Gaygruppresa: Cykla Spaniens Camino de Santiago

Gay Group Trip:

Cycling Spain's Camino de Santiago

OutOfOffice logotyp

Om den här resan

Denna gruppresa visar dig norra Spaniens landskap och historia. Du kommer att cykla genom de bergiga regionerna Leon och Santiago, utforska medeltida slott och den moriska kulturens sista utpost.

Avgångsdatum

Ring våra reseexperter:

+44 2071571570
Gaygruppresa: Cykla Spaniens Camino de Santiago
Gaygruppresa: Cykla Spaniens Camino de Santiago
Gaygruppresa: Cykla Spaniens Camino de Santiago
Gaygruppresa: Cykla Spaniens Camino de Santiago
Gaygruppresa: Cykla Spaniens Camino de Santiago

Gruppresefördelning

Spanien
Dag 1: Leon
Du kommer att välkomnas på flygplatsen av en av våra representanter och överföras till ditt hotell där du kan träffa dina andra cyklister. Här gör du en cykelpassning och njuter av en välkomstmiddag med gruppen.
Astorga
Dag 2: Leon till Astorga
Den andra dagen tar du dig till regionen La Maragateria där de mystiska Maragatos bor - de är tydligen de sista morerna i Spanien. Du cyklar vidare till Astorga där du kommer över en katedral från 15-talet och nygotisk arkitektur. Du kan också besöka Museo del Chocolate och lära dig om chokladens historia i regionen, och kanske till och med äta lite. 
Spanien
Dag 3: Astorga till Cacabelos
Efter en rejäl frukost cyklar du till en traditionell Maragatan-by och lär dig mer om invånarnas historia och deras kultur. På väg till 'El Cruz de Ferro', ett järnkors som omges av en hög med stenar, cyklar du förbi Montes de León och alla små byar. Så småningom kommer du till den medeltida staden Cacabelos, som är känd för sin vinproduktion och imponerande slott. 
Spanien
Dag 4: Cacabelos till Cebreiro
På den fjärde dagen cyklar du till regionen Galicien och den pittoreska lilla byn Cebreiro. Här ser du de halmtakiga stenhus som heter 'Pallozas', kända för sin gräddeost och också som en plats för 'mirakel'. På kvällen kan du njuta av en middag med gruppen och en show efteråt.
Spanien
Dag 5: Cebreiro till Portomarin
Du cyklar genom regionen Galicien och möter lokalbefolkningen som fortfarande talar Gallego-språket som föregår spanska och portugisiska. Landsbygden och kulturen är mycket spännande och genomsyrad av fantasi, religion och vidskepelse. Härifrån cyklar du mot Samos kloster, som är ett av de äldsta klostren i hela Spanien, och till Portomarin högt ovanför floden Miño. På kvällen väntar en traditionell Paella-middag.
Spanien
Dag 6: Portomarin till Galicien
Den sjätte dagen cyklar du genom mer av Galicien. Byarna i regionen använder fortfarande primitiva verktyg och antika tekniker på grund av deras brist på utveckling, och det här är ett spektakel att se. Du cyklar genom de natursköna landskapen tills du når en typisk galicisk herrgård, där du stannar över natten. 
Spanien
Dag 7: Galiciens land till Santiago
Idag är cykelturen kortare för att ge dig mer tid att utforska Santiago. Resan tar dig runt staden Labacolla, en gammal pilgrimsvägen och in på Santiago. I Santiago besöker du pilgrimsfärdsplatsen Portico de Gloria, Jesse-trädet och juveler som går tillbaka till medeltiden. Under den återstående delen av dagen visar dina reseguider dig sevärdheterna i Santiago. På kvällen kan du njuta av en avskedsmiddag med gruppen.
Spanien
Dag 8: Avgång
Sista dagen körs du till flygplatsen för ditt returflyg.
Ring våra reseexperter
+44 2071571570
Vad händer nu?

För att komma igång, vänligen skicka in en förfrågan så kommer en av våra expertteam att återkomma till dig inom de närmaste 24 timmarna för att diskutera dina krav. Alla priser på vår hemsida inkluderar inte flyg, men vi kan självklart ordna dem åt dig.

Vad våra kunder säger
 • Anthony S.

  Rekommendationsstjärnor

  Stjärnservice. Stellar produkter. Stjärnmänniskor och det blir så mycket bättre när man lyfter luren och ringer.

 • John

  Rekommendationsstjärnor

  Super kundcentrerad service. Från första kontakten har jag haft varm, effektiv, vänlig och flexibel service.

 • Tiberiu

  Rekommendationsstjärnor

  Jag är säker på att ge Out Of Office en 5-stjärnig recension! De är utan tvekan en av ledarna i detta utrymme.

Gör en Förfrågan