Industri

De bästa gaybarerna i Hell's Kitchen

Gaybarer och klubbar i Hell's Kitchen

Hell's Kitchen är hjärtat i New Yorks gay scen. Det är precis vid Broadway och Times Square. Hell's Kitchen sträcker sig från Eighth Avenue till Hudson River. Det var en gång ett grovt och klart grannskap, men gentrifieringens marsch har förändrat det. Hell's Kitchen är nu ett av de mest händande distrikten i New York, och det återspeglas i huspriserna.

Det finns en stor energi i Hell's Kitchen. Den har den klassiska New York-känslan i ansiktet. Namnet i sig är ganska nyfiken. Varför heter det Hell's Kitchen, kan du fråga? I slutet av 19-talet var detta ett ganska grovt område och en polis kallade uppenbarligen det som "Hell's Kitchen." Det ganska oförglömliga namnet har fastnat!

Hell's Kitchen är ett utmärkt ställe att bo, eftersom det är mitt i hjärtat av åtgärden men borta från Times Square turistiska galenskap.

Här är vår guide till de bästa gaybarerna i Hell's Kitchen.

Industri

Terapi är bra för fördrinkar. Tvärs över vägen hittar du Industry, en enorm gaybar och klubb. Det är hit du går på fest när det blir sent. Dansgolvet blir fullt när natten fortskrider. Du kan också hitta en stor kö som väntar utanför, beroende på hur sent du kommer. Musiken är varierad - på ett gay sätt - så förvänta dig en blandning av allt från Cher till Rihanna. Du kommer också att höra några nostalgilåtar från 80- och 90-talen. Baren är endast kontanter.

Ritz Bar och Lounge

Ritz Bar och Lounge

En av de mest populära gaybarerna i Hell's Kitchen, båda våningarna i Ritz Bar och Lounge brukar vara fullsatta. Musikaliskt, förvänta dig hela utbudet av gaybarklassiker. Du kommer att se några utmärkta drottningar uppträda, som Nick Gaga och Morgan Royel. Happy hour börjar klockan 4 - du kan titta in för drinkar efter jobbet. Allt eftersom kvällen fortskrider är det här mycket en festlokal och det blir mycket mer dans än prat. De gör också god baksmälla mat.

Townhouse Bar

Townhouse Bar

Detta är baren du går till om du vill ha en konversation. Det har en gemytlig atmosfär. Townhouse Bar har formen av en gentleman's club, så du måste klä dig någorlunda välklädd. Detta är ett populärt ställe med välbeställda pappor - blinka blink. Förvänta dig showlåtar som sjungs live vid pianot. Om du känner dig modig kan du snurra på mikrofonen. Det här är New York, så du kan mycket väl se Broadway-stjärnor ta till mikrofonen för ett spontant framträdande. Om de förbereder sig på att bli upstaged. Det har varit en populär Hell's Kitchen-bar sedan den öppnade 1989.

Barracuda bar

Barracuda Lounge

En av de äldsta gaybarerna i Hell's Kitchen. Barracuda Lounge var värd för dragtalangshower på 90-talet som kan ha inspirerat RuPaul. Det blev en stampplats för kändisar som Nathan Lane och Eartha Kitt. Många dragqueens har börjat sina karriärer på Barracuda Lounge. Det var en av de första gaybarerna i Hell's Kitchen som hade en dragshow varje kväll, vilket gör den till en av de mer historiska barerna i stan. Det handlar dock inte på något sätt om forna glanser. Barracuda Lounge är fortfarande ett utmärkt val för en gaykväll i Hell's Kitchen.

Flaming Saddles NYC

Flaming Saddles NYC

Denna bar är känd som en gay manlig version av Coyote Ugly. Du kommer att se män utklädda som cowboys dansa på baren. Personalen är känd som "Flaming Saddles Bandits". Det här är New York så det finns inga riktiga cowboys, men det borde inte hindra homosexuella män från att klä sig som cowboys för din underhållning. Flaming Saddles serverar kryddig sydländsk mat med en mexikansk twist. Dryckerna är också bra prissatta. Detta är ett bra ställe att dricka med vänner i en gemytlig atmosfär. Det är ett bra val för turister som vill upptäcka gayscenen i Hell's Kitchen.

Gå med i Travel Gay Nyhetsbrev

Vad händer idag

Fler Gay Resenyheter, intervjuer och funktioner

De bästa turerna i New York City

Bläddra bland ett urval av turer i New York City från våra partners med gratis avbokning 24 timmar innan din turné börjar.

Smakämnen bästa upplevelserna in New York City för din resaFå din guide