Appen för homosexuella relationer Chappy har nu ett vänläge

Gayappen som nu låter dig hitta vänner

 

Ladda ner ChappyLADDA NED CHAPPY NU

 

 

Appen för homosexuella relationer Chappy har meddelat att de har lanserat en Vänläge som tillåter homosexuella män över hela världen att ansluta och skapa meningsfulla vänskaper.

 

Förutom dess kända funktioner för dejting, där användare kan välja att ansluta i tre lägen: Engagemang, Casual or Alla datum, appen syftar nu till att hjälpa användare att ansluta på ett tryckfritt och platoniskt sätt. Chappy hoppas att den nya funktionen kommer att tillåta användare att ansluta på en annan nivå jämfört med andra gay-dejtingappar - oavsett om det är att leta efter en gymkompis, en mentor eller nya vänner i en stad.

Företaget har också visat sitt stöd för en HBTQ+ välgörenhetsorganisation genom att meddela att för varje match som görs i Vänläge, kommer det att donera $1.00 till Trevorprojektet, en ideell organisation fokuserad på självmordsförebyggande insatser bland lesbiska, homosexuella, bisexuella, transpersoner, queer och ifrågasättande ungdomar, för att hjälpa till att främja deras gemensamma uppdrag att erbjuda resurser och en känsla av gemenskap till HBTQ-personer.

Appen för homosexuella relationer Chappy har nu ett vänläge

Shira Kogan, Corporate Development Manager för The Trevor Project, sa: "Vi vet hur viktigt det kan vara för HBTQ+-ungdomar att hitta samhällen som stöder dem för vem de är. Vi är tacksamma över Chappy för att tillhandahålla en plattform för HBTQ+-ungdomar att ansluta och stödja varandra, hjälpa dem att känna sig sedda, hörda och aldrig ensamma."

"När våra liv utvecklas, ökar också vårt behov av autentiska vänskaper. Alltför ofta, de destinationer dit homosexuella män hänvisas till online bara matas in i skadliga stereotyper. Vi vill att alla homosexuella och bimän ska kunna njuta Chappy – att träffa vänner, att mentor eller bli mentor, att bli lyssnad på, att få hjälp med att komma ut, att träffa människor i olika städer. Men viktigast av allt, att få befogenhet att vara sig själva, säger Sam Dumas, Head of Brand och medgrundare, Chappy.

För att initiera en chatt måste användare ömsesidigt välja att svepa åt höger för att matcha med den andra personen. Funktionen tillåter också användare att träffa vänner globalt snarare än bara i sin lokala stad. Appen byggdes med syftet att bygga bättre relationer för homosexuella män, fria från stereotyper.

När det gäller dejtingfunktionerna, Engagemang läge tillåter Chappy användare att hitta andra som letar efter något mer seriöst. Casual läget är för dem som gillar att dejta i blixtsnabbt medan användare också kan välja det Alla datum läge som tillåter användare att växla mellan de två och matcha med alla användare.

Chappy är tillgänglig gratis i App Store och Google Play i USA, Storbritannien, Kanada, Australien och Irland.

 

Ladda ner ChappyLADDA NED CHAPPY NU

 

Gå med i Travel Gay Nyhetsbrev

Fler Gay Resenyheter, intervjuer och funktioner

  • Mest populära gayhotell 2021
    Mest populära gayhotell 2021

De bästa turerna i Århus

Bläddra bland ett urval av turer i Århus från våra partners med gratis avbokning 24 timmar innan din turné startar.

Smakämnen bästa upplevelserna in Aarhus för din resaFå din guide