Gruppresa för homosexuella: Colorado Ranch

Gay Group Trip:

Colorado Ranch

OutOfOffice logotyp

Om den här resan

Besök en av USA:s mest underskattade stater på denna gaygruppresa i Colorado. Upplev en gång i livet aktiviteter som att rida runt en ranch, forsränning i Coloradofloden och resa till Wine Country.

Avgångsdatum

Ring våra reseexperter:

+44 2071571570
Gruppresa för homosexuella: Colorado Ranch

Gruppresefördelning

Gruppresa i Colorado Ranch
Dag 1: Ankomst till Grand Junction
Vid ankomst till flygplatsen kommer du att mötas och transporteras till vårt hotell i vackra vinland. Denna kväll kommer du att bekanta dig med dina homosexuella resenärer på en dekadent välkomstmiddag med lokala rätter.
Gruppresa i Colorado Ranch
Dag 2: Vinland
Vakna upp till en rejäl frukost och tillbringa din morgon med att koppla av vid poolen. I efterhand beger vi oss till Colorados vinland, där du kommer att besöka lokala vingårdar. Efter att ha provat några lokala råvaror fortsätter vi till ranchen där du kan slå dig ner i pensionatet och njuta av en god middag.
Gruppresa i Colorado Ranch
Dag 3 till 7: Ranchaktiviteter
Följande dagar kommer att bestå av ranchaktiviteter, vilket ger dig en äkta Colorado-upplevelse. Varje dag börjar med en ny frukost följt av olika aktiviteter, inklusive: ridning, lerskytte, flugfiske och forsränning. På kvällarna kommer du att koppla av genom matlagningskurser, vandringar eller slappa vid poolen. Cocktails och middag kommer att anordnas varje kväll så att gruppen kan njuta av dem tillsammans. En natt serveras en särskild 8-12-rättersmat tillagad av en kock.
Gruppresa i Colorado Ranch
Dag 8: Avgång
Tyvärr markerar idag slutet på ditt gay Colorado ranchäventyr. Njut av en sista frukost på ranchen innan du transporteras till flygplatsen i tid för dina returflyg.
Ring våra reseexperter
+44 2071571570
Vidare information

Du kommer att segla med stil på Lord of the Glens, ett fantastiskt skotskt kryssningsfartyg. Det är en elegant sjöfartsyacht som kan segla genom Caledonian Canal men också segla på Atlanten. Detta kommer att bli en HBT-resa med högst 54 gäster. Räkna med en skotsk frukost varje morgon och kvällsunderhållning.

Vad händer nu?

För att komma igång, vänligen skicka in en förfrågan så kommer en av våra expertteam att återkomma till dig inom de närmaste 24 timmarna för att diskutera dina krav. Alla priser på vår hemsida inkluderar inte flyg, men vi kan självklart ordna dem åt dig.

Vad våra kunder säger
 • Anthony S.

  Rekommendationsstjärnor

  Stjärnservice. Stellar produkter. Stjärnmänniskor och det blir så mycket bättre när man lyfter luren och ringer.

 • John

  Rekommendationsstjärnor

  Super kundcentrerad service. Från första kontakten har jag haft varm, effektiv, vänlig och flexibel service.

 • Tiberiu

  Rekommendationsstjärnor

  Jag är säker på att ge Out Of Office en 5-stjärnig recension! De är utan tvekan en av ledarna i detta utrymme.

Gör en Förfrågan