Kom till gay-sidan: örhängeverkstad

Come to the gay side: Earring workshop

Plats

Tvillingtillverkad 53-59 Despenser Street, Cardiff, Storbritannien

Upptäck örhängenas queer historia.

Örhängen har historiskt spelat en viktig roll i hela LGBTIQ + -kulturen och vi vill dela denna könsböjande historia med dig! Oavsett om du bär en örhänge på vänster öra, på höger öra eller inte bär örhängen alls, är denna workshop för LGBTIQ + -individer och för alla eller inga kön som vill lära sig hantverket att självhärda dina egna örhängen med den bäst estetiska någonsin.

Kom med oss ​​i en queer örhänge som gör extravaganza med de mest färgglada, camp-est och rad-est tillbehör hittills. G (slutet) er Byt samarbetar med Candy Goblins - ett HBT+-vänligt, queerdrivet örhängeföretag. Candy Goblins är baserat i Cardiff, Wales och syftar till att ta med roliga, knäppa smycken till alla! Du hittar dem på Instagram, etsy och Depop. Kiera, chef för Candy Goblins kommer att lära oss den tekniska sidan av att göra örhängen och kommer att arbeta med Santi, chef för G (slutet) er Byt, för att ge dig en presentation om queer historia örhängen. Vi avslutar detta evenemang med ett minihistorikquiz!

Denna workshop äger rum söndagen den 22 mars kl. 3-5 i Cardiff, Wales kl Tvillingtillverkad- ett kreativt konstrum för samarbete som är värd för workshops och fester.

Biljetter kostar 10 £ och endast 10 platser är tillgängliga! Med varje biljett får du göra / ta hem två par örhängen. Det kommer att finnas en popup-klädsel för dig att välja några klädesplagg (genom donation) för att gå med dina örhängen. Vinnaren av vår historikquiz tar hem ett pris och alla deltagare får en engångsrabatt när de köper något från Candy Goblins Etsy-sidan!

 

* Denna plats är inte rullstolsanpassad eftersom det finns trappsteg som leder ner till arenan (källaren). Vi arbetar för närvarande med att hitta en pågående tillgänglig plats för att genomföra våra framtida evenemang.

* Detta är ett mysigt och tyst arbetsutrymme med andra konstnärer som arbetar i omgivningen. Rumsavdelare och ett privat utrymme kommer att tilldelas oss.

* Detta evenemang är reserverat för LGBTIQ + -personer som vill få tillgång till kunskap och gemenskap.

 

För ytterligare information/frågor om evenemanget vänligen kontakta Santi: info@genderswap.org

Biljettlänk
Betygsätta Kom till gay-sidan: örhängeverkstad

Inga recensioner hittades

Kommentarer / recensioner är subjektiva åsikter Travel Gay användare, inte av Travel Gay.

Boka en Travel Gay Godkänt hotell