Gay gruppresa: lyxiga Matera och Puglia

Gay Group Trip:

Luxury Matera And Puglia

OutOfOffice logotyp

Om den här resan

Upptäck några av de finaste och minst turistiga destinationerna i södra Italien. Du kommer att bo i lyxigt boende under hela resan och upptäcka den sofistikerade maten och drycken som är specifika för området. Du kommer att besöka UNESCO: s världsarvsdestinationer, inklusive gipsbostäderna i Alberobello och ikoniska staden Matera. Det finns någonstans på jorden som Matera. Det är ett sällsynt exempel på en troglodytbosättning som förblir intakt. Staden smälter samman sömlöst med sitt ekosystem och terräng. Du kommer också att besöka Mopoli, Poligna0 a Mare och Ostuni. Detta är den italienska turisten inte ser, och det är desto mer charmigt för det.

Avgångsdatum

Ring våra reseexperter:

+44 2071571570
Gay gruppresa: lyxiga Matera och Puglia

Gruppresefördelning

puglia
Dag 1: Puglia
Du kommer att överföras från Bari flygplats till ditt 5-stjärniga hotell. Vi äter en välkomstmiddag på restaurangen Due Camini. Detta kommer att vara din första smak av Puglias utmärkta kök.

Måltider ingår: Middag
Monopoli
Dag 2: Mo0poli
0t spelet, den charmiga staden Mo0poli! Det är bara 30 minuters bilresa bort. Din guide möter dig och tar dig med på en vandringstur i hamnstaden som förkroppsligar mycket av det bästa i Puglia. Du kommer att besöka de viktigaste platserna, inklusive St. Francesco-kyrkan, slottet Karl V, katedralen Maria Santissima della Madia och hamnen. Kväll på fritiden.

Måltider ingår: Frukost
Polignano a Mare
Dag 3: Poligna0 a Mare
Morgon på fritiden. Det är 40 minuters bilresa till Poligna0 a Mare, en kuststad som ligger uppe på klipporna med utsikt över Adriatiska havet. Din guide tar dig med på en vandring runt dess slingrande gränder. Det finns många butiker att utforska.

Du kommer att äta middag på det berömda Grotta Palazzese.

Måltider ingår: Frukost och middag
alberobello
Dag 4: Matlagningskurs & Alberobello
Vi ska gå på matlagningskurs på ett 5-stjärnigt hotell. Du kommer att lära dig hur man gör klassiska Puglia-rätter, som Orecchiette-pasta. Du äter sedan din skapelse med lite lokalt vin.

Efter0på transfer till Masseria. Vi kommer att bo i en restaurerad bondgård några nätter. Kväll på fritiden.

Måltider ingår: Frukost och lunch
Itrian Valley
Dag 5: Itrian Valley
Efter frukost åker vi till Martina Franca i Itrian Valley. Martina Franca är en elegant stad med många barock- och rokokobyggnader. Utforska dess slingrande gator och sedan beger vi oss till Masseria för en klassisk regional lunch. Övernattning i Masseria.

Måltider ingår: Frukost och lunch
Ostuni
Dag 6: Ostuni
Det är en 30-minuters bilresa till Ostuni, till den så kallade "Vita staden". Besök katedralen, det stora torget och St. Oronzo-tornet. Utforska Gamla stan och njut av den 180-graders utsikten över havet och romerska olivträd. Det finns några bra restauranger i stan att prova. Senare på after0on tar en privat transfer dig tillbaka till Masseria.

Måltider ingår: Frukost och lunch
Matera
Dag 7: Matera
Det är 60 minuters bilresa till Matera. Checka in på hotellet vid Sextantio och utforska denna gåtfulla stad i din egen takt. Du kommer att charmas av dess labyrintiska gator, grottkyrkor och gråa stenhus. Matera är en stad du vill gå vilse i.

Måltider ingår: Frukost
Italien Kulinarisk upplevelse Gay gruppresa
Dag 8: I Sassi di Matera
Idag möter din lokala guide dig och tar dig på en rundtur i Matera, en av de äldsta kontinuerligt bebodda städerna på jorden. Du kommer att lära dig om dess stadsutveckling, inklusive dess nedstigning till fattigdom i mitten av förra seklet. Människor bodde i grottor med 0 el. Materas renässans har varit imponerande. Det är 0w en UNESCOs världsarvslista och Europas kulturhuvudstad.

Måltider ingår: Frukost och lunch
Italien Kulinarisk upplevelse Gay gruppresa
Dag 9: Medeltida byar i Basilicata
Idag är du på väg utanför allfartsvägarna för att besöka några av de mindre kända och vackraste byarna i södra Italien. Dessa inkluderar bergstoppsbyarna Pietrapertosa och Castelmezza0 inbäddade i Lucanian Dolomite. Castelmezza0 är uppflugen på en smal avsats som faller i raviner till floden nedanför. Pietrapertosa ståtar med en slående saracensk fästning på sin höjdpunkt. Vi åker sedan tillbaka till Matera och äter en avskedsmiddag.

Måltider ingår: Frukost och middag
Matera
Dag 10: Avgång
Efter frukost blir du transfer till flygplatsen för ditt returflyg.
Ring våra reseexperter
+44 2071571570
Vad händer nu?

För att komma igång, vänligen skicka in en förfrågan så kommer en av våra expertteam att återkomma till dig inom de närmaste 24 timmarna för att diskutera dina krav. Alla priser på vår hemsida inkluderar inte flyg, men vi kan självklart ordna dem åt dig.

Vad våra kunder säger
 • Anthony S.

  Rekommendationsstjärnor

  Stjärnservice. Stellar produkter. Stjärnmänniskor och det blir så mycket bättre när man lyfter luren och ringer.

 • John

  Rekommendationsstjärnor

  Super kundcentrerad service. Från första kontakten har jag haft varm, effektiv, vänlig och flexibel service.

 • Tiberiu

  Rekommendationsstjärnor

  Jag är säker på att ge Out Of Office en 5-stjärnig recension! De är utan tvekan en av ledarna i detta utrymme.

Gör en Förfrågan