Peaky Blinders Party

Peaky Blinders Party

Plats

Två bryggare 114 Clapham High Street, london, Storbritannien

Peaky Blinders begär ditt företags nöje vid ett evenemang för att fira början av de brusande tjugoårsåldern, i Club Room på Two Brewers, Clapham.

Levande musik kommer att levereras av The Swing II Soul Collective, ett 4-delat band med sångarna Diane Horan Hill, Miles Elliott och Phil Lee-Thomas, som presenterar klassisk swing från eran, till ska, funk, soul och postmoderna Jukebox-inspirerade nytolkningar av moderna poplåtar.

Klä dig i dina finaste tjugoårskläder; det kommer att finnas en bäst klädd catwalk med priser att vinna!

Vad ska man ha på sig:

För honom: Peaky Blinders är kända för sina skarpa kostymer, skarpa skjortor och, naturligtvis, sina varumärkeslock. En ullöverrock och klassiska snörning arbetsstövlar är ett måste för alla gangsterutseende. En fickur är det ultimata tillbehöret. Paraply valfritt.

För henne: Mode för kvinnor handlade om att "komma loss". drop midja, ett skärp eller bälte runt den låga midjan eller höften och en kjol som hänger var som helst från fotleden upp till knäet men aldrig ovanför. Clochehattar, sömstrumpor, en handväska, handskar och kanske smycken. Skor T-band, enkel eller dubbel rem Mary Janes, och walking Oxfords. Elegant och dekadent med pärlformade klänningar eller långa aftonklänningar. Tillbehör inkluderar pannband, stoles, boa, armband och halsband.
Betygsätta Peaky Blinders Party

Inga recensioner hittades

Kommentarer / recensioner är subjektiva åsikter Travel Gay användare, inte av Travel Gay.