Din väg till faderskap

Your Route To Fatherhood

Plats

Malmaison Manchester 1-3 Piccadilly, manchester, Storbritannien

Nej, inte pappa den där känsla. I rätt mening.

TwoDads.UK är glada över att kunna tillkännage våra populära UK Surrogacy-informationshändelser för 2021. Designade exklusivt för avsedda fäder med några av de bästa fertilitetsexperterna i Storbritannien.

Evenemanget kommer att äga rum på det ikoniska Malmaison Hotel i hjärtat av Manchester i Piccadilly-distriktet, och kommer att involvera gästföreläsare inom UK Surrogacy arena, som alla delar med sig av sin expertkunskap och bästa praxis när det kommer till Surrogacy i Storbritannien. Vårt event är stolt sponsrat av Care Fertility Manchester, surrogatmödraskapsexperterna på Manchesters ledande fertilitetsklinik.

Alla tidigare TwoDads.UK-evenemang är helt slutsålda, så den här gången erbjuder vi extra biljetter på grund av populär efterfrågan.

Michael och Wes är homosexuella pappor och är pionjärer inom föräldraskap av samma kön och förespråkare för surrogatföreningar i Storbritannien, deras aktiva sociala närvaro och TV- och onlinemediesamarbeten hjälper till att normalisera moderna brittiska familjer och det finns ingen främling för att kämpa för lika behandling för avsedda föräldrar genom surrogat . De har två barn via UK Surrogacy, Talulah född i oktober 2016 och deras son Duke i augusti 2019. De vill dela med sig av sina erfarenheter, för att göra det möjligt för dig att uppnå dina mål för föräldraskap.

Detta evenemang är för dig om du vill starta en egen familj, men antingen osäker på var du ens ska börja i Storbritannien eller har utforskat USA (och andra internationella alternativ) och blivit avskräckt av kostnaderna. Brittiskt altruistiskt surrogatmödraskap är helt lagligt och lättillgängligt och vi vill hjälpa dig att navigera dig runt det som vissa anser är komplext (inte vi).

Låt oss dela Michael och Wes verkliga erfarenheter av hur det är att vara fäder genom brittiskt surrogatmödraskap och se vad vår panel av experter alla har att erbjuda. Det kommer också att finnas en möjlighet för dig att nätverka och ställa frågor offline.

Lätt lunch tillhandahålls i kostnaden för biljetten.

Dagordningen att följa
Betygsätta Din väg till faderskap

Inga recensioner hittades

Kommentarer / recensioner är subjektiva åsikter Travel Gay användare, inte av Travel Gay.

Boka en Travel Gay Godkänt hotell