Gay gruppresa: lyxcykling i Puglia

Gay Group Trip:

Luxury Cycling In Puglia

OutOfOffice logotyp

Om den här resan

Utforska regionen Puglia i Italien på en cykeltur för homosexuella grupper. Du kommer att cykla genom några av de vackraste landskapen i Italien med en grupp andra homosexuella resenärer. Du kommer att cykla romerska vägar, besöka en gay-administrerad agriturismo och utforska lokala vingårdar. Förutom att äta klassisk italiensk mat, kommer du att besöka mystiska staden Matera. Människor bodde i Matera långt innan nedtecknad historia började, vilket gör det till en av världens äldsta bebodda städer.

Avgångsdatum

Ring våra reseexperter:

+44 2071571570
Gay gruppresa: lyxcykling i Puglia
Gay gruppresa: lyxcykling i Puglia
Gay gruppresa: lyxcykling i Puglia
Gay gruppresa: lyxcykling i Puglia
Gay gruppresa: lyxcykling i Puglia

Gruppresefördelning

Dag 1: Ankomst
Du kommer att överföras från Bari flygplats till Villa Cappelli. Det ligger på den ikoniska Appian Way nära Adriatiska kusten. Det blir en välkomstmiddag på kvällen där du träffar dina medcyklister.
puglia
Dag 2: Molfetta
I morse kommer vi att cykla genom landsbygden och besöka Jatta-museet och även nekropolen Ruvo di Puglia. När vi anländer till Molfetta kan du ta ett dopp i havet. Efter lunch utforskar vi hamnen. Middag på en topprestaurang.
puglia
Dag 3: Gravina
Idag ska vi besöka Gravina, en av Italiens bäst bevarade hemligheter - denna stad lockar få besökare. Glöm inte att äta en rejäl frukost då vi ska cykla ganska långt idag.
Castel del Monte
Dag 4: Den heliga gralen?
Vi är på jakt efter den heliga gralen. Ungefär. Idag ska vi besöka Castel del Monte, ett UNESCO-världsarv. Det byggdes på 13-talet och det är förknippat med legenderna om den heliga gralen.
bari
Dag 5: Bari
Vi tar en paus från cyklingen och beger oss till kuststaden Polignano a Mare. Vi utforskar dess pittoreska gator och beger oss sedan till huvudstaden i Puglia, Bari. Tillbaka i villan äter vi pizza tillagad i en vedeldad ugn.
Matera
Dag 6: Matera
Matera är en mystisk stad uppe på en häll. Den övergavs i mitten av 20-talet på grund av svåra levnadsförhållanden. Det har sedan dess blivit ett av de mest lockande turistmålen i Italien. Det finns 0 annan stad som gillar det.
Cykel
Dag 7: Trani
Idag ska vi besöka kuststaden Trani. Det är dess egentliga namn, 0 fnissar baktill. Vi äter lunch här och går sedan tillbaka till villan för en avskedsmiddag.
Matera
Dag 8: Avgång
På din sista dag kommer du att överföras till flygplatsen för ditt returflyg.
Ring våra reseexperter
+44 2071571570
Vad händer nu?

För att komma igång, vänligen skicka in en förfrågan så kommer en av våra expertteam att återkomma till dig inom de närmaste 24 timmarna för att diskutera dina krav. Alla priser på vår hemsida inkluderar inte flyg, men vi kan självklart ordna dem åt dig.

Vad våra kunder säger
 • Anthony S.

  Rekommendationsstjärnor

  Stjärnservice. Stellar produkter. Stjärnmänniskor och det blir så mycket bättre när man lyfter luren och ringer.

 • John

  Rekommendationsstjärnor

  Super kundcentrerad service. Från första kontakten har jag haft varm, effektiv, vänlig och flexibel service.

 • Tiberiu

  Rekommendationsstjärnor

  Jag är säker på att ge Out Of Office en 5-stjärnig recension! De är utan tvekan en av ledarna i detta utrymme.

Gör en Förfrågan