Gaygruppresa: Galápagosexpeditionen

Gay Group Trip:

Galápagos Expedition

OutOfOffice logotyp

Om den här resan

Ge dig ut på en 11-dagars resa runt det fantastiska Galápagos. Du kommer att segla på National Geographic Endeavour II, som utlovar en uppslukande och intim eskapad för bara 96 ​​gäster. Upptäck Galapagos rika djurliv, aktiva vulkaner och vidsträckta havsreservat, allt i sällskap med likasinnade resenärer.

Ditt HBT+-äventyr börjar i Quito, hyllat för sitt oklanderligt bevarade historiska centrum. Upphöjd på 9,350 16 fot är Quitos charm rotad i dess XNUMX-talsursprung, byggt ovanpå en gammal inkastad. Du flyger sedan till Baltra Island, följt av en färjetur till Santa Cruz Island. Här kan du gräva ner i öarnas grönskande högland och möta de legendariska jättesköldpaddorna vid Charles Darwin Research Station.

Din resa sätter sedan kurs mot den idylliska Santa Fe Island, där vita sandstränder och sjölejonsharem väntar. Fortsätt till South Plaza Island, hem för landleguaner och pulserande marint liv. North Seymour Island erbjuder en unik blandning av fågelkolonier, sjölejon och marina leguaner, medan Santa Cruz Islands vita stränder ger perfekta snorklingsmöjligheter. Bartoloméöns vulkaniska landskap och djurrika vatten får du inte missa.

Avsluta kryssningen, återvänd till fastlandet för en lugn natt i Guayaquil. Denna tropiska stad, inbäddad vid floden Guayas, är Ecuadors kommersiella hjärta.

Avgångsdatum

28 augusti 2025 onsdag

Ring våra reseexperter:

+44 2071571570
Gaygruppresa: Galápagosexpeditionen
Gaygruppresa: Galápagosexpeditionen
Gaygruppresa: Galápagosexpeditionen
Gaygruppresa: Galápagosexpeditionen
Gaygruppresa: Galápagosexpeditionen
Gaygruppresa: Galápagosexpeditionen
Gaygruppresa: Galápagosexpeditionen

