Gay gruppresa: Israel och Jordan Explorer

Gay Group Trip:

Israel And Jordan Explorer

OutOfOffice logotyp

Om den här resan

Israel är ett av de mest fascinerande länderna i världen. Det är överlägset det mest gayvänliga landet i Mellanöstern, med Tel Aviv som centrum för sin gaykultur och nattliv.

Jerusalem är naturligtvis huvudstaden för de tre stora moteistiska religionerna med mycket spektakulär arkitektur som bevisar det. Du kommer att se Klippdomen, Klagomuren och Tempelberget. Du kommer också att ha möjlighet att flyta viktlöst i Döda havet.

Denna resa inkluderar en utflykt till Jordaniens öknar där du ser Nabateanska ruiner och Wadi Rums röda sand.

Avgångsdatum

Ring våra reseexperter:

+44 2071571570
Gay gruppresa: Israel och Jordan Explorer
Gay gruppresa: Israel och Jordan Explorer
Gay gruppresa: Israel och Jordan Explorer

Gruppresefördelning

Jerusalem
Dag 1, 2 och 3: Jerusalem
Du kommer att välkomnas på flygplatsen av en av våra representanter och överföras till ditt hotell.

Vår reseguide visar oss stadens underverk, från kyrkan av den heliga graven till klippkupolen. När det gäller historisk betydelse är Jerusalem utan tvekan oöverträffad. Det har fallit under de flesta stora imperier, inklusive de romerska, brittiska och ottomanska.

Historien verkar vara staplad i sedimentära lager, och den kan vara överväldigande. Vissa människor har till och med drabbats av 'Jerusalems syndrom'.
Döda havet Israel
Dag 4: Döda havet och Masada
På den fjärde dagen får du chansen att flyta viktlöst i det livliga vattnet i Döda havet. Detta är den lägsta punkten på jorden och rik på helande mineraler.

Du besöker också ruinerna av kung Herodes palats vid klippafästningen Masada.
Jordanien
Dag 5 och 6: Wadi Rum och Petra
Du kommer att flyga till Jordanien som ligger bara en timme bort. Vi ska utforska Wadi Rum-öknen i jeepar och på kameler. Denna öken är känd för sin röda sandsten, vilket gör att den ser ut som Mars yta. Det har följaktligen varit miljön för Mars i många sci-fi-filmer.

Du kommer att kunna njuta av det lokala köket och vår guide kommer att fylla i historien om denna fascinerande plats.

För att toppa din upplevelse ska du sova i ett beduinläger i öknen, men oroa dig inte, du kommer att glampa i stil med bekvämligheten av ett hotellrum och eget badrum. Skulle vakna under natten kan du ta en avslappnad promenad genom öknen, för varför 0t?

Som en del av Jordan-turen åker du till Petra för att se ruinerna av Nabataean Kingdom. Genom en smal kanjon ser du gravarna och templen huggna i rosa sandsten, varefter du kommer tillbaka för att se denna underbara plats upplyst av tusentals ljus. Något du aldrig kommer att glömma - och föreställ dig alla Instagram-kudos!
tel Aviv
Dag 7, 8, 9 och 10: Tel Aviv
Du kommer att bo i Tel Aviv, så det är den perfekta tiden att utforska gaybarerna och festerna.

Förutom att festa kan du delta i många av de kulturella aktiviteter som denna stad erbjuder, som att promenera ner Rothschild Boulevard, ta en dagsutflykt till Haifa eller bara njuta av solen.
Ring våra reseexperter
+44 2071571570
Vidare information

Du kommer att segla med stil på Lord of the Glens, ett fantastiskt skotskt kryssningsfartyg. Det är en elegant sjöfartsyacht som kan segla genom Caledonian Canal men också segla på Atlanten. Detta kommer att bli en HBT-resa med högst 54 gäster. Räkna med en skotsk frukost varje morgon och kvällsunderhållning.

Vad händer nu?

För att komma igång, vänligen skicka in en förfrågan så kommer en av våra expertteam att återkomma till dig inom de närmaste 24 timmarna för att diskutera dina krav. Alla priser på vår hemsida inkluderar inte flyg, men vi kan självklart ordna dem åt dig.

Vad våra kunder säger
 • Anthony S.

  Rekommendationsstjärnor

  Stjärnservice. Stellar produkter. Stjärnmänniskor och det blir så mycket bättre när man lyfter luren och ringer.

 • John

  Rekommendationsstjärnor

  Super kundcentrerad service. Från första kontakten har jag haft varm, effektiv, vänlig och flexibel service.

 • Tiberiu

  Rekommendationsstjärnor

  Jag är säker på att ge Out Of Office en 5-stjärnig recension! De är utan tvekan en av ledarna i detta utrymme.

Gör en Förfrågan