Gaygruppresa: Amsterdam och flodkryssning på Rhen

Gay Group Trip:

Amsterdam And Rhine River Cruise

OutOfOffice logotyp

Om den här resan

Ge dig ut på en förtrollande resa genom hjärtat av Europa, där varje stad längs floden Rhen är en dold pärla som väntar på att bli avslöjad under ditt oförglömliga gaykryssningsäventyr.

Denna hel-HBT+-kryssningscharter ombord på Amadeus Queen lovar en resa utan dess like, där du kommer att bli bortskämd av en dedikerad besättning på fyrtio, allt i en atmosfär av fullständig avkoppling och kamratskap. Denna noggrant utformade resplan sträcker sig över fyra vackra länder: Schweiz, Frankrike, Tyskland och Nederländerna.

Denna fängslande resa börjar i den pittoreska staden Basel, Schweiz, och sätter scenen för en extraordinär upptäcktsfärd fylld av vördnad och förundran. När du glider längs Rhens tidlösa vatten har du möjlighet att upptäcka Strasbourgs charm, Speyers rika historia, Ruedesheims förtrollande tjusning, Koblenz pittoreska skönhet och Kölns livliga energi. Äntligen kulminerar din resa i den livliga metropolen Amsterdam, där du kommer att fängslas av stadens unika charm.

Avslöja den oupptäckta skönheten i dessa fängslande städer, var säker på att din lyxiga gruppsemester i Europa kommer att bli inget annat än extraordinärt. Oavsett om du ägnar dig åt det lokala köket, utforskar historiska landmärken eller bara njuter av de pittoreska landskapen, erbjuder denna kryssning en uppsjö av upplevelser som kommer att lämna ett bestående avtryck i ditt hjärta.

Avgångsdatum

Söndag 7 juli 2025

Ring våra reseexperter:

+44 2071571570
Gaygruppresa: Amsterdam och flodkryssning på Rhen
Gaygruppresa: Amsterdam och flodkryssning på Rhen
Gaygruppresa: Amsterdam och flodkryssning på Rhen
Gaygruppresa: Amsterdam och flodkryssning på Rhen
Gaygruppresa: Amsterdam och flodkryssning på Rhen
Gaygruppresa: Amsterdam och flodkryssning på Rhen
Gaygruppresa: Amsterdam och flodkryssning på Rhen
Gaygruppresa: Amsterdam och flodkryssning på Rhen

