AxelBeach Miami

4-Stjärnhotell i 1500 Collins Ave, Miami, USA

Varför Travel Gay älskar det här hotellet?

Betygsätta AxelBeach Miami
Miamis andra gayhotell.

Hotellbeskrivning

Axel Hotels är en hotellkedja med fokus på HGBTIQ+-communityt. Men först och främst har de skapat ett fritt och tolerant samhälle, där mångfald och respekt värderas, och alla är lika välkomna utan att det påverkar deras könsidentitet och uttryck. 

En blandning av modernitet och art déco vid havet, AxelBeach Miami ligger på 1500 Collins Avenue med 15th Street, ett kvarter från stranden, i hjärtat av South Beach i Miamis art déco-distrikt. Beläget i ett livligt område med massor av fritidsaktiviteter för resenärer, är AxelBeach Miami det perfekta hotellet för en semester på Floridas hippaste kust. Få ut det mesta av dess breda stränder och oändliga soliga dagar, samt koppla av, shoppa och njut av den bästa musiken på Miamis mest kända nattklubbar och barer.

AxelBeach Miami har 160 rum som bevarar art déco-designen och förför dig med sin SoBe (South Beach) personlighet. Med en art déco-interiör som fortfarande behåller sin ursprungliga bohemiska anda från 40-talet, är AxelBeach Miami ett exklusivt paradis vars faciliteter - såsom poolen, Sky Bar med utsikt över Washington Avenue med ett färgskiftande dansgolv, Spa & Gym, restaurang och lobbybar - kommer att se till att du njuter av den autentiska Axel-upplevelsen i Miami Beach.

På AxelBeach Miami har du dessutom bemannad parkering och stranden på 15th Street till ditt förfogande.

 

Tjänster och faciliteter

Casanova Kit by Axel bekvämligheter (biologiskt nedbrytbart)

Kaffe & te faciliteter

Hårfön

lobbybar

minibar

Pool & jacuzzi

Restaurang

Rum service

säker

Sky bar

Välj dina rum på AxelBeach Miami

Rum och gäster
1 Rum 2 Vuxna
Detta hotell är fullbokat för dessa datum. Vänligen ändra dina datum för att kontrollera tillgänglighet eller sök efter ett alternativt hotell i Miami
M
Manuel De la Mora

18 Aug 2023

Grymt bra...

Eduardo, bästa skrivbord ist, Madrid känner sig mycket välkomna, rum och bekvämligheter är fantastiska, värt att stanna och komma tillbaka snart!!!

Kommentarer / recensioner är subjektiva åsikter Travel Gay användare, inte av Travel Gay.

Boka en Travel Gay Godkänt hotell