Florence Queer Festival

Florence Queer Festival

Florence Queer Festival

Plats

Cinema Odeon Via Camillo Cavour, 50/R, 50121, florens, Italien

Florence Queer Festival

HÄNDELSEBESKRIVNING

Florence Queer Festival är den viktigaste toskanska festivalen tillägnad queerkultur (gay, lesbisk, transsexuell, ... och inte bara), organiserad av IREOS-föreningen i Florens. Festivalen har vuxit till att bli en av de mest efterföljda på scenen Fiorentina och en av de viktigaste italienska HBT-festivalerna.
 
Festivalen är redo att fira sina första 21 år inom Cinema La Compagnia i Florens, från 18 till 22 oktober 2023. Denna nya upplaga kommer därför att vara ett tillfälle att fira evenemangets historia, samt en möjlighet att kasta baser av en ny väg med volontärernas styrka och idéer i centrum av Ireos.
 
Festivalen kommer även fortsättningsvis att erbjuda långfilm. kortfilmer, bokpresentationer, utställningar och paneler där inte bara HBTQIA+-rörelsens historia kommer att vara central, utan också engagemanget från föreningens volontärer, som kommer att se festivalen som ett skyltfönster för de frågor de behandlar hela tiden. året.
 
Ireos är en förening som alltid har kämpat för att sprida värderingarna av inkludering, såväl som vår festival: queer, transinkluderande, för alla. Vi arbetar just nu med en utgåva så nära dessa värderingar som möjligt och är redo att erbjuda dig ett horisontellt och festligt evenemang.
 
TG Vit LogotypBesök webbsida
Betygsätta Florence Queer Festival

Inga recensioner hittades

Kommentarer / recensioner är subjektiva åsikter Travel Gay användare, inte av Travel Gay.

Boka en Travel Gay Godkänt hotell