O2 Beach Club & Spa by Ocean Hotels

5-Stjärnhotell i Dover Rd, Christ Church, Barbados, Karibien

Varför Travel Gay älskar det här hotellet?

Betygsätta O2 Beach Club & Spa från Ocean Hotels

Cool och modern resort i strandklubbstil.

Hotellbeskrivning

O2 Beach Club & Spa är en femstjärnig all-inclusive strandklubbinspirerad resort på Barbados, perfekt för dig som vill varva ner i lyx. Det ståtar med fantastiska rum och sviter, gourmetmat och ett fridfullt spa med behandlingsrum som vetter mot havet och öns enda hamamsvit, som erbjuder en komplett lyxupplevelse. 

Anläggningen ligger längst ut på St. Lawrence Gap, kantad av vackra vita sandstränder och det klarblå Karibiska havet. Det erbjuder olika rumsval, inklusive juniorsviter, inklusive några simma upp och rymligare lyxiga Concierge-sviter med 1-2 sovrum, med alternativ för endast vuxna. 

Att äta på O2 Beach Club är ett kulinariskt äventyr med flera restauranger och barer, inklusive en tapaslounge på taket och signaturrestaurangen Oro att uppleva. Det finns också två poolbarer som kan simma upp och en tapasbar på taket med DJ flera eftermiddagar i veckan.

Exklusivt för TravelGay.com-användare

Boka din vistelse på våra exceptionella fastigheter med hjälp av den speciella bokningskoden: STOLT för att få tillgång till exklusiva rabatterade priser. Klicka på länkarna nedan för att utforska och boka din lyxiga semester.

Tjänster och faciliteter

lyxiga bekvämligheter

stränder

Restaurang

bar

Kontrollera priser och boka direkt

Välj dina rum på O2 Beach Club & Spa från Ocean Hotels

Rum och gäster
1 Rum 2 Vuxna
Detta hotell är fullbokat för dessa datum. Vänligen ändra dina datum för att kontrollera tillgänglighet eller sök efter ett alternativt hotell i Barbados

Inga recensioner hittades

Kommentarer / recensioner är subjektiva åsikter Travel Gay användare, inte av Travel Gay.

Boka en Travel Gay Godkänt hotell