Gay gruppresa: Historiska Italien

Gay Group Trip:

Historic Italy

OutOfOffice logotyp

Om den här resan

Denna gay Italien-historiska turné täcker det antika Roms prakt samt både Florens och Neapel. Landet är en skattkammare av artefakter och målningar som är utspridda med gayhistoria. Många av landets mest kända målningar hyllar samkönad kärlek.

Du börjar din resa i Florens där du kommer att se hjärtat av renässansen. Perioden hade ett enormt fokus på samkönad kärlek, vilket inspirerade många kända konstverk, inklusive Donatello och Michelangelos två berömda Davids, som även om de är olika är båda extremt homoerotiska.

Sedan åker du till Neapel där du besöker arkeologiska museet och dess 0torious Gabinetto Segreto. Sedan kommer du att prova pizza Margherita i staden som uppfann den. Från Neapel besöker du ruinerna av närliggande Pompeji; Paestum, med sina vackert bevarade grekiska tempel och homoerotiska väggmålningar; och slutligen Capri, den vackra ön som är Medelhavets pärla.

Avgångsdatum

Ring våra reseexperter:

+44 2071571570
Gay gruppresa: Historiska Italien
Gay gruppresa: Historiska Italien
Gay gruppresa: Historiska Italien
Gay gruppresa: Historiska Italien
Gay gruppresa: Historiska Italien

Gruppresefördelning

Om din guide
Dessa turer leds av den uppskattade professor Andrew Lear. Han kombinerar sin passion för resor med sin utmärkta kunskap om gayhistoria.

Innehar både en BA från Harvard och en Ph.D. från UCLA har han också publicerat en mycket lovordad bok om manlig-manlig kärlek i antik grekisk konst, samt ett antal viktiga vetenskapliga artiklar inom detta område.
Rom Florens Neapel Gay gruppresa
Dag 1: Florens
Du anländer till Florens och tar sedan en rundtur med professor Lear som börjar med ett kort föredrag om Italiens gayhistoria innan du påbörjar vandringsturen i centrala Florens.

Du kommer att upptäcka stadens avgörande roll under renässansen och rollen som homosexuell kärlek under tiden.

Därefter besöker du Galleria dell'Accademia för att se Michelangelos berömda och homoerotiska David. Sedan, den här kvällen, börjar du en kulinarisk rundtur genom att prova fina italienska viner och utsökt toskansk mat.
Rom Florens Neapel Gay gruppresa
Dag 2: Florens
Besök idag två av Florens fantastiska museer, där du kommer att upptäcka hela historien om florentinsk renässanskonst, från Donatello till Cellini.

Börja morgonen på Bargello, hem för flera viktiga manliga nakenskulpturer från renässansen, inklusive Donatellos David - den första fristående manliga naken efter antiken.

Besök sedan Uffizierna, den största av alla samlingar av renässansmålning. Uffizi är full av mästerverk och är också ett förråd av homoerotisk konst av så olika mästare som Botticelli, Caravaggio och Bazzi (känd för samtida som "Il Sodoma" - sodomiten).

Efteråt och kvällen kan du utforska denna charmiga stad, dess museer och/eller dess underbara modebutiker och
hantverksbutiker, liksom dess underbara kulinariska kultur.
Neapel Capri Amalfikusten Gay gruppresa
Dag 3: Neapel
Denna morgon tar gruppen snabbtåget till Neapel och passerar genom kullarna i centrala Italien. Vid ankomsten, ät den första av dina napolitanska måltider - pizza i staden som uppfann den!

Tillbringa efteråt med att besöka det stora Neapels arkeologiska museum, där du kommer att upptäcka den fantastiska samlingen av fresker och statyer som grävdes ut i Pompeji och andra närliggande platser. Museet har också några fantastiska homoerotiska verk, inklusive de gemensamma statyerna av Harmodios och Aristogeiton, det manliga paret som var vördade som grundarna av den atenska demokratin. Det finns också
fascinerande Gabinetto Segreto, samlingen av erotisk konst som fram till 1960-talet bara var öppen för "människor i mogen ålder och respektabel moral."

