Gay gruppresa: Grand Canyon River Rafting

Gay Group Trip:

Grand Canyon River Rafting

OutOfOffice logotyp

Om den här resan

Om du letar efter ett äventyr, då är denna gaygruppresa för dig. Upplev gay Arizona med spännande snabba flottturer och tillbringa dina nätter under stjärnorna och njut av den spektakulära utsikten över Grand Canyon.

Avgångsdatum

Ring våra reseexperter:

+44 2071571570
Gay gruppresa: Grand Canyon River Rafting
Gay gruppresa: Grand Canyon River Rafting
Gay gruppresa: Grand Canyon River Rafting
Gay gruppresa: Grand Canyon River Rafting
Gay gruppresa: Grand Canyon River Rafting

Gruppresefördelning

arkitektur-1846684_1920
Dag 1: Ankomst till Las Vegas
För att börja din resa kommer du att träffa dina medresenärer och reseguide i självaste Las Vegas. Ikväll kan du tillbringa kvällen på egen hand, efter en snabb introduktion av reseledaren såklart. Fira din första kväll med stil, eller få en tidig kväll för att förbereda dig för den kommande veckan - valet är ditt.
hästsko-böj-1908283_1920
Dag 2: Lees färja till Badger Creek Rapids
Räkna med en tidig start idag när vi ska börja vårt äventyr. Vi kommer att ta en buss till Lees Ferry, som ligger där Pariafloden möter Coloradofloden, denna färja erbjuder snabb tillgång till Grand Canyon. På vägen hämtar vi all utrustning vi kan behöva på vägen, innan vi anländer till Coloradofloden för lunch. Se fram emot att se en av kanjonens mest ikoniska invånare, Great Blue Heron, innan vi närmar oss Badger Creek Rapids. Efter att ha tagit in lite geologi och historia från din reseguide, hittar vi en strand att slå läger för den kommande natten.
grand-canyon-vista-2357832_1920
Dag 3: Anasazi-ruinerna
Vakna upp till en rejäl lagad frukost innan du beger dig tillbaka på flotten. Bara 2 miles nerför floden ligger Roaring Twenties, en del av floden som omfattar ett antal forsar i snabb följd. När forsen har väckt dig, stannar vi vid South Canyon för att ge oss ut på en kort vandring till Anasazis indiska ruiner. Dessa indiska ruiner är hem för det magnifika Cliff Palace, samt är fulla av 700 år gamla keramikskärvor. När du har utforskat ruinerna åker vi till Redwall Cavern, där du kan välja att klättra på klippan eller bara absorbera en del av dess naturliga skönhet. För att varva ner kvällen kommer middagen att serveras färsk från en holländsk ugn vid floden.
grand-canyon-2835690_1280
Dag 4: Sipapu
Återigen börjar vi dagen med en utsökt frukost, varefter vi reser nedströms till Nankoweap Canyon. Sedan vandrar vi till en ännu större Anasazi/Hisatsi0m-ruin, för att ta in mer hisnande vyer. Efter en imponerande vandring går vi officiellt in i Grand Canyon. Se fram emot några av de mest utmanande forsen idag, med vattnet som faller 25 fot längs banan.
yellowstone-2314024_1920
Dag 5: Hance Rapids
Forsränningsentusiaster förbereder dig eftersom vi idag kommer att möta de största forsarna på denna resa, Hance Rapids. Rutten inkluderar många vändningar, samt en massiv 30 fots droppe. Ta en kort paus för att njuta av landskapet när forsen kortvarigt tunnar ut. Men snart närmar vi oss Sockdolager Rapids, Grapevine Rapids, Pipe Spring Rapids, Granite Rapids, Horn Creek Rapids och de läskiga Eremit Rapids. Efter en spännande dag med forsränning har du chansen att vandra uppför Shinumo Creek till ett litet vattenfall. Koppla av vid vattnets lugn innan du slår dig ner för natten.
grand-canyon-1603071_1920
Dag 6: Stone Creek
Idag ska vi spendera dagen med att vandra. Se fram emot att utforska Elves Chasm, Blacktail Canyon och Stone Creek. Vi kommer också kort att besöka Dubendorff Rapids, som erbjuder några av de vackraste sevärdheterna som Grand Canyon har att erbjuda. På kvällen njuter du av en till middag lagad vid lägerelden.
canyonlands-1730077_1920
Dag 7: Lava Falls Rapids
Börja dagen på rätt sätt med en till lagad frukost innan vi forsar med Upset Rapids, som är kända för sin formidabla natur. Vi kommer också att passera Hualapai Indian Reservation på väg till nästa plats. Efterföljandet kommer att bestå av flera vandringar i National Canyon och lunch vid Fern Glen Rapids. Efter lunch kommer vi att upptäcka de berömda Lava Falls Rapids, innan vi kopplar av med middag och drinkar tillbaka på lägret.
båtliv-1251431_1280
Dag 8: Pumpkin Springs
Idag ska du besöka Pumpkin Springs, en varmvattenkälla inbäddad i kanjonen. Njut av lite landskap när du lunchar, eftersom det här blir din sista natt på floden. Ikväll kan du räkna med att njuta av en utsökt avskedsmiddag innan du slår dig ner för natten.
båtliv-1829208_1920
Dag 9: Canyon's End
Avrunda din gaygruppresa vid den pittoreska Lake Mead. Den här sjön är idealisk för ett ställe att bada, eftersom forsarna i Coloradofloden inte kan ses härifrån. Därefter kommer vi att resa med stil på en motorbåt, som tar oss till bussen för att ta oss till Las Vegas. Tillbringa kvällen på en närliggande restaurang/bar, innan du tittar på en av Las Vegas berömda shower, eller bara njuter av det återvunna casi0.
väg-1303617_1920
Dag 10: Avgång
Säg adjö till dina medresenärer, reseguide och Las Vegas, medan vi tar farväl av detta raftingäventyr för homogrupper.
Ring våra reseexperter
+44 2071571570
Vad händer nu?

För att komma igång, vänligen skicka in en förfrågan så kommer en av våra expertteam att återkomma till dig inom de närmaste 24 timmarna för att diskutera dina krav. Alla priser på vår hemsida inkluderar inte flyg, men vi kan självklart ordna dem åt dig.

Vad våra kunder säger
 • Anthony S.

  Rekommendationsstjärnor

  Stjärnservice. Stellar produkter. Stjärnmänniskor och det blir så mycket bättre när man lyfter luren och ringer.

 • John

  Rekommendationsstjärnor

  Super kundcentrerad service. Från första kontakten har jag haft varm, effektiv, vänlig och flexibel service.

 • Tiberiu

  Rekommendationsstjärnor

  Jag är säker på att ge Out Of Office en 5-stjärnig recension! De är utan tvekan en av ledarna i detta utrymme.

Gör en Förfrågan