Gaygruppresa: kroatiska äventyr

Gay Group Trip:

Croatian Adventure

OutOfOffice logotyp

Om den här resan

Upplev höjdpunkterna i en av Europas vackraste städer med denna kroatiska gaygruppresa. Från fantastiska Split till den fridfulla floden Zrmanja, Kroatien erbjuder spänning, kultur och historia. Koppla av på stranden, museihoppa eller paddla kajak nerför floden med andra HBT+-resenärer.

Avgångsdatum

Måndag 11 juni 2024

Ring våra reseexperter:

+44 2071571570
Gaygruppresa: kroatiska äventyr

Gruppresefördelning

Kroatisk äventyr Gay gruppresa
Dag 1: Split
Ditt kroatiska äventyr börjar när du landar i Split, en UNESCO-plats med en rik historia och kultur. Härifrån kommer du att besöka det som finns kvar av Diocletianus palats, varefter du njuter av en välkomstmiddag.
Kroatisk äventyr Gay gruppresa
Dag 2: Zip-lining i Omis
Njut av en lugn morgon innan vårt första äventyr börjar. Idag kommer du att åka ziplining i Omis, där du kommer att uppleva en panoramautsikt över kanjonen och floden nedanför. Efter en morgon av spänning fortsätter vi till en guidad rundtur i Omis gamla stadsdel. Ikväll äter vi i grupp.
Kroatisk äventyr Gay gruppresa
Dag 3: Polijicka Republica
Fyll på med en rejäl frukost när vi ska göra vår första vandring i morse. Den här rutten tar dig förbi den tidigare skiljegränsen mellan de turkiska och venetianska imperiet. Efter en ögonöppnande vandring äter vi på det lokala köket innan vi återvänder till Split.
Kroatisk äventyr Gay gruppresa
Dag 4: Krka nationalpark
Krka nationalpark är vår destination idag, där du kommer att uppleva skönheten i Kroatiens vattenfall, inklusive Skradinski Buk, som vi vandrar mot. För middag fortsätter vi till Sibenik, där du kan njuta av en hisnande utsikt över St James Cathedral.
Kroatisk äventyr Gay gruppresa
Dag 5: Kornati National Park
Idag kan du se fram emot att s0rkella i en fantastisk miljö. Denna morgon kommer vi att kryssa till en skärgård med 89 obebodda öar, som är omgivna av imponerande klippor och fridfullt vatten. Om du har tur kan du se en sköldpadda, eller till och med en delfin. Återhämta dig med en uppfriskande lunch på en lokal skaldjursrestaurang.
Kroatisk äventyr Gay gruppresa
Dag 6: Rafting Zrmanja River
Idag går vi åt sidan mot Zrmanjafloden, där du ska paddla kajak mellan vattenfall, kanjoner och klart vatten. Efter lunch fortsätter vi till Zadar, hem till gamla romerska ruiner och medeltida kyrkor.
Kroatisk äventyr Gay gruppresa
Dag 7: Paklencia nationalpark
Denna morgon kommer att bestå av en 60-minuters bilresa upp på Veliko Ruj0-platån. Här kommer vi att vandra genom utsökt landskap och besöka Our Lady of Assumptions Church längs vägen. Därefter stannar vi vid Strazbenica för en fantastisk utsikt över landskapet nedan. Efter en hektisk morgon pausar vi för lunch i en fjällstuga längs rutten. Från Velika Palenica Creek kommer vi att gå ner genom en ravin. Njut av kvällen på egen hand.
Kroatisk äventyr Gay gruppresa
Dag 8: Plitvice nationalpark och Zagreb
Plitvice National Park är vår nästa destination, hem till över 90 vattenfall, flera grottor och smaragdgröna sjöar. Efter en naturskön tågresa kommer vi fram till vår startpunkt. Därefter åker vi till Kroatiens huvudstad Zagreb. Här kan du njuta av en dag självständigt, utforska stadens utsökta mat och spännande nattliv.
Kroatisk äventyr Gay gruppresa
Dag 9: Samobor Highlands
Vår nästa destination är bara en timme från Zagreb; Zumbeaka och Samobor Highland National Park erbjuder fantastiska vandringsleder, som vi kommer att dra nytta av. Samobor är vår nästa destination, hem till fantastisk barockarkitektur och det populära Kremsnite-bakverket, som vi kommer att prova tillsammans med kaffe. Senare åker vi tillbaka till Zagreb där du kan utforska staden vidare.
Kroatisk äventyr Gay gruppresa
Dag 10: Zagreb
Vår sista hela dag som grupp kommer att ägnas åt en guidad rundtur i Zagrebs gamla stadsdel. Resten av dagen kan ägnas åt att bege sig genom staden. Ikväll går vi som grupp för en avskedsmiddag.
Kroatisk äventyr Gay gruppresa
Dag 11: Avgång
Tyvärr är det idag slutet på vårt kroatiska äventyr. Njut av en välsmakande frukost innan du transporteras till flygplatsen för ditt returflyg.
Ring våra reseexperter
+44 2071571570
Vidare information

Du kommer att segla med stil på Lord of the Glens, ett fantastiskt skotskt kryssningsfartyg. Det är en elegant sjöfartsyacht som kan segla genom Caledonian Canal men också segla på Atlanten. Detta kommer att bli en HBT-resa med högst 54 gäster. Räkna med en skotsk frukost varje morgon och kvällsunderhållning.

Vad händer nu?

För att komma igång, vänligen skicka in en förfrågan så kommer en av våra expertteam att återkomma till dig inom de närmaste 24 timmarna för att diskutera dina krav. Alla priser på vår hemsida inkluderar inte flyg, men vi kan självklart ordna dem åt dig.

Vad våra kunder säger
 • Anthony S.

  Rekommendationsstjärnor

  Stjärnservice. Stellar produkter. Stjärnmänniskor och det blir så mycket bättre när man lyfter luren och ringer.

 • John

  Rekommendationsstjärnor

  Super kundcentrerad service. Från första kontakten har jag haft varm, effektiv, vänlig och flexibel service.

 • Tiberiu

  Rekommendationsstjärnor

  Jag är säker på att ge Out Of Office en 5-stjärnig recension! De är utan tvekan en av ledarna i detta utrymme.

Gör en Förfrågan