över det blå vattnet till Holbox. Efter en kort vila ska vi omgruppera för middag på kvällen.
island-2712293_1920
Dag 9: Holbox
Tillbringa din sista hela dag med att koppla av på ön Holbox. Här är dina alternativ oändliga: lounge vid poolen, shoppa i staden, få en massage, rida ner på stranden eller hyra en golfbil för att utforska. Du har även möjlighet att delta i en s0rkellingtur om du så önskar. Ikväll njuter vi av en avskedsmiddag när vi firar slutet på vår gaygruppresa tillsammans.
flygplats-2247218_1920
Dag 10: Avgång
Säg adjö till den vackra Yucatanhalvön när du tar en färja tillbaka till Cancuns flygplats för att ta ett flyg hem.
Ring våra reseexperter
+44 2071571570
Vidare information

Du kommer att segla med stil på Lord of the Glens, ett fantastiskt skotskt kryssningsfartyg. Det är en elegant sjöfartsyacht som kan segla genom Caledonian Canal men också segla på Atlanten. Detta kommer att bli en HBT-resa med högst 54 gäster. Räkna med en skotsk frukost varje morgon och kvällsunderhållning.

Vad händer nu?

För att komma igång, vänligen skicka in en förfrågan så kommer en av våra expertteam att återkomma till dig inom de närmaste 24 timmarna för att diskutera dina krav. Alla priser på vår hemsida inkluderar inte flyg, men vi kan självklart ordna dem åt dig.

Vad våra kunder säger
 • Anthony S.

  Rekommendationsstjärnor

  Stjärnservice. Stellar produkter. Stjärnmänniskor och det blir så mycket bättre när man lyfter luren och ringer.

 • John

  Rekommendationsstjärnor

  Super kundcentrerad service. Från första kontakten har jag haft varm, effektiv, vänlig och flexibel service.

 • Tiberiu

  Rekommendationsstjärnor

  Jag är säker på att ge Out Of Office en 5-stjärnig recension! De är utan tvekan en av ledarna i detta utrymme.

Gör en Förfrågan