BOiBOX PRIME! - Sjunde födelsedag Bonanza!

BOiBOX PRIME! - Sjunde födelsedag Bonanza!

BOiBOX PRIME! - Seventh Birthday Bonanza!

Plats

Äran 281 Kingsland Road, london, Storbritannien

BOiBOX PRIME! - Sjunde födelsedag Bonanza!
Socialt distanserade sken på The Glory.

Hälsningar vackra människor! 

Just nu, mer än någonsin, är det viktigt att hitta saker att fira och gissa vad... BOiBOX is SJU!  OCH det finns mer... vi är tillbaka i byggnaden i vårt älskade hem, Äran med inte en utan två sittande (socialt distanserade) superstar supershower! Det är dags att fira vår sjunde födelsedag eftersom vi är i vår FRÄMSTA! 

En Drag King-dröm som startade på ett skosnöre i en Soho-källare är nu SJU, efter att ha gett upphov till ett hav av sensationella kungar, visat upp 129 Drag Kings och producerat 105 dedikerade BOiBOX Drag King-shower och räknas... Vi har sparkat ner flera dörrar , överlevde kvinnohat, förnyelse, förändringar i lokaler, en pandemi... och vi är fortfarande här och fortfarande Queer! Vem har någonsin sagt att Drag Kings inte kan, titta på dem DO! Och vi fortsätter att göra tack vare de otroliga artisterna vi jobbar med och vår fantastiska publik...DU!

Så ta del av Drag King-revolutionen och fira denna milstolpe med oss ​​när vi har två supershower för att fira eftersom det är den stora! Det är vår födelsedag!

Värd: Cabaret Power Couple Adam All & Apple Derrieres

Superstark... 

KÄNNA EN! - Drag King-ikon, medvärd för Man Up! och medbringare av (socialt distanserade) Brummie Love! Med sin silkeslena röst, supersnygga stil och fräcka komedi-chat kommer Don One garanterat att få dig att le!

RUBYYY JONES! - Vinnare av Burlesque Hall of Fame! Kritikerhyllad och älskad "stor, fet, fantastisk, queer kanadensare"! Rubyyy är en pionjär inom Queerlesque-genren och en fantastisk mentor för många, och är skaparen, kuratorn och nattens varelse!

RICHARD ENERGY! – Innovativt, politiskt och roligt...på samma gång! Rising stjärna och vinnare av Disney Snatchgame 2021!

SIGI MÅNsken! - Boylesque och drag king-sensation och en del av det otroliga Pan Asian Cabaret Collective, The Bitten Peach, Sigi Moonlight retar och skrämmer publiken med sin satiriska twist av popkultur och politik. Även förbjudet i Kanada...

 

Social distansering:

På grund av social distanseringsåtgärd har vi TVÅ shower, en kl 7 och en kl 9. Biljetter säljs på bordsbasis för dina bubblor för säkerheten för vår publik, artister och crew. The Glory följer noggrant regeringens riktlinjer. Platserna är strikt begränsade och alla beställningar sker vid bordsservering.

Tillgänglighet:

Showen kommer att ske i källaren på The Glory som inte är rullstolsanpassat. På grund av restriktioner för social distansering kan vi inte tillhandahålla åtkomststöd på ett säkert sätt på The Glory, vi lär oss medan vi går och försöker ta reda på hur vi kan göra detta möjligt. Om du vill ta med en accesssupportperson från din bubbla, vänligen maila oss på boiboxinfo@gmail.com Vi spelar också in evenemanget och kommer att producera en onlineversion av showen från filmen med valfri undertext och ljudbeskrivning så att de som inte kan njuta av showen med oss ​​i lokalen kan njuta av showen tryggt hemma.

 

*****

"Londons vitala Drag King Showcase", "En ständigt utvecklande låda med tricks" - TimeOut 

​En "dold Soho-pärla BOiBOX är mitt bästa tips" - The Guardian

*Med på ITV 'This Morning', BBC Newsbeat, London Live och ITV News*

 

 

Biljettlänk
Betygsätta BOiBOX PRIME! - Sjunde födelsedag Bonanza!

Inga recensioner hittades

Kommentarer / recensioner är subjektiva åsikter Travel Gay användare, inte av Travel Gay.

Boka en Travel Gay Godkänt hotell