Langkawi

Langkawi

Langkawi är en skärgård med 104 vackra öar i Andamansjön, som ligger 30 km utanför det nordvästra fastlandet Malaysia, intill den thailändska gränsen.

Langkawi -guide

Langkawi är den största ön och en av de enda två öarna som är bebodda. Här hittar du forntida regnskogar med massor av vilda djur, sandstränder och några resorter med utmärkt värde.

För fler hotellval, Klicka här för Sök alla hotell i Langkawi.

Langkawi · Hotell

Varför detta hotell ?: Vackert läge. Gå till stranden. Populärt val.

Populärt bland homosexuella gäster. Meritus Pelangi har ett vackert läge på den vita sandstranden i Pantai Cenang, med boende runt en anlagd trädgård och lagunpooler.

Anläggningen har två restauranger (en vid stranden), en poolbar vid utomhuspoolerna, ett massagespa och gym. Gratis WiFi i alla utrymmen.

Rummen har platt-TV, minibar och kaffebryggare. Rummen har utsikt över poolen, stranden, trädgården eller sjön. Frukost mot extra kostnad. Rumsservice och vattensporter finns tillgängliga.

Funktioner

bar, restaurang, massage, gym, pool, bastu, gratis wi-fi

Pantai Cenang, Langkawi


8.7
Utmärkt

Baserat på 9122 röster

Varför detta hotell ?: Exklusiva villor. Prisvinnare. Gay-populär.

En trevlig boutiqueanläggning med 8 vackert restaurerade antika "Malay Kampung" villor. Varje villa är individuellt inredd i Aseana-stil och har moderna faciliteter (luftkonditionering, TV och DVD, gratis WiFi).

Fem av villorna har ett privat soldäck med fristående badkar i trä. Anläggningen ligger i den lugna trädgården på en kokosnötsplantage med pool och jacuzzi med utsikt över bergskedjorna. Den vackra stranden Pantai Cenang ligger bara 5 minuter bort.

Restaurangen Nam erbjuder en eklektisk blandning av köket "East meets West" och en omfattande vinlista. Den funky loungebaren, inrymd i ett gammalt kinesiskt timmerfartygshus, är ett utmärkt ställe att koppla av med en drink.

Bon Ton har vunnit kritiker från kocken Raymond Blanc, Tatlers Travel Guide, Condé Nast Traveler och Time Magazine. Men den verkliga skillnaden? Vinster finansierar ett lokalt djurreservat, som drivs av anläggningens ägare.

Funktioner

bar, restaurang, pool, solterrass, gratis wi-fi

Pantai Cenang, Langkawi


8.4
Utmärkt

Baserat på 506 röster

Varför detta hotell ?: Vackra omgivningar. Nära Pantai Cenang-stranden.

En samling historiska hus och villor som omsorgsfullt har flyttats, restaurerats och avslutats med en blandning av vintage och modern inredning. Alla erbjuder rymligt, elegant och bekvämt boende.

Temple Tree Resort ligger intill Bon Ton Resort och bara några minuters promenad från Pantai Cenang-stranden. Som gäst har du tillgång till Bon Ton-faciliteter.

Funktioner

restaurang, pool, gratis wi-fi

Mukim Kedawang, Langkawi


8.3
Utmärkt

Baserat på 582 röster