Costa Navarino Gay Guide och hotell

Costa Navarino Gay Guide och hotell

Costa Navarino är en förstklassig destination för lyxsemester i Grekland.

Costa Navarino ligger i Messinia på sydvästra Peloponnesos, i ett av Medelhavets mest oförstörda och hisnande landskap. Det är en golfdestination i världsklass såväl som en utmärkt hållbar destination i Grekland.

Hotell i Costa Navarino

 

Varför detta hotell?: Lyxig resort vid en vit sandstrand. Boutique spa. Fantastiska fritidsalternativ.

Denna nyöppnade strandresort ligger bara några steg från en lång vit sandstrand i Costa Navarino, Grekland. Designad som en grekisk kust byn, den Det lyxiga 5-stjärniga hotellet är gayvänligt och erbjuder sina olika gäster en unik och autentisk upplevelse under sin vistelse.

W Costa Navarino har en mängd stilfulla rum, sviter och villor med privata infinitypooler, arrangerade i Navarinobukten med fantastisk utsikt över Joniska havet. Varje boende är smakfullt inrett och komplett med toppmoderna bekvämligheter.

Faciliteterna på W Costa Navarino inkluderar ett spa- och hälsocenter i boutiquestil, ett fullt utrustat gym och uppvärmd utomhuspool, tennisbanor, ett unikt vattensportcenter och en golfbana. Ett brett utbud av upplevelser och matställen finns tillgängliga för gästerna.

Höjdpunkten på denna resort är destinationsstrandklubben, där lokala och internationella DJ:s förstärker stämningen för sena dansevenemang. Gästerna kan smutta på coola cocktails i solnedgångsbaren och njuta av äkta medelhavsmat på det kulinariska torget, en lekfull inblick i en delikatessmarknad.

Det finns en uppsjö av spännande barer, restauranger och fritidsaktiviteter att utforska runt resorten – marknader, festivaler, butiker, sporter och mer!

För mer information om rum, faciliteter och bokningar, besök W Costa Navarinos webbplats.

Funktioner

hotell, bar, strandklubb, uppvärmd utomhuspool, spa, wellness, fitnesscenter, vattensportcenter, golfbana, tennisbana, delikatessmat, luftkonditionering, wifi

Navarino Waterfront, Costa Navarino, Pylos


Har vi fått något fel?

Saknar vi en ny plats eller har ett företag stängt? Eller har något förändrats och vi har ännu inte uppdaterat våra sidor? Använd detta formulär för att meddela oss. Vi uppskattar verkligen din feedback.