Denna kväll är det en gruppmiddag längs stadens berömda vik.
Neapel
Dag 4: Neapel
Idag kör du till Paestum söderut. I antiken var det en del av Storgrekland och är fortfarande hem för några av världens bäst bevarade grekiska tempel.

Du kommer att besöka tempel och museet och se en av de största homoerotiska bilderna i antik konst - en väggmålning av ett symposium där en man uppvaktar en ungdom i typisk grekisk stil.

Efter att ha återvänt till den romerska kulturen och besökt den legendariska Pompeji, staden som dukade under för vulkanen Vesuvius utbrott år 0 e.Kr. och som återupptäcktes först på 79-talet.

Pompejis sexualitet visas. Den är full av många erotiska scener.

Njut av traditionell mozzarella innan du kopplar av för kvällen i Neapel.
Capri
Dag 5: Capri
Bege dig ut till den vackra ön Capri där du tillbringar dagen med att utforska. Hem till de rika och berömda får du veta var kejsar Tiberius höll sina förmodade orgier.

Passera hotellet där Oscar Wilde och Lord Alfred "Bosie" Douglas bodde på sina besök. Besök också Villa Lysis, den mest spektakulära kvarvarande villan från det förflutna och en mycket gay plats.
rom
Dag 6: Rom
Idag åker du till Rom. Professor Lear kommer att leda vandringsturer genom stadens hjärta.

Se det berömda Forumet, Fontana di Trevi och Piazza di Spagna (Spanska trappan) med sin berömda trappa.

Du kommer att lära dig om Hadrianus - den homosexuella kejsaren; Caravaggio, den konstnärliga rebellen och geniet och även Michelangelos största förälskelse.
rom
Dag 7: Rom
Besök Vatikanen över Tibern. Här kommer du att upptäcka ironin i Vatikanens omfattande homoerotiska konst - trots institutionens långa historia av homofobi.

Efteråt kommer du att gräva in i hjärtat av den antika staden - Forum, Palatinen och Colosseum.
Tivoli
Dag 8: Tivoli
Idag åker du ut på landsbygden till Tivoli för att utforska två berömda villor - kejsar Hadrianus lantliga tillflyktsort där han byggde ett tempel åt sin älskare Anti0us, samt Villa d'Este med dess fantastiska renässansträdgårdar och fontäner.

I efter0on kommer du att besöka Roms Palazzo Massimo för att se berömd grekisk-romersk konst samt den sovande hermafroditen.
rom
Dag 9: Rom
Din sista dag i Rom kommer att se dig besöka Capitoline-museet med sin magnifika samling av antikviteter - som Caravaggios märkligt erotiska Johannes Döparen och den berömda varghonan i Rom.

Denna kväll samlas för en sista välsmakande italiensk middag för att säga farväl till vännerna du har fått i gruppen.
Ring våra reseexperter
+44 2071571570
Vidare information

Du kommer att segla med stil på Lord of the Glens, ett fantastiskt skotskt kryssningsfartyg. Det är en elegant sjöfartsyacht som kan segla genom Caledonian Canal men också segla på Atlanten. Detta kommer att bli en HBT-resa med högst 54 gäster. Räkna med en skotsk frukost varje morgon och kvällsunderhållning.

Vad händer nu?

För att komma igång, vänligen skicka in en förfrågan så kommer en av våra expertteam att återkomma till dig inom de närmaste 24 timmarna för att diskutera dina krav. Alla priser på vår hemsida inkluderar inte flyg, men vi kan självklart ordna dem åt dig.

Vad våra kunder säger
 • Anthony S.

  Rekommendationsstjärnor

  Stjärnservice. Stellar produkter. Stjärnmänniskor och det blir så mycket bättre när man lyfter luren och ringer.

 • John

  Rekommendationsstjärnor

  Super kundcentrerad service. Från första kontakten har jag haft varm, effektiv, vänlig och flexibel service.

 • Tiberiu

  Rekommendationsstjärnor

  Jag är säker på att ge Out Of Office en 5-stjärnig recension! De är utan tvekan en av ledarna i detta utrymme.

Gör en Förfrågan