The Morning After - Above The Stag Theatre

Morgonen efter @ Above The Stag

The Morning After @ Above The Stag

Plats

Ovanför Stag Theatre 72 Albert Embankment, london, Storbritannien

The Morning After - Above The Stag Theatre
The Morning After är en modern komedi om kärlek, sex och relationer som på ett lämpligt sätt har omarbetats med en berättelse om par av samma kön för sin debut i Storbritannien på Above The Stag, Storbritanniens enda dedikerade HBT+-teaterrum. Denna förtjusande komedi kommer att spelas i teaterns huvudbyggnad från 22 januari till 1 mars.

Thomas vaknar förvånad och naken i en ung mans säng, och när minnena från kvällens nattstann flyter tillbaka får han en chock när den unge mans mamma dyker upp huvudet runt dörren för att inte bara ge dem frukost i sängen, men att följa med dem för en pratstund och ett skvaller om kvällen innan.

Thomas hamnar snart i en familj av galna excentriker för vilka inget ämne eller beteende är olämpligt - morgonens upptåg är bara det första tecknet på att detta är en familj som inte ägnar sig åt privatliv. Eller, det visar sig, adjö...

Kommer denna överbekanta familjs handlingar att hindra en potentiell spirande romantik, eller kommer deras öppenhet att hjälpa Thomas att leva ditt liv med allt ute i det fria kan verkligen vara befriande? Hur som helst blir det en "morgon efter" som han inte kommer att glömma.

The Morning After ligger helt i ett sovrum och handlar om att leta efter kärlek och hur olika åsikter om "öppenhet" kan påverka ett blomstrande förhållande. Bland humor, framhäver skrivningen mer allvarliga ämnen av mänskliga brister i hyckleri och oärlighet och ställer frågan; vem har i slutändan rätt att bedöma vilken väg vi tar för att hitta kärleken?
TG Vit LogotypBesök webbsida
Betygsätta Morgonen efter @ Above The Stag

Inga recensioner hittades

Kommentarer / recensioner är subjektiva åsikter Travel Gay användare, inte av Travel Gay.

Boka en Travel Gay Godkänt hotell