Provincetown · Gaydansklubbar

En gayguide till Provincetown

Amerikas populäraste plats för homosexuell staycation

Provincetown är en av de bästa destinationerna i USA för homosexuella resenärer. Det är en liten stad i en avlägsen miljö på toppen av Cape Cod. Provincetown har länge varit en fristad för konstnärer och författare. Historiskt sett är det känt som synen på Mayflower Compact.

Puritanerna som kom till Amerika visste inte att deras landningsplats senare skulle övervinnas av homosexuella män. Välsigna.

Provincetown är mycket populärt för homosexuella vistelser. Det är fullt med gaybarer och gayhotell. Provincetown är bra som en festdestination. Det fungerar också som en romantisk destination. Landskapet i Massachusetts utgör den perfekta romantiska bakgrunden. Det finns också några utmärkta boutiquehotell att välja mellan. Varje gay -resenär i USA bör besöka Provincetown minst en gång.

Provincetown

 

Hur gay är Provincetown?

 

Den permanenta befolkningen i Provincetown är bara 3,000 60,000. Under högsäsong sväller antalet till XNUMX XNUMX - av vilka många kommer att vara HBT+. Central Provincetown blir en stor gayfest. Du kommer att se regnbågsflaggor, drag queens och homosexuella män - många bar överkropp - var du än tittar. Det är som att gå till gaykyrkan.

John Waters, den ikoniska filmskaparen, tillbringar mycket av året i Provincetown. Det är lika mycket en magnet för bohemerna som det är för homosexuella.

Provincetown Hotel vid Gabriels Provincetown

 

Gaybarer och klubbar i Provincetown

 

The Crown & Anchor Entertainment Complex är det viktigaste navet i Provincetowns nattliv. Den består av flera platser. The Crown & Anchor Inn är ett gayhotell på Commerical Street. Gå ner och du hittar Wave Video Bar. Restaurangen har formen av en pianobar i helgen. Människor går till The Crown & Anchor för att festa även om de inte stannar där. Antar att du letar efter lite action när natten går, gå till The Vault, en kryssningsklubb med en liten lekplats.

Paramount nattklubb är platsen att gå om du vill dansa hela natten. Testosteronet kommer att sippra på dansgolvet. Paramount lockar stora DJs under högsäsong.

Atlantens hus är den andra gayklubben i Provincetown. Två stora gayklubbar i en liten stad! Den här har olika temarum, inklusive The Little Bar (den kryddiga), The Macho Bar och Big Room (huvuddansgolvet).

Shipwreck Lounge Provincetown

 

Kultur och evenemang

 

Konsthuset är en teater och kabaret som känner publiken väl. Några av de hetaste teatralangerna i USA kan ses på The Art House. Drag Race-alumner och topp Broadway-artister är ofta på räkningen. Det är den typ av plats där du kanske ser Bianco Del Rio debuterar i en ny show.

The Cabaret Room @ Crown & Anchor erbjuder mer av samma sak. Förvänta dig hög underhållning, drag, komedi, musik och mer.

Provincetown är liten. Du kan gå runt den mycket lätt. Det finns några fantastiska promenader du kan ta. Cape Cod Provincelands Trail - den börjar vid Province Lands Visitor Center på Race Point Road.

Cape Cod är känd för fyrar. Long Point Lighthouse är en att besöka. Det går tillbaka till 1875 och ligger på Cape National Seashore.

Läs mer: Saker att göra i Provincetown.

Aqua Bar Provincetown

 

Gaystränder i Provincetown

 

Herring Cove Beach är inom Provincetown själv. Sanden är mjuk och det finns gott om barer och bekvämligheter längs stranden. Hälften av Herring Cove Beach är familjeorienterad, den andra hälften är gaystranden. Du kommer mycket snabbt att upptäcka vilken sida som är gaysidan! Sanddynerna är dit folk åker för att kryssa. Herring Cove är den bästa stranden i Provincetown. En fantastisk plats för att titta på folk. Gå lite längre söderut (eller vänster från paviljongen) så hittar du Boys Beach Provincetown.

Gå med i Travel Gay Nyhetsbrev

Fler Gay Resenyheter, intervjuer och funktioner

De bästa turerna i Provincetown

Bläddra bland ett urval av turer i Provincetown från våra partners med gratis avbokning 24 timmar innan din turné börjar.

Smakämnen bästa upplevelserna in Provincetown för din resaFå din guide