Gruppresefördelning

Dag 1-3 Quitos
Dag 1-3 Quitos
Vid din ankomst till flygplatsen kommer du att få ett hjärtligt välkomnande från det varma och vänliga teamet som kommer att följa dig till Go Quito Hotel. Du kommer att njuta av en fängslande resa till Quitos historiska centrum, där du kan besöka det berömda självständighetstorget och förundras över den koloniala barockskönheten i kyrkan La Compañía. Du fortsätter sedan till San Francisco Square, en storslagen kolonial byggnad som pryder staden. Du kommer till och med att besöka Yumbos chokladbutik i hjärtat av Quitos koloniala centrum, där du kan njuta av chokladprovningens förtrollande värld. Därefter kommer du att möta den imponerande jungfrun från El Panecillo, även känd som Jungfrun från Quito - en av Sydamerikas högsta statyer på 135 fot. Njut av lunch på restaurang Pims del Panecillo, där du kommer att njuta av ett framträdande av den första folkloristiska gruppen som bildades av HBTQ+-individer. Du kommer också att besöka mitten av världen och ekvatorialmonumentet.
Dag 3-4 Galápagos - Balta, San Cristóbal & Bartolomé
Dag 3-4 Galápagos - Balta, San Cristóbal & Bartolomé
Stig ombord på expeditionsfartyget, noggrant designat för att erbjuda både komfort och uppslukande utforskning. Din expedition utvecklas när du navigerar mellan öarna Baltra och San Cristóbal, och omfattar Santa Cruz och flera andra anmärkningsvärda destinationer. Varje dag erbjuder möjligheter till naturvandringar ledda av kunniga lokala naturforskare, samt aktiviteter som simning, snorkling, kajakpaddling, båtutflykter med glasbotten och Zodiac-utforskningar. Stig upp på Bartolomés vulkankon för att njuta av en hisnande utsikt över Pinnacle Rock och de omgivande stränderna. Efter vandringen kan du dyka ner i det azurblå vattnet för att simma eller snorkla bland stim av livliga revfiskar. Du kanske till och med har förmånen att simma med Galápagospingviner.
Dag 5-6 Isla Floreana & Isla Santa Cruz
Dag 5-6 Isla Floreana & Isla Santa Cruz
På Isla Floreana kommer du att ge dig ut på en vandring till en strand som häckar sköldpaddor och en lagun som bebos av flamingos och andra fågelarter. På Champion Islet kan du snorkla tillsammans med lekfulla sjölejon och sedan besöka Post Office Bay, en historisk plats grundad av valfångare från 18-talet. Om du stöter på ett brev adresserat till någon i närheten är traditionen att leverera det för hand. Börja dag sex med ett besök på Charles Darwin Research Station på Isla Santa Cruz, hem för unika jättesköldpaddaarter. Efteråt, ta en promenad genom staden Puerto Ayora innan du ger dig ut i höglandet för en chans att observera och fotografera jättesköldpaddor i deras naturliga livsmiljö.
Dag 7- Isla Santiago & Isla Española
Dag 7- Isla Santiago & Isla Española
Ge dig ut på en utforskning av tidvattenpooler och undervattensgrottor på jakt efter Galápagos pälssälar, marina leguaner, sjölejon, strandfåglar och Sally Lightfoot-krabbor på Isla Santiago. Fördjupa dig i ett fågelparadis på Isla Española, där du kommer att möta sväljsvansmåsar, Española-fåglar, bröst och viftande albatrosser (säsongsvis). Gå bland livfulla gröna och röda marina leguaner och distinkta lavaödlor, och observera sjölejon på nära håll på en orörd strand med vit sand.
Dag 8-9 Isla Isabela & Isla Fernandina
Dag 8-9 Isla Isabela & Isla Fernandina
På Isla Isabela kan du utforska den största ön i skärgården, hem för marina leguaner, rikliga havssköldpaddor, världens enda flyglösa skarvarter och ekvatorns enda pingvinarter. Kryssa med Zodiac och vandra mot bakgrund av kolossala sköldvulkaner. Snorkla sedan i det svala vattnet som ofta lockar valar och delfiner till området. På Isla Fernandina, ge dig ut på ett äventyr i den marina leguanen i Punta Espinoza, genom att korsa härdade lavaflöden. Möt Galápagos hökar, sjölejon plantskolor och sällsynta flyglösa skarvar när du utforskar denna anmärkningsvärda ö. Njut av möten med havssköldpaddor, pingviner och enstaka marina leguaner.
Dag 10-11 Guayaquil
Dag 10-11 Guayaquil
Dag 10 går du av fartyget och flyger till Guayaquil. Vid ankomst kommer du att köras privat till Wyndham Guayaquil Hotel för incheckning. En lätt lunchbuffé serveras och kvällen präglas av en minnesvärd avskedsmiddag på en lokal restaurang, där du kan säga adjö till dina medresenärer.
Ring våra reseexperter
+44 2071571570
Vidare information

Du kommer att segla med stil på Lord of the Glens, ett fantastiskt skotskt kryssningsfartyg. Det är en elegant sjöfartsyacht som kan segla genom Caledonian Canal men också segla på Atlanten. Detta kommer att bli en HBT-resa med högst 54 gäster. Räkna med en skotsk frukost varje morgon och kvällsunderhållning.

Vad händer nu?

För att komma igång, vänligen skicka in en förfrågan så kommer en av våra expertteam att återkomma till dig inom de närmaste 24 timmarna för att diskutera dina krav. Alla priser på vår hemsida inkluderar inte flyg, men vi kan självklart ordna dem åt dig.

Vad våra kunder säger
 • Anthony S.

  Rekommendationsstjärnor

  Stjärnservice. Stellar produkter. Stjärnmänniskor och det blir så mycket bättre när man lyfter luren och ringer.

 • John

  Rekommendationsstjärnor

  Super kundcentrerad service. Från första kontakten har jag haft varm, effektiv, vänlig och flexibel service.

 • Tiberiu

  Rekommendationsstjärnor

  Jag är säker på att ge Out Of Office en 5-stjärnig recension! De är utan tvekan en av ledarna i detta utrymme.

Gör en Förfrågan