Bodyline Spa & Bastu

Bodyline Spa & Bastu

Bodyline Spa & Sauna

Platsikon

10 Taylor St, Darlinghurst, Sydney, Australien, 2010

Bodyline Spa & Bastu
I dag: Lunchtime Special $ 8 12-1 - Varje tisdag
I morgon: Lunchtime Special $ 8 12-1 - Varje onsdag

Populär gaybastu på 4 våningar. Bodyline har en stor romansk jacuzzi, torrbastu i cederträ, ångbad, biosal, labyrint, stora stugor, soldäck, videorum, kaffesal, gratis WiFi.

Gayägt & opererat sedan 1991. Anläggningarna är välskötta och ständigt uppgraderade. Bodyline är öppen varje dag, 24 timmar på helgen.

Min:12: 00 - 06: 00

Tis:12: 00 - 06: 00

Ons:12: 00 - 06: 00

Tors:12: 00 - 00: 00

Fre:Öppna 24 timmar

Lör:Öppna 24 timmar

sol:00: 00 - 06: 00

Funktioner:
Kostnadsfri Wi-Fi
Internetåtkomst
Labyrint
Avkopplande stugor
Bastu
Spa
Ångbad
Solterrass
Swimming pooler och badhus
Betygsätta Bodyline Spa & Bastu
3.1
Publikens betyg

Baserat på 13 avgivna

J
Joe

3-Oct-2019

oförskämd asiatisk pojke i receptionen

Trevligt ställe, inte särskilt rent...den asiatiska pojken i receptionen är ovänlig och oförskämd. gör miner när du ber honom om något. varit där ett par gånger och han är den enda som saknar kundtjänstfärdigheter.
j
jack

12-Mar-2020

domkraften

bra kundservice n den bästa bastun för att se heta killar i sydney
D
Derek

20-maj-2019

bästa bastu och ånga i Sydney

Har renoverats och ser verkligen skarp ut nu för tiden. Ignorera äldre recensioner.
D
Derek

20-maj-2019

Gammal är NY igen ... ja nästan

Den här gamla byggnaden har delvis renoverats och den nya ägaren Jason har förbättrat alla faciliteter avsevärt .. priserna är bra och den gamla tjejen är mycket gladare.
K
Ken

19-maj-2019

Så de städar faktiskt

Jag brukade älska att gå till bodyline, det var alltid rent och man såg dem var 20:e/30:e minut när jag gick runt, men nu luktar stället. Vad fick jag precis för att de nya ägarna inte håller de standarder som ställts upp av ACON.
J
Jason

24-Mar-2019

Wow .. upptagen!

Det har gått 3 år sedan jag var på Bodyline och allt jag kan säga är wow. De nya homosexuella ägarna har totalrenoverat det och det verkar så mycket livligare!
N
Neal

16 Nov 2018

Värsta bastun

Denna plats är definitivt en av de värsta basturna om någonsin varit. Det är smutsigt ångområdet är smutsigt faciliteterna fungerar inte (kalla duschar, smutsiga trasiga privata rum, bastu är ur funktion) och okunnig personal. Det är överlägset inte den mest trafikerade bastun, den har bara blivit upptagen på fredags- och lördagskvällar när spritiga kunder från klubbarna anländer. Vissa av dem är till och med så fulla att de inte kan stå upp själva. Lycka till om du letar efter heta killar här.
g
g

29-Oct-2017

Spring ner

Det stället är det värsta nedgångna stället jag någonsin varit på. Mattor överallt där folk med gatuskor går på. Väggar, klinker, golv, trappor behöver renoveras akut. Den enda säkra platsen där är bubbelpoolen som innehåller så mycket klor att den dödar praktiskt taget alla bakterier på din hud eller dina lungor.
J
Jason

26 Jun 2017

Mycket besviken

Jag var där i fredags kväll. Men det var få personer under 15. Och några av dem var inte vänliga mot asiater. Jag var mycket bestört. Jag rekommenderas inte här till asiater.
J
John

6-jan-2017

Dåligt besök januari 2017

Bodyline Sauna har verkligen blivit fruktansvärt. Uppenbarligen upprätthåller inte ägarna platsen. Den första natten jag besökte torrbastun fungerade inte. Den andra natten fick jag rådet vid incheckning i torrbastun och spaet fungerade inte. Jag frågade om kunderna fick rabatt på inträdesavgiften eftersom flera faciliteter var ur funktion, igen. Jag fick höra NEJ! När jag kom in försökte jag göra en kaffe men inget varmvatten. Jag frågade artigt skötaren om varmvatten, han bara skrattade och gick därifrån. Inga kompletterande mynta (tom skål) hela natten. På övervåningen skåp dörrlås antingen trasiga eller helt enkelt inte fungerade. Endast en videoskärm på övervåningen spelar (videorum), alla andra skärmar avstängda, för andra natten i rad. Denna plats har verkligen gått ner i standard. Det är uppenbart att ägarna har lite intresse för sina kunder. Synd eftersom det brukade vara en bra plats. En kommentar till ägarna, sluta ta dina kunder för givet eftersom den dåliga kvaliteten du erbjuder är dyster. Särskilt jämfört med några av de enastående bastur som erbjuds runt om i världen. Om det inte redan har börjat, kommer ni att få ett väldigt dåligt rykte.
R
Ray

24-september-2016

het

Det här är den överlägset populära bastun bland de andra, det är hit de heta pojkarna går.
B
Barry

13-jan-2022

Bodyline (RAPPORTERAD STÄNGD)

Vilken ålder är de flesta killar?
T
Travel

4 Aug 2015

Killarna vet vad de vill ha

Åkte dit på en lördagskväll klockan 2. Var ganska packad. Jag brukar besöka bastur i alla städer jag besöker men jag har aldrig sett en annan bastu där alla är ganska öppna med vad de är till för. Kanske beror det på att ingen är nykter när de kommer dit. De heta killarna har attityd men de förtjänar att ha det, för de är faktiskt väldigt snygga. Lämnade runt 4:XNUMX och hetare killar fortsatte att komma in non stop.
E
Ed

31-jul-2013

Fortfarande bäst

Denna plats har funnits väldigt länge, men det är fortfarande den bästa bastun i Sydney.

Kommentarer / recensioner är subjektiva åsikter Travel Gay användare, inte av Travel Gay.

Boka en Travel Gay Godkänt hotell