Gay Happiness Project våren 2021

The Gay Happiness Project Spring 2021

Plats

Rudolf Steiners hus 35 Park Road, london, Storbritannien

Lite välbefinnande för dina pottflickor.

The Gay Happiness Project är ett 8-veckors mindfulness-baserat gruppträningsprogram utformat för homosexuella män som vill öka lycka och tillfredsställelse i livet.

Med fokus på vänlighet och medkänsla lär du dig livskunskaper och effektiva självvårdstekniker som gör det möjligt för dig att utveckla en bättre förståelse för dig själv och omfamna livet med större lätthet.

Deltagarna skapar snabbt meningsfulla kontakter, skapar förtroende och förtroende med andra deltagare genom att dela erfarenheter och lära sig tillsammans i en stödjande miljö som är praktisk och jordnära.

I slutet av denna mycket effektiva kurs kommer du att ha lärt dig hur du blir din egen bästa vän och hur du skapar ett anslutet, hälsosamt och balanserat liv.

** KURSET BÖRJAR DEN 11 MARS OCH KÖRER FÖR 6 FÖLJANDE ONSDAGSKVÄLLAR FÖLJT AV EN HELDAG LÖRDAG 25 APRIL **

Vad tidigare deltagare sa om kursen:

"Det här är den mest livsförändrande kursen jag någonsin har gjort." (Kevin M)

"Kursen har gett mig verktygen för att leva ett lyckligare och mer tillfredsställande liv. Om du ska ge dig själv en gåva i år låt det vara den här kursen, det är gåvan som fortsätter att ge." (John P)

"Det här programmet var ett stort steg för mig eftersom jag ofta känner mig så obekväm när jag pratar om allt som rör mig, den här kursen öppnade verkligen mitt sinne som person och jag lärde mig att det är OK att dela och vara öppen. Jag har fått några vänner för livet och i en ärlig, omtänksam, öppen miljö." (George B)
Betygsätta Gay Happiness Project våren 2021

Inga recensioner hittades

Kommentarer / recensioner är subjektiva åsikter Travel Gay användare, inte av Travel Gay.