TRADE Club

TRADE Club

Stor gaykryssningsklubb och dansbar i Sydney.

TRADE Club

Platsikon

273 Crown St, Darlinghurst, Sydney, Australien, 2010

TRADE Club
I morgon: 2-4-1 Inträde / kostym från 5:XNUMX - Varje onsdag

Stor gaykryssningsklubb och dansbar i Sydney. TRADE Club (tidigare "HeadQuarters") har ett brett utbud av faciliteter inklusive lekrum, kryssningsområde, videolounge, privata hytter, bar, skåp och förfriskningar.

TRADE är värd för regelbundna temakvällar och veckoevenemang - kolla deras hemsida för agenda. 

Min: Stängt

Tis:17: 00 - 03: 00

Ons:17: 00 - 03: 00

Tors:17: 00 - 03: 00

Fre:17: 00 - 06: 00

Lör:17: 00 - 06: 00

sol:15: 00 - 03: 00

Funktioner:
bar
Kafé
Dans
Mörkt rum
Labyrint
Avkopplande stugor
Betygsätta TRADE Club
3.1
Publikens betyg

Baserat på 62 avgivna

T
Todd

28-april-2023

Great

Har varit på den här platsen på en helg nyligen, mycket ren, bra personal och massor av människor som besökte den bästa platsen i Sydney överlägset för att ha en fantastisk utekväll
G
G

31-Mar-2023

Mars 2023

Jag åkte dit i fredags, öde ställe, väldigt smutsigt, övervåningen var inte tillgänglig, otrevlig personal. Långt från det högkvarter som jag har känt till.
A
Alex

1-Mar-2022

Älskar den här lokalen

Jag har kommit till Trade i några år nu på olika dagar i veckan. Alltid haft en fantastisk tid där. Om du inte känner för att spela kan du njuta av en kall drink från ett stort utbud av alkoholhaltiga drycker i baren och prata med andra likasinnade. Lokalen har massor av lekrum och enligt min mening ger det mycket för pengarna. Rekommenderar det varmt. Kan inte vänta med att besöka det igen den här veckan, för Mardi Gras-veckan.
B
Bruce

27-februari-2022

Tom

Förra gången jag gick på en tisdag kväll vid kanske 6 var det ingen där, kanske 5 eller 6 killar? Det här skulle ha varit 2 år sedan. Kanske måste du åka i rusningstid? kanske.........:/
M
Mark

27-Oct-2021

älskar att gå

Jag älskar absolut det här stället och kommer att fortsätta tillbaka eftersom jag alltid har minst 8 killar och alltid har åkt hem med någon och åkt hem. Älskar det faktum att jag kan bli jag.
M
Matthew

23-jan-2021

Används för att vara bra

Besökte några gånger före COVID och ingen i närheten. För dyrt, missvisande.
P
PAUL

26-Mar-2020

Ge detta en fröken

Lokalen var tidigare huvudkontor. Den här platsen är död. Det finns aldrig någon där inne och även på temakvällar som Barcode (underklädersfest där ägarna inte tillämpar klädkoden) och det kostar $45 inträde, stället saknar liv. Falsk, vilseledande marknadsföring och höga inträdespriser har dödat denna plats. Gå till någon av bastun istället.
D
Dan

15-februari-2020

Död plats

Dyrare än en bastu där det finns faciliteter och kostnader för lokalen som duschar, spa och ångbad. Så det är en ouppdaterad lokal med en ny skylt och nytt marknadsföringsmaterial. Inga kostnader i vägen för renovering eller underhåll och höga priser som skulle vara motiverade om någon faktiskt åkte dit för att göra det värt besväret... bara en rip off för giriga men korkade företagare som inte håller...
R
Robyn

30-Oct-2019

Min vistelse där

Ett besök när jag var i Sydney fick tre killar att göra mig. Jag skulle gå tillbaka när som helst.
A
Andrew

7-september-2019

Rip Off: $ 30 på lördagskvällen

Vid inträde på lördagskvällen kl 00:45 anges inget pris. Tycker du att det borde vara så enligt lag?? Helt tomt, bara bartendern och hans partner. Till användes inte, så alla inköp av drycker noteras, vilket tar ett tag. Ingen på plats och jag stod till 2.30. Inte värt $30 ingången alls!! Spendera dina pengar någon annanstans.
B
Brendan

7-jul-2019

HANDEL är bra

TRADE är den största gaykryssningsklubben i Australien. Enorma klubb över 4 nivåer och alltid några heta killar där.Mycket vänlig personal och publik utan attityd. Det är packat på alla nivåer när händelser som streckkod pågår. Du måste gå till Barcode at Trade på långhelger om du är i Sydney. Det är fantastiskt roligt. Het publik.
k
k

24 Nov 2019

hype

Förnya huvudkontoret eftersom Trade har en hel del marknadsföringshype för att stärka affärerna - fortfarande mycket hit och miss.
T
Tony

6-september-2019

Fruktansvärt ställe

Fredag ​​kl 2, 3 personer där. En sovande på soffan. Barman låtsas glömma din förändring.
m
mike

26-maj-2018

ledsen och trött

Det brukade vara varmt nu är det inte. Ofta öde, även på helgerna. Inte ens öppet 7 dagar i veckan längre. Inte särskilt rent, inte värt pengarna (jag tror att det är den dyraste SOP-arenan i Sydney...så synd). Rum inte så illa och lyftselarna är bekväma.
H
Hairy

9-april-2017

Bra ställe för action

HeadQuarters är alltid ett bra ställe för ett snabbt nöje. Gott om killar för alla smaker även under dagen. Platsen är ren, hittade aldrig något att klaga på. Kommer definitivt att kolla upp det igen när jag är i Sydney!

Kommentarer / recensioner är subjektiva åsikter Travel Gay användare, inte av Travel Gay.

Boka en Travel Gay Godkänt hotell