Fire Island gay Judy Garland hyllning

Howdy Gaybor - Fire Island-hyllningen inspirerad av Judy Garland

Föreställ dig scenen. Det är gay jul. Förutom att det är sommar och det händer på stranden i Fire Island.

Alla vet att Fire Island på sommaren är där du hittar fler homosexuella än på Mariah Carey-konserten.

Som hyllning till ikonen som är Judy Garland, har New York-baserade sångaren Seth Sikes släppt en cover med gay-tema av sångarens (Howdy Neighbor) Happy Harvest - från 1950 MGM Musical Glad skörd.

Ersätter ordet med granne med gaybor vid ett flertal tillfällen ser Sikes video hur han säger hej till många av sina heta homosexuella grannar på vackra Fire Island. Sikes säger att låten är en av hans favoritlåtar i Garland.

Han sa: "Jag har alltid tyckt att bilden av Judy som kör en traktor och sjunger den här låten var det mest glada - och löjliga - jag någonsin sett. Jag har haft turen att stanna i Fire Island Pines hela sommaren, och eftersom alla här alltid vinkar till varandra tänkte jag hela tiden: "Jag MÅSTE låna eller stjäla någons traktor och göra en Pines-version av den här låten !' Jag siktade på att fånga den totala vänligheten med denna öresa.”

För sin moderna videohylla har Sikes skrivit paroditekster med den Tony-prisbelönta textförfattaren Lisa Lambert, som har samarbetat med honom på alla sina tidigare videor.

Och för er som aldrig har varit på Fire Island, den medföljande videon ger dig en ganska bra uppfattning om dess topografi och vilken typ av folk du hittar där varje sommar.

Läs mer: Fire Islands gaystränder.

Gå med i Travel Gay Nyhetsbrev

Vad händer idag

De bästa turerna i Fire Island

Bläddra bland ett urval av turer i Fire Island från våra partner med gratis avbokning 24 timmar innan din turné börjar.

Smakämnen bästa upplevelserna in Fire Island för din resaFå din guide