Miami vinterfest

De bästa sakerna att göra i Miami

Gay guide till Miami - barer, stränder, kultur och mer.

Miami har länge varit ett populärt resmål för homosexuella resenärer i Florida. Dess homosexuella scen går tillbaka till 1930 -talet. Miami är för närvarande hem för en av världens största HBT+ -populationer.

Staden har ett gott rykte baserat på dess skildringar i populärkulturen. Filmen Scarface spelades in i Miami, liksom spelet Grand Theft Auto och naturligtvis Miami Vice. 

Det finns dock mycket mer i Miami än hedonism! Det är en anmärkningsvärd kulturell destination och en av Amerikas mest populära semesterplatser. Miami har många historiska art deco-byggnader, lyxhotell, fantastiska stränder och en livlig gayscen. Här är våra Miami höjdpunkter.

Miami

Stränderna

Miamis stränder kanske inte är naturliga men inte heller Barcelonas. South Beach är den mest trafikerade stranden i Miami. Det är prickat med butiker, barer och restauranger. Du kan också gå till Art Deco-distriktet från South Beach. Det är mer populärt än Miami Beach eftersom det går mycket mer inom gångavstånd. Om du vill ha en lite tystare strandsträcka, gå norrut från South Beach till 21st-45th Street: Miami Beach strandpromenad går parallellt med denna strandsträcka.

Du hittar de flesta av Miamis gaybarer runt South Beach. Du hittar också Miamis gaystrand i samma område, precis vid 12th Street. Gå ner på Ocean Drive och håll utkik efter regnbågsflaggan. Haulover Park är Floridas enda lagliga klädtillvalstrand och är en hotspot för HBT-strandbesökare att koppla av och umgås (om du vet vad vi menar). Läs mer: Miamis gaystränder.

Miami

Art Deco-distriktet

Miami växte fram som ett populärt turistmål på 1930-talet - en era av art déco-design. Miami har fler art déco-byggnader än någon annan stad. Stilen är mycket distinkt och full av karaktär. Miamis art déco-byggnader har livfulla färger. Du hittar de flesta av dem i Miami Beach Architectural District.

Gianni Versace hade sin berömda herrgård i detta område. Han mötte sin grymma ände precis utanför herrgården. Du kan ta en tur till Versace Mansion och föreställa dig att du ska delta i en av de legendariska festerna han brukade ha. Andra art deco-höjdpunkter inkluderar Park Central Hotel, The Webster och Cameo Nightclub. Du kan se påverkan av Art Deco i Miamis färgglada och snygga 80-tals estetik, exemplifierad av Miami Vice.

Miami vinterfest

Utforska Miami's Gay Scene

Twist är Miamis största gayklubb. Den består av sju barer och tre dansgolv. Twist är platsen att gå om du vill festa hela natten. Palace Bar ligger på Ocean Drive. Det är vanligt med dragspel och populära dragbruncher på söndagar. Det är bra för människor som tittar på, särskilt om du sitter ute. VattenLOO har en mer civiliserad känsla - ett bra val om du vill ha en cocktail och ha en konversation utan att skrika över mycket hög musik.

gramps

MAT OCH DRYCK

Miami är en av de bästa städerna i Amerika för människor som tittar på. Ocean Drive är full av al freco restauranger. Ta plats och observera lokalbefolkningen, ofta klädd / klädd för stranden. Du kan låta allt hänga i Miami, så att säga.

Du hittar en mångsidig kulinarisk scen i Miami - oundvikligt, verkligen, med tanke på hur olika befolkningen är. Om du letar efter en fin matupplevelse, gå till House of Food Porn eller The Capital Grille.

Miami

Kulturella landmärken

Du kan åka på en Miami Vice-turné runt Bayside Marketplace. Ta en drink på Mac's Club Deuce medan du är där. Det presenterades också på showen och det var också en favorit tillhåll för Anthony Bourdain.

GG's Waterfront Bar and Grill är en historisk anläggning. Tidigare stamgäster inkluderar Rat Pack och överraskningsöverraskning en mötesplats för mobben. Det ger dig en glimt av Miamis glamorösa och snuskiga förflutna. Maten är fortfarande utmärkt, för att inte tala om utsikten.

Miami

De bästa hotellen i Miami

AxelBeach Miami är ett utmärkt val för homosexuella resenärer. Det är en del av Axel - "straight-friendly" - hotellgruppen. Det är det andra gayhotellet som öppnar i Miami. Den första är inte långt upp på vägen och den heter Gayterning. Gayerna samlas verkligen på Gaythering - den har sin egen bastu för män.

Hotell Riu Plaza är ett bra val om du vill bo nära Art Deco-distriktet. Ett populärt val i centrala Miami är Intercontinental - Det är precis utanför South Beach.

Gå med i Travel Gay Nyhetsbrev

Vad händer idag

Fler Gay Resenyheter, intervjuer och funktioner

De bästa turerna i Miami

Bläddra bland ett antal turer i Miami från våra partner med gratis avbokning 24 timmar innan din turné börjar.

Smakämnen bästa upplevelserna in Miami för din resaFå din guide