Gaygruppresa: Lyx Machu Picchu

Gay Group Trip:

Luxury Machu Picchu

OutOfOffice logotyp

Om den här resan

Upptäck mysteriet och magin som väntar dig bland bergstopparna i Peru, gömda bland molnen, med hemligheter från århundraden och tidigare imperier som bara väntar på att bli upptäckt. Denna gaygruppresa tar dig till den fascinerande förlorade civilisationen Machu Picchu samt Lima, Cusco och den heliga dalen för den ultimata peruanska upplevelsen. Res i lyx med förstklassig transport och lyxigt boende överallt, inklusive en vistelse i ett ombyggt 16-talskloster, för en verkligt bekväm och njutbar upplevelse att resa i den sydamerikanska nationen.

Avgångsdatum

Ring våra reseexperter:

+44 2071571570
Gaygruppresa: Lyx Machu Picchu

Gruppresefördelning

Lima
Dag 1 och 2: Lima
På din första dag anländer du till Lima där du kommer att mötas av en reserepresentant och överföras till ditt starthotell där du kan vila efter en lång flygning. Det finns 0 aktiviteter planerade för ankomstdagen för att tillåta vila. På den andra dagen möter du resten av din grupp och ger dig ut på en heldagstur i Lima med alla viktiga sevärdheter som kolonialavdelningen, katedralen, San Francisco-kyrkan och presidentpalatset. Du kommer också att besöka ett museum och ett konstgalleri som berättar historien om Peru, dess kultur och dess arv. På kvällen njuter du av en gruppmiddag på en härlig lokal restaurang som har utsikt över en plats före Inkan.
Machu Picchu
Dag 3 och 4: Cusco
Du kommer att överföras från ditt hotell i Lima till flygplatsen där du tar ett flyg som avgår till Cusco och njuter av natursköna vyer som flyger över Anderna. När du väl har anlänt kommer du att förflyttas till Inkaernas heliga dal - en hisnande vacker dal som anses vara en av de vackraste dalarna i världen. Här hittar du ett traditionellt, peruanskt sätt att leva, med kvinnor klädda i sina färgglada kläder, lamadjur på de flesta ställen och fantastisk utsikt över bergen så långt ögat når. Medan du är i den heliga dalen besöker du Inka-ruinerna vid Ollantaytambo samt resterna av Pisac, där du kan hitta resterna av Inka-terrasser, ett kungligt palats och en färgstark marknad.
Machu Picchu
Dag 5 och 6: Machu Picchu
Idag är dagen du ska ta dig till den berömda Machu Picchu! Du åker för att ta tåget vid Ollanta station som tar dig längs Urubambafloden, genom raviner och vidsträckta fält högt uppe i bergen. Hotellet du kommer att bo på i två nätter i den fantastiska Machu Picchu Sanctuary Lodge där, strax bortom terrassen, ligger de mystiska, mystiska ruinerna av inkastaden Machu Picchu. Under de kommande dagarna kommer du att utforska dessa fascinerande ruiner, gå bland stenhusen, antika tempel och mer, gömda på toppen av denna höga bergstopp. Se till att gå upp tidigt för att se soluppgången vid Machu Picchu för en verkligt magisk och minnesvärd upplevelse. Om du är en ganska aktiv och äventyrlig person, gå med en grupp deltagare på en morgonvandring till toppen av Huayna Picchu för de mest otroliga vyerna.
Cusco
Dag 7 och 8: Cusco
På morgonen, njut av en sista utforskning av Machu Picchu innan du åker på bussen för att ta tåget tillbaka ner till Cusco, återigen rida genom dalen med alla dess vackra sevärdheter och landskap. När du väl anländer till Cusco kommer du att checka in på det lyxiga Hotel Monasterio som är inrymt i ett ombyggt 16-talskloster som behåller all sin gamla charm och originaldetaljer var du än ser. Bara hotellet är värt att utforska! Medan du är i Cusco kommer du att njuta av en rundtur i Inkarikets tidigare huvudstad och ta in all den spanska koloniala arkitekturen inklusive de imponerande kyrkorna och palatsen byggda på inkagrunderna, såsom Santo Domingo-kyrkan som är byggd på väggarna i Coricancha (solens tempel). Utforska staden och träffas den sista kvällen för en speciell gourmetavskedsmiddag i ett museum.
Peru
Dag 9: Avgång
Idag är slutet på din lyxiga gaygruppresa i Peru. Du kommer att överföras från hotellet till flygplatsen, redo att hinna med ditt avgående flyg hem. Om du vill att din resa ska förlängas med en vistelse på en Amazonian Eco-Lodge eller en privat ö i Titicacasjön kan detta också ordnas på begäran.
Ring våra reseexperter
+44 2071571570
Vad händer nu?

För att komma igång, vänligen skicka in en förfrågan så kommer en av våra expertteam att återkomma till dig inom de närmaste 24 timmarna för att diskutera dina krav. Alla priser på vår hemsida inkluderar inte flyg, men vi kan självklart ordna dem åt dig.

Vad våra kunder säger
 • Anthony S.

  Rekommendationsstjärnor

  Stjärnservice. Stellar produkter. Stjärnmänniskor och det blir så mycket bättre när man lyfter luren och ringer.

 • John

  Rekommendationsstjärnor

  Super kundcentrerad service. Från första kontakten har jag haft varm, effektiv, vänlig och flexibel service.

 • Tiberiu

  Rekommendationsstjärnor

  Jag är säker på att ge Out Of Office en 5-stjärnig recension! De är utan tvekan en av ledarna i detta utrymme.

Gör en Förfrågan