The Big Coconut Guesthouse

Gay pensionat USA

De bästa homosexuella pensionaten i USA.

 

Vill du ha en romantisk, kulturell eller festfylld tillflyktsort på ett gaypensionat? Leta inte längre - här är vår sammanfattning av de bästa gayvistelserna i USA.

 

Från Provincetown till Boston har vi sammanställt den ultimata listan över gaypensionat.

 

Provincetown & Cape Cod, Massachusetts

 

 

Värdshus på 7 Central

 

Bo centralt i gay-hamnen som är Provincetown genom att välja Inn at 7 Central. Mindre än ett kvarter från gayscenerna på Commercial Street, kommer du att vara mitt i det Provincetown nattliv.

Efter en lång natt med fester kan du njuta av B & B-charm med boutiquehotellbekvämligheter på Inn at 7 Central.

Boka direkt.

 

Secret Garden Inn

 

Om du vill stanna centralt men ändå ha lite lugn i Ptown, lovar Secret Garden Inn ett utmärkt läge och lugn tillsammans.

Det idylliska sjökaptenshuset från 1830-talet har en lummig trädgård som är perfekt att koppla av i innan man beger sig in i hjärtat av Provincetown. Vilket du bara är 97 steg ifrån!

Boka direkt.

 

Land's End Inn

 

För dem som vill göra Provincetown med största glamour, är Lands End Inn din plats. Historisk arkitektur och skräddarsydda antikviteter garanterar inget mindre än Cape Cod excellens.

Bara 15 minuters promenad från gaybarer på Commercial Street, Lands End är en ficka med privat lyx med enkel tillgång till navet för homosexuell aktivitet i Provincetown.

Boka direkt.

 

Fort Lauderdale, Florida

 

 

The Big Coconut Guesthouse

 

Somrarna i Provincetown kanske inte är tillräckligt långa för dig, så här är vad Sunshine State har att erbjuda.

Fort Lauderdales främsta gaypensionat ligger en kort bilresa från Wilton Manors, stadens homosexuella nattliv som är hem för Alibi, GYM Sportsbar och Baren för att nämna några.

Med din värd David är du säker på att du kommer att tas om hand under din roliga vistelse på Big Coconut.

Priser och fler bilder.

 

Ananaspunkt

 

Vill du släppa lös i Lauderdale? Detta klädsel valfria pensionat och resort har två tunnland privat mark som du kan boltra dig i.

Aktiviteter och avkoppling finns i överflöd på Pineapple Point. Med gratis cyklar och ett gym till ditt förfogande, en pool, jacuzzi och massage, kommer du inte att bli uttråkad under din vistelse.

Pineapple Point ligger mindre än 2 km från Museum of Art och butikerna och butikerna i The Galleria, och är en centralt belägen, homosexuell vistelse som är svår att tacka nej till.

Boka direkt.

 

Boston, Massachusetts

 

 

Taylor House B&B

 

Beläget i det trånga och mångsidiga grannskapet Jamaica Plain, ligger denna fastighet från 1853 bland liknande stora strukturer och det underbara landskapet och grönområdena i grannskapet. Taylor House erbjuder lugn i sina hem och trädgårdar och är perfekt för en lugn vistelse i Boston.

Att hålla regelbundna musik- och konstevenemang i sitt funktionsutrymme, det är en kultur som man kan njuta av utan att ens lämna B&B!

Taylor House är stolt över att ge sina gäster en god måltid för att börja dagen och erbjuder en underbar frukost som kommer att vara en av höjdpunkterna under din vistelse och som rymmer veganska dieter.

Boka direkt.

Gå med i Travel Gay Nyhetsbrev

Vad händer idag

Fler Gay Resenyheter, intervjuer och funktioner

De bästa turerna i Boston

Bläddra bland ett urval av turer i Boston från våra partner med gratis avbokning 24 timmar innan din turné börjar.

Smakämnen bästa upplevelserna in boston för din resaFå din guide