Världsresor och turer

Gay Palawan Tours

Vår sammanfattning av de bästa gaypopulära, kultur-, historia- och öhoppningsturer i Palawan.

Gay-populär historia, kultur och arkitektoniska turer i Palawan.

Gay Palawan Tours

World Holiday Travel and Tours
Platsikon

Kombinera Puerto Princesa och Elnido, palawan, filippinerna

3
Publikens betyg

Baserat på 1 avgivna

Paketresa för strandälskare:

Dag 1 - Ankomst till Puerto Princesa City Palawan International Airport

Möt och hälsar på flygplatsen - För upphämtning leta efter föraren som har plakatet med ditt namn.

1:00 Stadssightseeingtur - Staden Puerto Princesa är en främsta turistdestination i Filippinerna. Turnén tar dig till huvudstaden i staden Puerto Princesa som inkluderar transport tur och retur. Luta dig tillbaka och njut av en halvdagstur för att njuta av utsikten över Sta Monicas Mitra Ranch, historiska platser som Plaza Cuartel och katedralen. Lär dig mer om Palawans arv i Palawan Heritage Museum. Ett besök på Palawans Nature and Wildlife Conservation centre. För de som vill köpa lite snacks går turen även till bakers hill. Ett kort stopp till souvenirbutiker för shopping är också en del av denna turné.

Dag 2 - 6:00 Frukost

7:00 - 4:00 - Avresa till Island Hopping Tour i Honda Bay.

Det är känt att Filippinerna har 7,107 öar förut, men i en ny rapport från National Mapping and Resource Information har 534 fler öar upptäckts och antalet öar ökat till 7,641 XNUMX. Upptäckten av dessa nya öar har ökat det geografiska området på Filippinerna och blev landet den sjunde platsen med det högsta antalet öar i världen.

Några av öarna ligger i Honda Bay Puerto Princesa City Palawan Filippinerna. Det kristallklara vattnet med holmar som erbjuder snorklingupplevelse till de mer äventyrliga och öhoppande i sina enklaver eller helt enkelt ha en picknick i den fina sanden på sina strandområden, Honda Bay är där du kan njuta av simning, snorkling, sola med din älskade de och vännerna i staden Puerto Princesa tar med sig livet för livet - en avkopplande tillflyktsort i ett tropiskt paradis.

Turen inkluderar båt som går till öarna, entréavgift, lunch, avgift för statlig miljöutveckling, reseguide, skåpbiltransport eller hotellhämtning och avlämning.

6:00 - Avresa till middag

Dag 3 - Underjordisk flodtur fortsätter till Elnido efter turnén

- Puerto Princesa City Subterranean River National Park ligger i Saint Paul Mountain Range, 81 kilometer från centrum av Puerto Princesa City är ett världsarv inskrivet av UNESCO den 4 december 1999. Världens längsta navigerbara underjordiska flod och nu en av naturens & underverk. Dess spektakulära stenstalaktiter och stalagmiter som gjorde det till ett av UNESCO:s världsarv och belönades som RAMSAR-plats. Tur inuti grottan skulle täcka den första kilometern av denna 8.2 km långa underjordiska flod som är känd för att vara den längsta farbara i världen. Parken är ett naturligt underverk. Dess geologiska egenskaper är unika och de mest imponerande är de bergiga kalkstensplatåerna, geologiskt kallade karsts, som bildar det karga landskapet i Saint Paul Mountain Range med höjder

-

Dag 4 - 9:00 på Elnido öhoppningstur tillbaka till Puerto Princesa stad efter turnén

Elnido Beläget i Palawan, känt som Countrys Last Frontier, är känt för hisnande vyer, öar som domineras av höga marmorklippor som är hem för ett antal tropiska fåglar. För länge sedan var El Nido en gång en berömd källa till en av de mest läckra soppor som särskilt finns i kinesiska restauranger - Nido Soup. Denna soppa består huvudsakligen av fågelbon som finns i överflöd i området. Nu är Elnido ett berömt turistmål i Filippinerna. Idag besöker strandälskare över hela världen denna världsklass öar och strand för sin vita sand och sitt panorama landskap och marinmålning, vilket ger med sig minnet av livet - en avkopplande privat tillflyktsort i ett tropiskt paradis.

Elnidodagsturen är för turister som kommer från Puerto Princesa City som vill besöka elnido med begränsad tid och tillbringa en dag i Elnido och återvända samma dag till Puerto Princesas egentliga stad. Turnén hämtar dig från ditt hotell klockan 4 och runt kl. 00 börjar turen i Elnido till öarna.

Dag 5 - Frukost - Kolla in flygplatstransfer.

Alla dessa ingår:

Rum för 3 nätter i Puerto Princesa City Budgetboende (C-torn eller D lucky garden inn) och Rum för 1 natt i Elnido

4 dagars frukost

Stads sightseeingtur

Hopptur på Honda Bay Island med lunch

Underjordisk flodtur med lunch

Elnido Island hopptur med lunch

Bussresa tur och retur från Puerto Princesa City till Elnido

Landtransport under turerna

Båttransport under turerna

Inträdesavgift. Terminalavgift, ljudavgift, statligt tillstånd att komma in i grottan,

Statlig avgift för miljöutveckling

Licensierad turnéguide

UNDANTAG:

Detta är ett landarrangemang, endast flygbiljetter ingår INTE.

Dricks ingår inte och är valfria.

Snorklingsutrustning ingår inte och finns i hyresbutiker på väg till Honda Bay

BETYGSÄTTA:

460 $ per person om endast 1 person

335 $ per person om en grupp på 2 till 3 vuxna

300 $ per person för grupper om 4-5 vuxna

265 $ per person för grupper 6 vuxna eller mer
Funktioner:
researrangör

Senast uppdaterad den: 4 Aug 2023

Har vi fått något fel?

Saknar vi en ny lokal eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har inte uppdaterat våra sidor ännu? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.