Phuket Pride 2014

Phuket Pride 2014

Phuket Pride är det största och mest framgångsrika HBT-evenemanget i Thailand.

Phuket Pride hölls första gången 1999 och har varit en omtyckt publik både för turister och lokalbefolkningen, både homosexuella och raka.

Höjdpunkten i detta samarbetspartnerskap för välgörenhetsorganisationer är Phukets Pride-festival och parad.

Festivalen stöds av lokala gayföretag och erkänns av den lokala regeringen som ett viktigt turist- och kulturevenemang.

Phuket Pride 2014 ägde rum mellan Söndagen den 20 april och söndagen den 27 april 2014 och samlade över 300,000 XNUMX baht för välgörenhet.

Huvudevenemanget var Pride Parade (den största i sitt slag i Thailand). Efteråt blir barerna och klubbarna runt Patong Beach och Paradise Complex en stor festscen som sträcker sig sent på natten.

Detta är en lista över händelser som ägde rum. Läs mer här

Söndag 20 april

Pride Week Opening Pool Party @ CC's Hideaway

Dans till fantastiska DJ: s, simma, njut av två fantastiska kabaretföreställningar och fest på en speciell Pride-buffé (350 baht inkluderar en donation till PLU / PRIDE-välgörenhetsorganisationer). CC's Hideaway ligger 84/21 Patak Road Soi 10 Kata.

Inträdesavgiften är 100 baht, inklusive en drink. Gratis inträde för alla thailändska, men exklusive gratis drink. Vänd bara upp och betala på dörren. 6 till 11.

Måndag 21 april

Hela dagen pooltävling

Kiss Bar & Sundowners (Soi Paradise, Patong) är värd för en Pride -pooltävling från kl. 11. Inträdesavgiften är 500 Baht per person. Ingen kostnad för åskådare, det är bara att dyka upp och heja på din favoritperson. Bar och mat finns.

Tisdag 22 april

Gay Day Cruise till Raya Island

Denna Gay Day Cruise till Raya Island lovar att bli en dag att komma ihåg. Koppla av på den avskilda vita sandstranden på Raya Yai Island, simma och snorkla i det kristallklara vattnet. 1,200 Baht per person.

Onsdag 23 april     

Beachvolleyboll turnering

Den populära beachvolleybollstävlingen äger rum framför La Flora Hotel, Patong Beach.

En tävling för lag om 5 personer, alla lag spelar varandra på poängbasis, vilket leder till en slutlig knockout. Inträdesavgiften är 250 baht per person. Tävlingen börjar kl 11:00 och planeras avslutas kl 6.00.

Ingen kostnad för åskådare (annat än för strandstolar), så ställ upp och heja på ditt favoritlag. Bar och mat finns. Åskådare uppmuntras att stödja dessa genom att inte ta med egna förfriskningar.

Lounge 69 Pride Week Invigning

En helt ny konceptbar i Paradise, Lounge 69, har valt Phuket Pride week för sin officiella öppning. Fri att delta, en gratis buffé, en gratis välkomstdrink och en fantastisk show lovas. 10% av alla barinkomster går till välgörenhetsorganisationer PLU / Pride. 8 till sent.

Torsdag 24th april

Galamiddag @ Millennium Resort Hotel

En första för PLU och Phuket Pride. Det prestigefyllda Millennium Resort Hotel i Patong är värd för en galamiddag och kabaretföreställning med gäst-DJ: s, underhållare och en Grand Charity Auction. Kvällen börjar klockan 6 för cocktails, middagen är kl 7. Biljetterna inkluderar gratis nattklubbsinträde för en galamiddag "efter fest". Klädkod är kausal men fantastisk.

Evenemanget är begränsat till 200 personer. Att köpa biljetter via e-post gala@phuket-pride.org

Fredag ​​25 april

Garland Party @ CC: s Hideaway

På grund av borgmästarval stänger alla barer i Patong kl. 6. CC Hideway ligger dock i Kata och barer är öppna som vanligt.

CC Hideaway kommer att hålla val till Mr Phuket Pride 2014. Det kommer att finnas DJ: s, poolen för ett dopp, en jätte ballongpop och mer. En buffé kommer att finnas tillgänglig @ 350 Baht (som inkluderar en donation till PLU / PRIDE välgörenhetsorganisationer).

Biljettpriset är 200 Baht, vilket inkluderar en gratis drink, en gratis DAW -biljett och en krans att ge din favorit Mr Phuket Pride 2014 -tävlande. Biljetter på dörren. Gratis för alla thailändare, men utesluter den gratis drinken. 4 till 11.

Lördag 26th             

Sunset Beach Party @ Iguana Beach

Iguana Beach är en privat vik, 20 minuters bilresa från Patong. Festen kommer att ha exklusiv användning av stranden. Simma, dansa, äta och festa tillsammans med gäst-dj: s, artister, dansare, en solnedgångsaxofonist och mycket mer, medan du njuter av den vackra solnedgången i Phuket.

Biljettpriset är 900 baht som inkluderar en välkomstdrink, kanapéer och buffégrill. 5.30 till 11.30. Förskottsbiljett endast. E-post info@phuket-pride.org efter information.

Tea Dance Street Party

Ett bra sätt att tillbringa sen eftermiddag och tidig kväll. Musik och shower från barerna, dans och fest på gatan och en grill från The Bistro Restaurant. Lounge 69 är värd för en stor Charity Prize Draw. Detta evenemang är gratis, även om det tillkommer en avgift för grillen.

Alla vinster från Pride Week-evenemang doneras till PLU / PRIDE välgörenhetsorganisationer.

En sammanställning av tidigare Phuket Pride-fester finns på Phuket Pride Facebook-sida. Senaste nyheterna och uppdateringarna om gay-scenen i Phuket finns också på tjänstemannen Phuket Pride-webbplats.

Gå med i Travel Gay Nyhetsbrev

Fler Gay Resenyheter, intervjuer och funktioner

De bästa turerna i Phuket

Bläddra bland ett urval av turer i Phuket från våra partner med gratis avbokning 24 timmar innan din turné börjar.

Smakämnen bästa upplevelserna in phuket för din resaFå din guide