Gruppresefördelning

Dag 1: Basel
När du anländer till flygplatsen kommer du att köras privat till ditt hotell. Njut av dagen och kvällen på fritiden för att utforska staden i din egen takt.
Dag 2: Basel
Efter att ha njutit av frukosten på hotellet, ge dig ut på en stadsrundtur i Basels viktigaste attraktioner, som omfattar Basel Münster, rådhuset och marknadstorget. Efter turnén är resten av dagen din för att utforska den charmiga staden Basel i din egen takt.
Dag 3: Basel
Idag, efter frukost, besöker du Tysklands Schwarzwald, inklusive det berömda Rothaus-bryggeriet för ölprovning och lunch. Sedan kan du njuta av en naturskön bilresa till Amadeus Queen. När du går ombord får du ett varmt välkomnande och hittar din förberedda hytt. Efter att ha slagit dig in, gå med i din grupp för en välkomstcocktail, middag och HBT-vänlig underhållning.
Dag 4: Strasbourg
Vi seglar över natten till Alsace-regionen i Frankrike, en gång så bittert omtvistad med Tyskland i Europas mörkare dagar. Tillbringa morgonen med att utforska denna destination, besöka pittoreska landskap, romantiska byar och den berömda vinvägen. På eftermiddagen kommer du till Strasbourg, en stad med en charmig gammal stad att utforska. Njut av en rundvandring i den historiska gamla staden innan du njuter av en drömmande båttur på floden. Du seglar till Tyskland sent på kvällen.
Dag 5: Speyer/Mannheim
I Speyer kan du utforska den historiska staden med sin romanska kejserliga katedral, barockkyrkan för den helige Ande, Gamla porten och medeltida Judenhof, en betydande judisk plats. Lär dig mer om den rika judiska historien som sträcker sig över 1,000 XNUMX år. I Mannheim, besök Heidelberg, en pittoresk universitetsstad vid Neckarfloden. Utforska den välbevarade barocka gamla stan, börja med ett besök på det ikoniska slottet Heidelberg. Njut av panoramautsikten från slottets terrass. Promenera sedan genom den charmiga gamla stan, inklusive Karl-Theodorbron, Den Helige Andes kyrka och rådhuset. På natten seglar du mot Rüdesheim.
Dag 6: Rüdesheim/Koblenz
På morgonen kommer du till Rüdesheim, en vinstad. Ta en naturskön spårvagnstur på Winzerexpress genom den pittoreska Rhendalen. Besök en lokal vingård för att prova regionala viner och utforska den historiska Drosselgasse, en charmig kullerstensgata kantad av korsvirkesvinhus, restauranger och butiker med anor från 15-talet. Vi kommer sedan till en av Tysklands äldsta städer, Koblenz. Ge dig ut på en rundvandring på dess romantiska sidogator, inklusive basilikan St. Kastor och Vårfrukyrkan. Upplev sedan en linbana till den imponerande fästningen Ehrenbreitstein, den näst största bevarade fästningen i Europa. Upptäck dess rika historia, olika utställningar och fantastiska vyer.
Dag 7: Cochem
På eftermiddagen utforskar du Cochem, en charmig stad i den pittoreska vindalen Mosel. Ta en stadsrundtur genom dess smala, slingrande gator. Besök sedan det imponerande slottet Reichsburg, uppflugen på en robust klippa högt över staden. Njut av panoramautsikt över Moseldalen, vingårdar och gamla stan. Inne i slottet kan du upptäcka en samling renässans- och barockmöbler och andra skatter som en gång ägdes av familjen Ravene, som senare donerade den till staden Cochem för allmän njutning.
Dag 8: Köln
Utforska pulserande Köln, känt för sin rika historia och den ikoniska Kölnerdomen. Gå genom historiska gator och torg som Alter Markt och Heumarkt. Katedralen, med sina höga spiror, är Tysklands mest kända monument. Avsluta med ett glas Kölsch, Kölns berömda öl.
Dag 9: Amsterdam
Efter frukost kommer du till Amsterdam, Nederländernas huvudstad. En gång en liten fiskeby, blommade den ut till en stor global hamn under den holländska guldåldern. Idag ståtar den med ett stort historiskt centrum med 7,500 19 registrerade historiska byggnader och en gatulayout med anor från XNUMX-talet. Stadsrundturen inkluderar landmärken som det kungliga palatset, kanaler och museikvarteret. Turen avslutas med en naturskön kanalkryssning.
Dag 10: Avgång
I dag tar du transfer till flygplatsen för ditt returflyg.
Ring våra reseexperter
+44 2071571570
Vad händer nu?

För att komma igång, vänligen skicka in en förfrågan så kommer en av våra expertteam att återkomma till dig inom de närmaste 24 timmarna för att diskutera dina krav. Alla priser på vår hemsida inkluderar inte flyg, men vi kan självklart ordna dem åt dig.

Vad våra kunder säger
 • Anthony S.

  Rekommendationsstjärnor

  Stjärnservice. Stellar produkter. Stjärnmänniskor och det blir så mycket bättre när man lyfter luren och ringer.

 • John

  Rekommendationsstjärnor

  Super kundcentrerad service. Från första kontakten har jag haft varm, effektiv, vänlig och flexibel service.

 • Tiberiu

  Rekommendationsstjärnor

  Jag är säker på att ge Out Of Office en 5-stjärnig recension! De är utan tvekan en av ledarna i detta utrymme.

Gör en Förfrågan